Отзывы покупателей о Многофункциональный инструмент DREMEL 4250-3/45 (F0134250JF)

• Павло П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: WOT

За 9 років це мій третій Dremel tool. Перший нещодавно помер і це його заміна. Витривалий і гарний інструмент!!!

Достоинства:
    Виттривалий, потужний
    • Продавец  WOT

Добрий день! Дякуємо за відгук. Приємних Вам вражень від придбаного товару.

• Дмитро О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ХЄХ

Отримав Дремель, взяв шматок пластику, обточив, засверлив фрезою поламану іграшку, приклеїв пластик, обточив ще раз - іграшка відремонтована.
    Чудовий інструмент для дрібних робіт. Це не заміна повноцінним інструментам, а більше для хоббі чи чогось дрібного.

Достоинства:
    Зручність, потужність, кількість насадок
    Недостатки:
    ще не помітив
  • Андрій К***

Добрий день купив даний гравер і не розумію у мене жодна насадка не влазить, є підозра на бракований патрон, але щось не так, або я щось не розумію

• Олександр Я***

це патрон (цапфа) за доопмогою клча выдкручується, тоді вставляється оснастка а потім так сам ключем затискається. не відкрутивши відповідно нічого туди не зайде і зрозуміло чому. Можливо вже не актуальна порада.

• В'ячеслав

Якщо не розумієте, спочатку почитайте інструкцію або пошукайте в інтернеті відповіді замість того щоб ставити 1 зірку товару бо ви не знаете що таке цанга.
      А я скажу, що дремель суперовий інструмент.

• ВОЛОДИМИР М***

Розетко, видаліть коментар, цей дійсно помилковий і занижує рийтинг інструменту безпричинно, а я на рейтинг за відгуками звертаю увагу

• Олег К***

Перший такий інструмент, тому порівняти з іншими не можу. Користувався двома насадками - свердлом та наждачним валиком - загалом сподобалось. Інші насадки поки не були потрібні. Товар на вигляд якісний, комплектуючі також. Можна рекомендувати.

• Сергей Ф***

Нейомвірно крута штука!

Дякуємо за вибір . Бажаємо вдалого використання до довгий час.