- Анастасія Л***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Желтый
Тонка, одна з липучок відлетіла на 3й день
- Достоинства:
- Велика та компактна
- Недостатки:
- Тонка та ненадійні липучки
- Продавец TORI
Вітаємо! Дякуємо за ваш зворотний зв'язок. Раді, що ви оцінили головні переваги килимка — його великий розмір та зручну компактність.
Хочемо детальніше прокоментувати ваші зауваження щодо особливостей моделі:
Дана модель спеціально розроблена з полегшеного матеріалу, щоб забезпечити саме ту компактність, яку ви відзначили як перевагу. Завдяки цьому великий килимок майже нічого не важить, займає мінімум місця в пляжній сумці та дуже швидко сохне.
Нам щиро прикро, що одна з липучок відірвалася вже на третій день використання. Ми обов'язково передамо це зауваження на виробництво, щоб посилити контроль за міцністю прошивки фурнітури в майбутніх партіях.
Бажаємо вам гарного дня та приємного відпочинку!
- СвітланаОтзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Желтый
Покупкою не задоволена, моя помилка, що не оцінила на дотик матеріал і була дуже засмучена, що виявилася клейонка. Можливо для пікніка і підійде, але не для пляжу.
- Недостатки:
- Замовленого кольору не було в наявності
- Продавец TORI
Вітаємо! Дякуємо, що поділилися вашим враженням від покупки. Нам прикро, що товар не повною мірою виправдав ваші очікування щодо тактильних відчуттів.
Хочемо зауважити, що для нас вкрай важливий індивідуальний підхід: під час підтвердження замовлення ми обов'язково зв'язуємося з кожним покупцем. У вашому випадку менеджер заздалегідь попередив про відсутність початкового кольору, ознайомив з асортиментом та відправив товар лише після вашої повної згоди. Ми ніколи не надсилаємо інший колір без попереднього підтвердження з боку клієнта.
Щодо структури та матеріалу килимка, він має технологічну тришарову конструкцію, яка розрахована на довгу службу:
Верхній шар — міцне плетіння Оксфорд з водовідштовхувальними властивостями.
Середній шар — армований, що забезпечує стійкість до зношування.
Нижній шар — проклеєний та повністю водонепроникний (саме він забезпечує захист від вологого піску, землі чи трави, щоб ваш відпочинок на пляжі або пікніку був комфортним).
Звертаємо УВАГУ майбутніх покупців: дана модель килимка виконана без використання флісу і не є товстою, що чітко зазначено в описі та характеристиках товару, адже його головна задача — легкість, компактність та захист від вологи.
Ми дуже цінуємо наших клієнтів. Якщо цей матеріал все ж категорично вам не підійшов, будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення маркетплейсу. Ми завжди відкриті до діалогу і з радістю допоможемо оформити повернення товару згідно із законодавством.
Бажаємо вам гарного дня!
- Денис П***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Голубой
Дуже добре обслуговування
- Продавец TORI
Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Олена В***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Голубой
Гарний килимок для великої компанії. Не пропускає вологу, зручний, в складеному вигляді компактний. Покупкою задоволені.
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Голубой
Чудовий килимок для відпочинку! Компактно складається і має зручну ручку для перенесення. Ідеально підходить для пікніка чи пляжу. Якість приємно здивувала — практичний і стильний варіант за свою ціну. Рекомендую!
- Дудковская Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Голубой
Використовували коврик на пляжі та на пікнік. Сподобався
- АКОтзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Голубой
Килим був успішно випробуваний влітку на пляжі. Зручний. Товар якісний. Матеріал на сонці не нагрівається.
- Достоинства:
- Зручний. Легко нести
- Продавец TORI
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Голубой
Гарний килимок для пляжу, пікніків. В складеному вигляді займає мало місця, завдяки чому постійно брали у дитячий візочок. Не мокне. Але скласти так, як був складений при покупці не вдалося. Потрібно було звернути увагу на спосіб пакування при першому використанні.
- Достоинства:
- Миється, швидко сохне
- Недостатки:
- Функціональних недоліків не виявлено
- Продавец TORI
- Юлия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Голубой
Задоволена покупкою
- Достоинства:
- Зручний, швидко сохне, компактний
- Недостатки:
- Скласти в тому ж вигляді, як був спочатку- не завжди легко)
- Продавец TORI
- Яна І***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Голубой
Чудовий, зручний і компактний. На 2 сезони , думаю десь вистачить, візуально оцінивши після першого сезону), але за свою ціну -
- Марія У***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Голубой
Килимок досить цупкий, водостійкий.
Великий, але при складанні багато не займає місця.
Швидка доставка
Недоліки: на початку різкий запах, потім вивітрився.- Продавец TORI
- Інна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Голубой
Чудовий килимок для пляжу чи пікніка. Випробування пройшов. Не зручно складати , а так все добре
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Голубой
Купили для пляжу , килимок на свої гроші гарний та практичний, мої очікування повністю виправдав !
- Тетяна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Голубой
цілком задоволена покупкою
- Достоинства:
- легкий, комфортний, зручний
- Продавец TORI
- Ковалик И***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Голубой
Розчарування, шматок кленнки
- Недостатки:
- Запах, немає ніяких трьох шарів. Оброблена по краях клеенка і причина ліпучка
- Продавец TORI
Доброго дня!
Дякуємо за ваш зворотний зв’язок.
Нам щиро прикро, що килимок не виправдав ваших очікувань. Водночас дозвольте надати кілька уточнень, аби краще зрозуміти функціональність і конструкцію товару.
Стосовно згадки про «клеєнку»:
Килимок дійсно виготовлений із тришарової тканини, де нижній шар — проклеєний, водонепроникний (для захисту від вологи з ґрунту чи піску), середній — армований для міцності, а верхній — тканина типу оксфорд з водовідштовхувальними властивостями. Така структура дозволяє досягнути легкості, компактності та захисту від вологи — ключових характеристик для пікніків та походів.
Щодо запаху:
Нові водовідштовхувальні та захисні матеріали справді можуть мати технічний запах одразу після розпакування — це нормально для виробів із синтетики, що мають термозахисну або клеєну основу. Зазвичай запах вивітрюється протягом 1–2 днів.
Щодо липучки:
Липучка виконує функцію фіксації килимка у складеному вигляді — вона не є декоративним або основним елементом, а лише забезпечує зручність під час транспортування.
Ми завжди готові надати додаткові фото, пояснення або приклади використання товару, а також відкрити звернення щодо повернення або обміну, якщо товар дійсно має дефект.
Водночас хочемо зазначити, що товар належить до бюджетного універсального сегмента, де робиться ставка на функціональність, легкість, водостійкість і компактність, а не на товщину або м’якість, як у туристичних матах чи пледах. - Продавец TORI
Ми поважаємо кожен відгук, проте просимо бути об'єктивними, аби інші клієнти могли сформувати більш точне уявлення про товар.
Дякуємо за розуміння і відкриті до подальшого діалогу — якщо ви готові обговорити вирішення питання, будь ласка, зверніться до нас у повідомленнях.
- Грещак Н***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Голубой
Супер сервіс Розетки та килимок дуже якісний і зручний,особливо на кам'янистому пляжі.
- Продавец TORI
Доброго дня, Наталія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- НаталяОтзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Голубой
Вже спробувала,
Все супер
До пікніка чи пляжу підходить- Продавец TORI
- Светлана И***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Голубой
Дуже зручний килимок для пляжу. Не боїться води, легко очищувати.Розміром також підійшов.
- Продавец TORI
Доброго дня, Світлана. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Галина М***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Голубой
Хороша якість. Гарний і зручний
- Достоинства:
- Недостатки:
- Трошки незрозуміло як складати назад щоб було сумкою
- Продавец TORI
Доброго дня, Галина. Дякуємо за ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми раді, що ви задоволені вашою покупкою. Розуміємо, що складання назад у сумку може викликати певні труднощі, особливо на перших спробах. Проте, килимок має спеціальні складки, які допомагають швидко й легко скласти його назад у компактну форму. Наш магазин завжди орієнтований на клієнта і прагне забезпечити найкращий сервіс. Гарного дня.
- Светлана Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Голубой
Ще не користувались, но зовнішньо по виду гарний
- Продавец TORI
- Оксана Р***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Голубой
Гарний, практичний килимок для пляжу. Опис відповідає дійсності.
- Продавец TORI
Доброго дня, Оксана. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Lyubov M***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Голубой
Дуже практичний і красивий килимок для пляжу. Швидко висихає, відштовхує воду, компактний, не забруднюється. Рекомендуємо.
- Достоинства:
- Красивий. Відштовхує воду, швидко висихає.
- Продавец TORI
Доброго дня, Любов. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Олена Р***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Голубой
Чудовий килимок для відпочинку на природі, компактний, зручно брати в подорож
- Достоинства:
- Компактний, красивий, яскравий
- Продавец TORI
Доброго дня, Олена. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Альона Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Голубой
Коврик гарний , якісний ,відповідає опису
- Достоинства:
- Якісний
- Продавец TORI
Доброго дня, Альона. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Тетяна С***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Голубой
Гарна якість килимка, товар прийшов швидко і все сподобалось! Легко позбутися піску і зайвої води ! Ціна- якість, супер !
- Достоинства:
- Зручний в використанні, доступна ціна
- Недостатки:
- Не виявили
- Продавец TORI
Доброго дня, Тетяна. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Марина Є***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Голубой
Все супер
- Продавец TORI
Доброго дня, Марина. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Милькова Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Голубой
Коврик супер
- Продавец TORI
Доброго дня, Юлія. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Карманова Е***Отзыв от покупателя. Продавец: TORI. Цвет: Голубой
Все добре, дякую. Ще не тестували)
- Продавец TORI
Доброго дня, Катерина. Дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку роботи нашого магазину. Ми дуже раді, що Вам все сподобалося. Для нас і наших майбутніх покупців дуже важливий ваш досвід. Ваш відгук підтверджує якість цього товару, та дає змогу іншим покупцям зробити правильний вибір.
- Олег И***Продавец: TORI. Цвет: Голубой
В описі вказано , що килимок має три шари, але не зрозуміло що таке другий армований шар. З чого він, і чим армований? На дотик, відчувається два. Відправив назад.
- Достоинства:
- Не знайшов
- Недостатки:
- Не відповідає заявленим характеристикам.
- Продавец TORI
Доброго дня, Олег. Дякуємо за ваш відгук. Нам прикро, що ваша покупка не виправдала ваших очікувань. Хочемо пояснити, що килимок дійсно складається з трьох шарів: нижній шар – проклеєний і водонепроникний, середній – армований міцний матеріал, а верхній – плетіння оксфорд із водовідштовхувальними властивостями. Армування другого шару робить тканину більш стійкою до розривів і пошкоджень, навіть якщо це не завжди очевидно на дотик. Наш магазин завжди орієнтований на клієнта і прагне забезпечити найкращий сервіс. Гарного дня.