- Анатолий Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Прийшов поломаний штатив. Поломане саме кріплення і не можливо зібрати його для роботи. Номера телефону на сайті Розетки продавця нема щоб зв'язатись.
- Оксана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Не поднимают трубку постоянно отключены грубые .прислали товар не держится запчасть где крепиться телефон,ножки шатаются.позвонить узнать куда отправить товар возврат бросают трубку.ненадежные
- Недостатки:
- Описала с комментариях.если захотите вернуть они не будут брать трубку или бросать
- Михаил В***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Хороший, бюджетний штатив. Мені дуже подобається!
- Достоинства:
- відповідає опису, хороша якість, доступна ціна
- Недостатки:
- не помітив
- Елена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Супер! Вчасно отримала замовлення
Штатив якісний, міцний, дуже зручний! Рекомендую! - Юлія З***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Купівлею даного товару задоволена.
Гарне обслуговування, отримала вчасно!!! Рекомендую- Достоинства:
- Є пульт
- Продавец Fimmi-shop
Нам приємно, що наш товар вас вразив. Дякуємо за вашу високу оцінку! З повагою "FIMMI-SHOP"
- Дмитрий Л***
Вы невидали тогда хороших штативов. Человек написал правильно что в руках разваливается. На природе устойчивость нулевая три нога хлюпкая страшно за аппаратуру что побить можно.
- Александр Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Полный шлак!!!! Развалился в руках! ! Не советую покупать. Д****о страшное. Деньги в помойку.
- Достоинства:
- Вы шутите? ????
- Недостатки:
- Полное ..........
- Продавец Fimmi-shop
Шкода чути, що ваш досвід був не задовільним. Ми вдячні за ваші коментарі і обіцяємо вжити заходів, щоб у майбутньому цього уникнути. З повагою "FIMMI-SHOP"
- Дмитрий Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Первый день использования при раскладке сломался фиксатор ножек. Можно купить о дельно такую деталь у вас?
- Продавец Fimmi-shop
- Продавец Fimmi-shop
На даль, окремо фіксаторів немає
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Непоганий штатив, чудовий сервіс в магазині!
- Продавец Fimmi-shop
Ваш відгук зробив наш день! Дякуємо, що обрали нас і поділилися своїми позитивними враженнями. З повагою "FIMMI-SHOP"
- Алла Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Купила цей штатив, користуюсь постійно, якість нормальна, все ок.
- Продавец Fimmi-shop
Раді, що ви задоволені нашим товаром! Надзвичайно вдячні за вашу підтримку! З повагою "FIMMI-SHOP"
- Петро К***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Штатив непоганий, стійкий, пульт працює.
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Крутий товар. Рекомендую із впевненістю!
- Продавец Fimmi-shop
Ваш позитивний відгук - найкраща мотивація для нас. Дякуємо за вашу підтримку та довіру! З повагою "FIMMI-SHOP"
- Валентин К***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Чудовий штатив
- Богдан С***Отзыв от покупателя. Продавец: Fimmi-shop
Штатив чудовий. Працює справно, пульт працює теж добре. Донька у захваті. Дякую.
- Ярослав П***Продавец: Fimmi-shop
Замовив штатив. Не зв'язались. Рахунок не виставили. В замовлених з'явилося, що немає в наявності. Замовляв на подарунок людині що живе в іншому місті. Через декілька днів почали вимагати широкі з людини якій я хотів його подарувати. Висить на поштоматі НП. Вони почали нараховувати за зберігання. Продавець на листи не відповідає, слухавку не бере. Повне л***о