- Герман Т***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice. Количество в упаковке: 1
Все добре
- Юрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice. Количество в упаковке: 1
Купив два акумулятори,вони були розряджені,впаяв в тример,зарядив,працюють,заряд тримають але як довго не перевіряв.Влаштовує.
- Достоинства:
- Акумулятори недорогі,працюють
- Недостатки:
- Максим В***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice. Количество в упаковке: 1
Доброго дня. Я робив замовлення з іншого аккаунта на акумулятори сьогодні їх отримав і протестував. На початку неділі у вас запитував з приводу ємності ви відповіли що близько заявленої. Я розумію що товар з Китаю но я розраховував на -400 мАч . На фото ваші акумулятори як ви гадаєте 150 мАч замість заявленої це нормально? Можна прокоментувати? Що мені з ними робить?
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Немає заявленої ємності. Викинуті гроші даремно.
- Продавец MasterPrice
Дякуємо за ваш відгук.
Перед тим як робити висновки про реальну ємність акумуляторів, важливо правильно користуватися зарядним пристроєм Liitokala Lii-400. Якщо вставити акумулятор, заряджений, наприклад, на 70-80%, і просто дозарядити його, то цей пристрій покаже на екрані лише кількість дозарядженої енергії та час, за який було дозаряджено, а не реальну ємність.
Це не дає об’єктивного уявлення про параметри акумулятора.
Щоб точно визначити ємність, необхідно:
Повністю розрядити акумулятор.
Перезарядити в режимі вимірювання ємності.
Тільки після цього можна отримати реальне значення. Якщо ж ви робили вимірювання некоректно, то отриманий результат не має жодної інформативності.
Рекомендуємо спочатку розібратися з роботою зарядного пристрою та повторити тест коректно. Якщо у вас залишаться питання – звертайтеся. - Максим В***
А ні чого що пристрій робив в режимі тест? Він спочатку заряджає повністю, потім розряджає і при зарядці показує ємність на заряд.
Як зробити повернення? Мені такі акумулятори не потрібні.
- Валерий П***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice. Количество в упаковке: 1
Старе. Ємність дуже мала.Викинуті гроші.
- Недостатки:
- Ємність не відповідає.
- Продавец MasterPrice
Ваш відгук виглядає як спроба маніпуляції. Ви самі замовили товар, отримали його, а потім вирішили вимагати ще один екземпляр і оплату доставки, погрожуючи негативними відгуками.
Ми запропонували вам повернення, але ви відмовилися. Це вже більше схоже не на проблему з товаром, а на проблему з вашим ставленням. - Максим В***
І зарядка до речі не 400 а 600, ви прекрасно знаєте як вона працює. Навіщо обманювати
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice. Количество в упаковке: 1
Відправили швидко. Поки працює, а далі побачимо.
- Олександр М***Отзыв от покупателя. Продавец: MasterPrice. Количество в упаковке: 1
Повністю заряджена, працює нормально.
- Максим В***Продавец: MasterPrice. Количество в упаковке: 1
Ось розкрийте очі. Подивіться програма тест. Зарядка до повної потім розряд і зарядка з тестом ємності
- Достоинства:
- Не чесний продавець
- Недостатки:
- Хочу зробити возврат коштів і товару.