- Антон І***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Даний товар у описі з чохлом
Прислали без чохла
Звязувалися з продавцем
Сказали що чохол відправлять окремо
По факту так нічого ніхто і не відправив
Знаєте якось це як мінімум не серйозно - Сергій Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Доволі гарна якість,чесно кажучи приємно здивований )
Відчувається вага,значить метал не поганий.- Достоинства:
- Зручно, що можна підігнати майже під будь який розмір.
- Недостатки:
- Відчуваєть трішки люфт звичайно,коли залазиш на драбину,але думаю це із за того що всі щаблі складаються...в принципі в загальному виглядає доволі цупкою.
- Вероника З*** ГеоргиевнаОтзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Товар пришёл неукомплектован,без сумки. Звонила в "Розетку "несколько раз,обещали что со мной свяжется продавец, но так никто не звонил .Очень недовольна таким отношением ко мне как покупателю. Надеюсь всё таки на порядочность со стороны продавца и самой "Розетки ",товар не дешёвый-6394 грн.(где входит стоимость самой сумки) и свяжутся со мной для разрешения этого вопроса.
- Достоинства:
- Пока лестницей не пользовались, по этому не знаю
- Недостатки:
- Неукомплектован товар, отсутствует сумка-чехол от лестницы
- Фрягін Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Дуже зручна і компактна легко влізае в багажник.
- Достоинства:
- Компактна і е сумка чехол.
- Недостатки:
- Трохи невистачає жорстокості але мабуть вона має так бути, якшо вона телескопічна.
- Продавец Fimmi-shop
Надзвичайно вдячні за ваш позитивний відгук! Ми завжди працюємо над тим, щоб ви залишалися задоволені нашими послугами. З повагою "FIMMI-SHOP"
- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Драбина сподобалася за компактні розміри влізе навіть у невеликий багажник, конструкція міцна і головне у вигляді стремянки впевнено стійка що приємно здивувало. Рекомендую для придбання не пожалкуєте!
- Достоинства:
- Компактна, легко розбирається та збирається. Стійкіша та зручніша в порівнянні з драбиною трансформер з 4 секцій.
- Недостатки:
- За 6 днів інтенсивного використання недоліків не виявлено.
- Продавец Fimmi-shop
Ваш відгук зробив наш день! Дякуємо, що обрали нас і поділилися своїми позитивними враженнями. З повагою "FIMMI-SHOP"
- Ірина Я***Продавец: Fimmi-shop
Замовила чоловіку на подарунок.
Драбина прийшла неповністю укомплектована. Немає сумки.
Прошу перевіряти всі комплектуючі замовлення перед відправкою.- Достоинства:
- Драбина
- Недостатки:
- Повністю не укомплектована