Отзывы покупателей о Зажигалка кухонная гибкая импульсная электрическая для свечей кухни плиты духовки розжига заряжаемая от USB провода универсальная зажигалка для газовой плиты Kayfovo JL853 black

Оценка пользователей 4.75/5
  • AI аналіз відгуків
    51 відгук:  Позитивних — 88%, Нейтральних — 5%, Негативних — 7%.
    Запальничка отримала загалом дуже позитивні відгуки від користувачів. Вони відзначають її якість збірки, простоту та зручність використання, тривалий час роботи від одного заряду та функціональність. Покупці оцінюють компактний дизайн, ергономіку й швидку доставку. Лише окремі користувачі зустрілися з неполадками або невідповідністю товару опису.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Артемій Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Черный

Практична кухонна приналежність. Незамінний помічник на кухні. Без цієї речі тепер як без рук

Достоинства:
    Швидко заряджається
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Lemeshop

• Александр Ц***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Черный

Хорошая зажигалка, но есто один недостаток. Кнопка включения/выключения ползунковая - на кухне руки могут быть жирными, кнопка проскальзывает при включении/выключении. Хотелось бы чтобы ползунок был с более рельефными зубчиками.

Достоинства:
    Хорошее качество
    Недостатки:
    Ползунковая кнопка включения/отключения.
    • Продавец  Lemeshop

• Ігор М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Черный

Користуюсь пів року, тепер незамінна річ на кухні

• Максим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Серебристый

Запальничка пропрацювала 4 місяці, дуже зручна і функціональна, за весь час заряджав разів п'ять, аккумулятор на 220мАг, перемикачі працюють надійно. Мабуть, куплю повторно.

Щодо поломки: коротке замикання в нерозбірному модулі, що передає струм на дугові контакти; причина незрозуміла (може, діти щось наекспериментували).

• Евгений Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Синий

Годная вещь. Поджигает норм, заряда хватает на долго.

• Людмила К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Золотистый

Очень удобно пользоваться, купила родителям.

Достоинства:
    Сплошные
    Недостатки:
    Не выявлено
    • Продавец  Lemeshop

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Серебристый

Товар у наявності, справний надійшов швидко. Все ок. Дякую.

• Микола С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Серебристый

Працює чудово! Дякую за швидку та оперативну доставку.

Достоинства:
    Перевершила всі очікування

• Дмитрий К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Серебристый

Вчасно відправлено. Працює відмінно. Дякую за сервіс)

Достоинства:
    Все влаштовує
    Недостатки:
    Не помітив
    • Продавец  Lemeshop

• Елена Х***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Серебристый

Отримала швидко. Товар гідної якості. Все згідно анонсу. Дуже задоволена.

Достоинства:
    Дуже стильна
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  Lemeshop

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Серебристый

Максимальна небезпечна річ зламалась через тиждень і під час зарядки почала плавитись

Недостатки:
    Небезпечна для життя
    • Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром. Можливо, був перепад у мережі або ви використовували дуже потужний блок? Напишіть нам в особисті, будь-ласка.

• Андрій Л***

Дуже зручна річ.

• Віталій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Черный

Обрав цю запальничку за гарними відгуками, замовив і оплатив. При отриманні у точці видачі Розетки виявилось, що продавець "випадково" поклав у коробку якусь дешевшу і простішу запальничку, які і близько не схожа на замовлену. Зателефонував на гарячу лінію, замінити на потрібну менеджер відмовився (хоча вони є в наявності у інших кольорах), запропонував віжмовитись від товару, зачекати близько тижня повернення коштів і зробити замовлення знову. При цьому ціна на сайті вже вища і якоїсь гарантії, що наступного разу покладуть потрібний товар - немає.

Достоинства:
    Не вдалось оцінити
    Недостатки:
    Не вдалось оцінити
    • Продавец  Lemeshop

• Михайло О***

Рекомендую

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Серебристый

Пока что норм посмотрим что будет дальше

Достоинства:
    Быстрота запала
    • Продавец  Lemeshop

• Владимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Серебристый

Отличная вещь при продолжительном отсутствии электроэнергии

Достоинства:
    Удобная в руке, экран заряда
    Недостатки:
    Не увидел
    • Продавец  Lemeshop

• Ігор
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Серебристый

Мене товар влаштував. Така запальничка, яку й хотів.

Достоинства:
    Швидка доставка, все інтуїтивно працює, з першого разу запалює.
    Недостатки:
    Не виявив
    • Продавец  Lemeshop

• Надія В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Серебристый

Дуже зручний у використанні, корпус не гріється, швидко заряджається, рекомендую.

• Віталій З***

Класна запальничка, працює чудово

Достоинства:
    Зручна ручка
    • Продавец  Lemeshop

• Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Серебристый

Гарна якість запальнички,естетично виглядає на кухні.Дякую продавцю за відмінний сервіс: швидка доставка,адекватна ціна,товар відповідає заявленим на сайті характеристикам .

Достоинства:
    Якість,ціна,зовнішній вигляд,сервіс продавця

• Ліліана
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Серебристый

Шукала собі якісну запальничку, після того як декілька газових зламались через деякий час використання. Електричні не розглядала, так як часто відсутнє світло. Тому вирішила спробувати такий варіант. Запальничка якісна, запалює без проблем і газову плитку і свічки. Заряджається доволі швидко. Товар прийшов на наступний день після замовлення в точку видачі.

Достоинства:
    Якісно зроблена
    Недостатки:
    Поки не знайшла
    • Продавец  Lemeshop

• Дмитро К***

Дуже гарна. Рекомендую

• Ольга

Чудова запальничка. Я такого не очікувала. Запалює тихо і відразу. Дякую

• Владимир К***

Рекомендую.

Достоинства:
    Працює бездоганно, зручна, швидко заряджається. Реально запалює свічки.
    • Продавец  Lemeshop

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Черный

Мало того, що прилад прийшов без упаковки і повністю розряджений, так ще й працює через раз.

• Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром. Напишіть нам в особисті - вирішимо проблему з заміною.

• Капитан С***

Ок

• Валентина Б***

Дуже гарна річ!
    Зручна, запалює свічку, заряд тримає довго

Достоинства:
    Зручна, запалює свічку, заряд тримає довго

• Николай М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Синий

Дуже зручна і працює гарно. Є можливість заряджати через mini USB.

• Віктор Т***

приємна нова штука ) Працює добре

Достоинства:
    Ергономічна ручка, колір, працює незвично для першого використання, тихо і швидко запалює
    Недостатки:
    не виявив в перші дні
    • Продавец  Lemeshop

• Наталья П***

Відповідає опису

• Елена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Синий

Дуже задоволена запальничкою. Вона легко запалюється, її зручно тримати в руці та вішати на гачок, і вона дуже гарна.

• Сергій Н***

Чудова річ.

• Ира М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Черный

Очень внимательный продавец. Скоро прислали, спасибо

Достоинства:
    Понравилось очень. Спасибо

• Наталия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Черный

Отличная зажигалка, работает тихо, 1 заряда хватает как минимум на 1 месяц (использую ежедневно). От первого же использования просто в восторге. Приходит заряженная. Посоветовала купить и сослуживцам у кого есть газовые плиты.

Достоинства:
    Тихая, 1 зарядки хватает надолго, никаких сбоев в работе.

• Людмила
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Черный

Купила уже вторую зажигалку для родственников. Очень удобная и качественная, работает лучше газовых зажигалок. Заряд не заканчивается!

Достоинства:
    Удобная, красивая и практичная

• Віталій К***

купил две, очень доволен

Достоинства:
    классная зажигалка!