Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Автомат ввода резервного питания 125А TOMZN TOQ5-125/2 2P ATS/АВР (24052902)

• Олександр Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVDstore

Пропрацював 4 місяці нормально - потім згоріло автоматичне перемикання з резерву на постійне живлення.
    В такому напівавтоматі протримасся ще рік і остаточно згорів - не перемикає навіть вручну
    Якість г***о

Достоинства:
    Недостатки:
    Згорів
    • Продавец  EVDstore

Добрий день .Нам дуже шкода що така проблема виникла саме у вас. Всю зиму були скачки напруги в мережі і дуже великі. Відповідно до рекомендацій в опису до товару, підключати АВР необхідно тільки через реле напруги, щоб уникнути скачків напруги, при яких АВР може постійно перемикатися і згоріти, а при низькій напрузі може вийти з ладу соленоїд , який задіяний для перемикання мереж. Виходячи з ваших симптомів, саме це у вас і трапилося, при низькій напрузі, без захисту реле напруги згорів соленоїд. Якість товару ніякого відношення до цього випадку не має. Необхідно чітко слідувати рекомендація в описі товару.

• Вадим Ж***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVDstore

Нажаль він працював недовго. Тепер зрозуміло чому гарантія 14 днів. До продавця претензій немає вислали швидко. Але в мене згорає вже другий АВР цього виробника, так що не рекомендую саме цей. Якщо є можливість купляти інший то краще будь-який інший! В цей раз навіть дим пішов, добре що в мене є вогнегасник і добре що він не знадобився.

Достоинства:
    Працює довше гарантійного терміну (14 днів).
    Недостатки:
    Швидко виходить із ладу
  • Роман С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVDstore

Замовив Автомат вводу резервного живлення TOMZN TOQ5-125/2 125А. На жаль, перший товар прийшов із заводським браком і не працював. Але продавець дуже швидко відреагував на звернення, оперативно надав підтримку та без проблем організував заміну.

Новий пристрій працює справно: перемикання між джерелами живлення відбувається швидко та без збоїв. Якість матеріалів хороша, термін доставки — швидкий. Загалом залишився задоволений покупкою та сервісом продавця.

Рекомендую як товар, так і продавця.

Достоинства:
    Відповідальний продавець
    Недостатки:
    Рідко, але бувають заводські браки
    • Продавец  EVDstore

Дякуємо за такий чудовий відгук!
      Нам дуже приємно знати, що ви залишилися задоволені своїм замовленням.
      Ми завжди прагнемо забезпечити комфортну покупку та якісне обслуговування.
      До зустрічі в "Електрика в домі" — ми завжди поруч, коли потрібна електрика для дому!

• Олена Д***

Неякісний товар

• Роман С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVDstore

Не працює, як зробити повернення?

Недостатки:
    не працює
    • Продавец  EVDstore

добрий день. що саме не працює. зробіть відео. оформіть в особистому кабінеті повернення. відправте легким поверненням. після отримання поверну кошти.

• Виталий С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: EVDstore

По сути автомат хороший был бы если бы работал а так плохой яб сказал что очень так как выкинул 2000 грн на ветер после недели работы перестал сам переключать что должен делать при выкл света основную свою работу. Не рекомендую

Достоинства:
    Нету
    Недостатки:
    Не выполняет свои действия
    • Продавец  EVDstore

Дякуємо за ваш відгук і шкодуємо, що виникла така ситуація.

Нам щиро прикро, що товар вийшов з ладу — це не відповідає нашим стандартам якості. Будь ласка, напишіть нам у приватні повідомлення, щоб ми могли швидко вирішити цю проблему: запропонуємо заміну, ремонт або повернення коштів згідно з нашою гарантійною політикою.

Ми цінуємо кожного клієнта і завжди прагнемо знаходити рішення навіть у неприємних ситуаціях. З повагою, EVDstore.

• Продавец  EVDstore

Щиро дякуємо за ваш чудовий відгук!
      Нам надзвичайно приємно знати, що ви залишилися задоволені покупкою.
      Завжди раді бачити вас знову в інтернет магазині EVDstore
      Гарного вам настрою та комфортного користування!

• Олег Ф***

Швидко відправили. Товар відповідає опису. Дякую