Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Микрофон беспроводный 2шт, петличный Inspire с разъемом AUX 3.5мм, черный

Оценка пользователей 4.67/5
  • AI аналіз відгуків
    43 відгуки:  Позитивний: 85%, Нейтральний: 10%, Негативний: 5%
    Більшість покупців залишились задоволені покупкою: відмічають гарне співвідношення ціни та якості, швидку доставку, простоту підключення і нормальну якість звуку мікрофонів. Особливо приваблює покупців бюджетна ціна при достатньо якісній роботі мікрофонів. Невелика частка відгуків згадує про технічні недоліки, шум або сторонні звуки, але негативу небагато у порівнянні із загалом позитивною оцінкою.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Марина
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Швидке і просте підключення, все працює, сподіваюсь, прослужать довго.

Достоинства:
    Хороший звук, два мікрофони
  • Ірина Д***

Мікрофони зручні у використуванні Хороший звуковий діапазон. Рекомендую

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Тимур Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Всё ок только я протупил и не заметил что работает через радио канал и заказал себе новый роутер что бы не глушило

• Продавец  GETLUX

Дякуємо за відгук!) Раді, що Вам сподобалося. В разі чогось звертайтесь і ми вирішимо будь-яке ваше питання впродовж гарантійного терміну 12 місяців. З повагою, магазин GETLUX

• Мар'ян Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Непоганний і бюджетний варіант.
    Рекомендую.

• Игорь Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Товар відповідає заявленному, відправили швидко.

Недостатки:
    Відносно швидко розряджаются мікрофони (2-3 години)
    • Продавец  GETLUX

• Дмитро
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Товар відповідає очікуванням, все добре

• Михайло Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Швидко доставили, все працює.

Достоинства:
    В комплекті 2 мікрофони
    • Продавец  GETLUX

• Саша
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный
    Достоинства:
    Насправді простий у підключенні і хороший звук.
    Недостатки:
    При підключенні до ноутбука через AUX 3.5 мм — не запрацював. Але через USB-C усе працює, особливо якщо використовувати блок живлення, наприклад, від IQOS. Схоже, є певні нюанси з живленням, про які варто знати заздалегідь.
    • Продавец  GETLUX

• Пётр У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Все ок. Хороший, особливо за таку ціну

• Сергій П***

Нормально працюючі мікрофони

Достоинства:
    Дешевий, 2 шт в комплекті
    Недостатки:
    Відсутні (за таку ціну так тим більше)
    • Продавец  GETLUX

• Марія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Чудовий мікрофон, гарний звук, легкий в користуванні, не потребує довгих налаштовувань

Достоинства:
    Дещо пом'якшує звучання

• Сергій Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Мікрофон якісний, звук чистий, працює добре!

• Сергій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Сподобалось, доставили швидко, все функціонує

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Надіслали швидко. Пристрій працює нормально.

• Валерій Д***

відповідає характеристикам

Достоинства:
    якість роботи
    Недостатки:
    не виявлено
    • Продавец  GETLUX

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Нормальні мікрофони. Покупкою задоволений!

Достоинства:
    Співвідношення ціна-якість нормальні

• Івашків Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Брав для стаціонарного ПК, мікрофон працює, звук нормальний

Достоинства:
    Додатковий мікрофон в комплекті

• Ельміра Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Мікрофони симпатичні, легко під'єднались до смартфону, до відео та фото камер. Якість запису хороша. Отже поки все влаштовує, а там подивимось, як працюватимуть. Окрема подяка продавцю за клієнтоорієнтованість, зворотній зв'язок та швидку доставку.

Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  GETLUX

• Гавришко М***

Незадоволений.
    Роблю повернення.

Присутній постійний писк , який дуже чутно.

Достоинства:
    Недостатки:
    Присутній постійний писк , який дуже чутно.
    • Продавец  GETLUX

Доброго дня! Очікуйте на зворотній зв'язок від нашого менеджера. Якщо товар бракований, замінимо Вам його.

• Руденко С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Ще хочу додати до свого попереднього відгуку. Так приємно, коли зустрічаються такі добросовісні Продавці. Котрі цікавляться - чи все Покупця влаштовує, чи все працює. Мені дуже приємно! Хороших вам Покупців і побільше

• Руденко С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

На даний момент все супер.

• Ксенія Ю***

Легко підключити.
    Працює.
    Використовується лише для мітингів в закритому приміщенні, тому чи є ширші можливості не відомі.

Достоинства:
    Легко підключити
    Недостатки:
    Інструкція на китайському
    • Продавец  GETLUX

• Дмитрий Л***

Пробував вдома, мікрофон працює

• Вікторія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Все працює, звук хороший. Брали дитині на подарунок, задоволений

• Сергій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Якісний, надійний і зручний товар...

Достоинства:
    Практичний
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  GETLUX

• Володимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Принаймні в мене сильно брудний звук. Не знаю навіть, що з цим робити. В перші секунди після підключення мікрофон видає такий шум... уявіть, що глибоководних з міфів Ктулху кинули заживо у багаття і вони тепер кричать від болю та інших ктулхіанських страждань якимось звуком з не нашого світу й виміру. Ось так звучать перші секунди будь-якого відео. А потім все виправляється. Але вже боляче вухам.

Достоинства:
    Дешево. Дуже
    Недостатки:
    Якість звуку
    • Продавец  GETLUX

Шановний клієнте, дякуємо за зворотній звʼязок, очікуйте вирішення даної ситуації.

• Павло М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Перше враження позитивне. Виглядає гарно. Працює добре. Перевіряв - записує тихий голос записує з іншої кімнати. Далі будемо дивитись

• Елена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Дякую продавцю за якісний товар та швидку доставку. Продавця рекомендую

Достоинства:
    Хороший мікрофон
    Недостатки:
    Поки не помітила
    • Продавец  GETLUX

• Таня К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Хороші мікрофони за свою ціну

• Олександр Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Мікрофон працює, якість непогана як для такої ціни. Продавець надав усю інформацію, відправили швидко

• Максим О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Все працюе. В комплекті 2 мікрофона.
    За ці кошти піде.

Достоинства:
    Недостатки:
    Поки не виявил
    • Продавец  GETLUX

• Максим Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Соотношение цены и качества на отлично

• Александр Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Все супер! Відправили швидко, були питання - одразу відповіли, сервіс на вишчому рівні! Мікрофони працюють як заявлено. Дякую

Достоинства:
    Вартість, якість звука
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  GETLUX

• Александр Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

За свої гроші те що треба. Супер звуку авжеж нема, але й репіння чи мітплізації не помітив. Трохи зрізані верхні частоти що в його випадку не баг а фіча. Як ропходник для тих хто постійно знімае - ідеально.

Достоинства:
    Прекрасно працює
    • Продавец  GETLUX

• Александр
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Отличная петличка. Доставили оперативно.

• Максим И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: GETLUX. Цвет: Черный

Чудово, просто чудово виконує свою основну задачу

Достоинства:
    Якість чудова
    Недостатки:
    Не підключається просто по блютуз, тільки через приймач
    • Продавец  GETLUX