Отзывы покупателей о Чехол для Samsung Galaxy S24 Plus Fruct Back Stand Case with Magsafe Матовый Black

Оценка пользователей 4.64/5
  • Дмитро Ш***

• Сергій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brok Tech

Кільце (опора) по заду чохла відламалось при першому відкриванні, жахлива якість деталей

• Владислав К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brok Tech

Мій попередній чохол міг злазити з телефону, цей чохол щільно тримає телефон.
    Вважаю норм за такі гроші.

• Ігор М***

Хороший чохол

• Назар Б***

Чудовий чохол ідеально підійшов. Швидка доставка. Рекомендую

• Артем А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brok Tech

Чохоло дуже добре сидить на телефоні. Замовили в суботу, а на наступний день вже забрали в точці видачі.

Достоинства:
    Швидка доставка
    Недостатки:
    Відсутні
  • Сергій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brok Tech

Чудовий чохол за свої кошти. Захищає добре. Бортики вище і екрану і камери. Підставка також зручна. Можу рекомендувати.

• Ілля
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brok Tech

Чохол - бомба! Телефон в ньому сидить просто чудово. Окреме дякую продавцеві за швидкість і якість обслуговування)

Достоинства:
    Міцний, стильний, телефон в ньому добре сидить.
  • Хоменко В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brok Tech

Товар відправили швидко, магсейв працює гарно, якість товару сподобалась.

Достоинства:
    Безпровідна зарядка, швидка доставка
    Недостатки:
    Не знайшов
  • Володимир П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brok Tech

Чудовий чохол! Ідеально підходить для мого Samsung Galaxy S24 Plus. Матеріал приємний на дотик і не ковзає в руці. Чохол не збільшує телефон у розмірі, що для мене важливо. Кнопки натискаються легко, а вирізи під камери і порти виконані дуже точно. Рекомендую всім, хто шукає надійний захист без шкоди для зовнішнього вигляду пристрою.

Достоинства:
    Доставка, обслуговування
  • Аліна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brok Tech

Чохол виготовлений з міцного і приємного на дотик матеріалу, який добре захищає телефон від подряпин, ударів та падінь. Темний колір виглядає стильно та елегантно, ідеально підходить до будь-якого стилю одягу та обстановки. Особливо зручною є вбудована підставка, яка робить використання телефону значно комфортнішим