- Дмитро Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Brok Tech
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Brok Tech
Кільце (опора) по заду чохла відламалось при першому відкриванні, жахлива якість деталей
- Владислав К***Отзыв от покупателя. Продавец: Brok Tech
Мій попередній чохол міг злазити з телефону, цей чохол щільно тримає телефон.
Вважаю норм за такі гроші. - Ігор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Brok Tech
Хороший чохол
- Назар Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Brok Tech
Чудовий чохол ідеально підійшов. Швидка доставка. Рекомендую
- Артем А***Отзыв от покупателя. Продавец: Brok Tech
Чохоло дуже добре сидить на телефоні. Замовили в суботу, а на наступний день вже забрали в точці видачі.
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Сергій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Brok Tech
Чудовий чохол за свої кошти. Захищає добре. Бортики вище і екрану і камери. Підставка також зручна. Можу рекомендувати.
- ІлляОтзыв от покупателя. Продавец: Brok Tech
Чохол - бомба! Телефон в ньому сидить просто чудово. Окреме дякую продавцеві за швидкість і якість обслуговування)
- Достоинства:
- Міцний, стильний, телефон в ньому добре сидить.
- Хоменко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Brok Tech
Товар відправили швидко, магсейв працює гарно, якість товару сподобалась.
- Достоинства:
- Безпровідна зарядка, швидка доставка
- Недостатки:
- Не знайшов
- Володимир П***Отзыв от покупателя. Продавец: Brok Tech
Чудовий чохол! Ідеально підходить для мого Samsung Galaxy S24 Plus. Матеріал приємний на дотик і не ковзає в руці. Чохол не збільшує телефон у розмірі, що для мене важливо. Кнопки натискаються легко, а вирізи під камери і порти виконані дуже точно. Рекомендую всім, хто шукає надійний захист без шкоди для зовнішнього вигляду пристрою.
- Достоинства:
- Доставка, обслуговування
- Аліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Brok Tech
Чохол виготовлений з міцного і приємного на дотик матеріалу, який добре захищає телефон від подряпин, ударів та падінь. Темний колір виглядає стильно та елегантно, ідеально підходить до будь-якого стилю одягу та обстановки. Особливо зручною є вбудована підставка, яка робить використання телефону значно комфортнішим