- AI аналіз відгуків43 відгуки: Позитивний: 85%, Нейтральний: 10%, Негативний: 5%Виберіть, щоб дізнатися більше
- МаринаОтзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Швидке і просте підключення, все працює, сподіваюсь, прослужать довго.
- Достоинства:
- Хороший звук, два мікрофони
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Мікрофони зручні у використуванні Хороший звуковий діапазон. Рекомендую
- Достоинства:
- Ціна, якість
- Тимур Т***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Всё ок только я протупил и не заметил что работает через радио канал и заказал себе новый роутер что бы не глушило
- Продавец GETLUX
Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 12 місяців. З повагою, магазин GETLUX
- Мар'ян Я***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Непоганний і бюджетний варіант.
Рекомендую.- Продавец GETLUX
- Игорь Л***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Товар відповідає заявленному, відправили швидко.
- Недостатки:
- Відносно швидко розряджаются мікрофони (2-3 години)
- Продавец GETLUX
- ДмитроОтзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Товар відповідає очікуванням, все добре
- Михайло Р***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Швидко доставили, все працює.
- Достоинства:
- В комплекті 2 мікрофони
- Продавец GETLUX
- СашаОтзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
- Достоинства:
- Насправді простий у підключенні і хороший звук.
- Недостатки:
- При підключенні до ноутбука через AUX 3.5 мм — не запрацював. Але через USB-C усе працює, особливо якщо використовувати блок живлення, наприклад, від IQOS. Схоже, є певні нюанси з живленням, про які варто знати заздалегідь.
- Продавец GETLUX
- Пётр У***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Все ок. Хороший, особливо за таку ціну
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Нормально працюючі мікрофони
- Достоинства:
- Дешевий, 2 шт в комплекті
- Недостатки:
- Відсутні (за таку ціну так тим більше)
- Продавец GETLUX
- Марія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Чудовий мікрофон, гарний звук, легкий в користуванні, не потребує довгих налаштовувань
- Достоинства:
- Дещо пом'якшує звучання
- Сергій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Мікрофон якісний, звук чистий, працює добре!
- Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Сподобалось, доставили швидко, все функціонує
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Надіслали швидко. Пристрій працює нормально.
- Валерій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
відповідає характеристикам
- Достоинства:
- якість роботи
- Недостатки:
- не виявлено
- Продавец GETLUX
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Нормальні мікрофони. Покупкою задоволений!
- Достоинства:
- Співвідношення ціна-якість нормальні
- Івашків Р***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Брав для стаціонарного ПК, мікрофон працює, звук нормальний
- Достоинства:
- Додатковий мікрофон в комплекті
- Ельміра Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Мікрофони симпатичні, легко під'єднались до смартфону, до відео та фото камер. Якість запису хороша. Отже поки все влаштовує, а там подивимось, як працюватимуть. Окрема подяка продавцю за клієнтоорієнтованість, зворотній зв'язок та швидку доставку.
- Недостатки:
- Поки немає
- Продавец GETLUX
- Гавришко М***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Незадоволений.
Роблю повернення.
Присутній постійний писк , який дуже чутно.- Достоинства:
- Недостатки:
- Присутній постійний писк , який дуже чутно.
- Продавец GETLUX
Доброго дня! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера. Якщо товар бракований, замінимо Вам його.
- Руденко С***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Ще хочу додати до свого попереднього відгуку. Так приємно, коли зустрічаються такі добросовісні Продавці. Котрі цікавляться - чи все Покупця влаштовує, чи все працює. Мені дуже приємно! Хороших вам Покупців і побільше
- Продавец GETLUX
- Руденко С***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
На даний момент все супер.
- Ксенія Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Легко підключити.
Працює.
Використовується лише для мітингів в закритому приміщенні, тому чи є ширші можливості не відомі.- Достоинства:
- Легко підключити
- Недостатки:
- Інструкція на китайському
- Продавец GETLUX
- Дмитрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Пробував вдома, мікрофон працює
- Вікторія П***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Все працює, звук хороший. Брали дитині на подарунок, задоволений
- Сергій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Якісний, надійний і зручний товар...
- Достоинства:
- Практичний
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Принаймні в мене сильно брудний звук. Не знаю навіть, що з цим робити. В перші секунди після підключення мікрофон видає такий шум... уявіть, що глибоководних з міфів Ктулху кинули заживо у багаття і вони тепер кричать від болю та інших ктулхіанських страждань якимось звуком з не нашого світу й виміру. Ось так звучать перші секунди будь-якого відео. А потім все виправляється. Але вже боляче вухам.
- Достоинства:
- Дешево. Дуже
- Недостатки:
- Якість звуку
- Продавец GETLUX
Шановний клієнте, дякуємо за зворотній звʼязок, очікуйте вирішення даної ситуації.
- Павло М***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Перше враження позитивне. Виглядає гарно. Працює добре. Перевіряв - записує тихий голос записує з іншої кімнати. Далі будемо дивитись
- Продавец GETLUX
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Дякую продавцю за якісний товар та швидку доставку. Продавця рекомендую
- Достоинства:
- Хороший мікрофон
- Недостатки:
- Поки не помітила
- Продавец GETLUX
- Таня К***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Хороші мікрофони за свою ціну
- Олександр Л***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Мікрофон працює, якість непогана як для такої ціни. Продавець надав усю інформацію, відправили швидко
- Максим О***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Все працюе. В комплекті 2 мікрофона.
За ці кошти піде.- Достоинства:
- Недостатки:
- Поки не виявил
- Продавец GETLUX
- Максим Я***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Соотношение цены и качества на отлично
- Александр Р***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Все супер! Відправили швидко, були питання - одразу відповіли, сервіс на вишчому рівні! Мікрофони працюють як заявлено. Дякую
- Достоинства:
- Вартість, якість звука
- Недостатки:
- Не знайшов
- Продавец GETLUX
- Александр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
За свої гроші те що треба. Супер звуку авжеж нема, але й репіння чи мітплізації не помітив. Трохи зрізані верхні частоти що в його випадку не баг а фіча. Як ропходник для тих хто постійно знімае - ідеально.
- Достоинства:
- Прекрасно працює
- Продавец GETLUX
- АлександрОтзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Отличная петличка. Доставили оперативно.
- Максим И***Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
Чудово, просто чудово виконує свою основну задачу
- Достоинства:
- Якість чудова
- Недостатки:
- Не підключається просто по блютуз, тільки через приймач
- Продавец GETLUX