Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Фарба тонуюча безаміачна для волосся Keune Semi Color 6 Dark Blonde 60 мл

Оценка пользователей 4.8/5
  • Хохрина О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BeautyEra. Объем: 60 мл. Оттенок: Beige Semi Color KEUNE

Товар прийшов гарно запакований. Продавець дуже гарний, відповідає на всі питання.

• Ірина Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BeautyEra. Объем: 60 мл. Оттенок: 10.7 Lightest Violet Blonde Semi Color KEUNE

В моєму випадку тонування 10/7 не дало ефекту, але причиною є невдало висвітлена база ( робила усе вперше)

Вітаємо, Ірино!

Дякуємо за ваш відгук та розуміння нюансів колористики!

Для першого досвіду ви чудово впоралися. Справді, пастельні відтінки 10-го рівня проявляються лише на добре знебарвленому волоссі. Бажаємо вам успіху в наступних експериментах з кольором, у вас обов'язково все вийде!

Дякуємо, що обираєте наш магазин!

• Світлана
    Отзыв от покупателя. Продавец: BeautyEra. Объем: 60 мл. Оттенок: 1 Black SPA Color KEUNE

Все чудово, продавець приємний, швидка відправка, фарба зайшла, змивається рівномірно, волосся після неї не сухе.Рекомендую

Вітаємо, Світлано!

Дякуємо за ваш відгук та довіру до нашого магазину!

Дуже радіємо, що фарба Keune виправдала ваші очікування, а сервіс залишив приємні враження. Нехай колір дарує радість та блиск вашому волоссю!

• Олена А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BeautyEra. Объем: 60 мл. Оттенок: 4 Medium Brown 1922 Color KEUNE

Колір насичений, відповідає заявленому, волосся після фарбування зволожене та доглянуте. Рекомендував

Достоинства:
    Все перераховане вище
    Недостатки:
    Не помітила
    • Продавец  BeautyEra

Дякую