- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: X-ART. Размер картины: 40 x 50
Гарна картина. Всі поціновувачі "Монолога травниці" будуть у захваті. Фарби високої якості, пензлики більш-менш нормальні.Розмальовувати доволі складно, бо багато дрібних деталей. Але є і недоліки. Схема відсутня, отже, якщо ви випадково помилитеся, виправитися буде дуже важко. Цифри настільки дрібні, що більшу частину часу доводилося користуватися лупою. Але загальне враження позитивне і результат задовільнив.
- Достоинства:
- Сюжет
- Недостатки:
- Дрібні цифри, відсутність схеми
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: X-ART. Размер картины: 40 x 50
Влаштовує
- Достоинства:
- Картина гарна, фарба наче нормальна. Впринципі за таку ціну дуже добре
- Недостатки:
- Номери дуже дрібні і трохи важко в певних місцях прочитати, але при хорошому освітлені все гуд. інші недоліки поки не помітила
- Надія В***Отзыв от покупателя. Продавец: X-ART. Размер картины: 40 x 50
Чудова картина, дитина в захваті
- АнастасіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 40 x 50
Замовлення прийняли миттєво,відправили швидко ,товар якісний , дуже дякую
- Достоинства:
- Усе
- Недостатки:
- Романенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: ArtKontur. Размер картины: 40 x 50
Якість фарб шикарна
Фарби свіжі не розшаровані і негусті, чудово наносять.
Єдиний мінус цифри дрібні важко розгледіти на малюсіньких елементах.
Цілком задоволена товаром- Достоинства:
- Якість фарб
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 40 x 50
Складнувата, зелений колір хочемо другим шаром нанести, ще лишилось. Загалом все сподобалось
- Достоинства:
- Недостатки:
- --
- Анна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 40 x 50
Картина непогана за свою ціну, якщо не враховувати, що місцями деякі ділянки або взагалі не пронумеровані, або немає розподільчої лінії між різними кольорами, наприклад ділянка з номером 14, а потім хоба і стоїть номер 16…. Натягнута картина теж так собі… І це я тільки почала її, а вже стільки косяків. Дивно, адже дві картини цієї марки були ідеальними….
- Недостатки:
- Погано натягнута, є пусті ділянки без номеру і вгадай/обирай сам, який там повинен бути колір
- Сергій Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 40 x 50
Все добре.
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 40 x 50
Доповнюю попередній відгук...картину домалювала..є одна порада до виробника....зробіть фарбу під номером 7 і 15 по дві штуки...бо дуже не вистачило фарби ..і прийшлося щось придумати і підбирати фарби зі своїх старих картин що залишилися..саме тому в результаті вийшла картина трохи не така як мала бути...і фарби деякі густі, а деякі дуже рідкі .саме тому на картині дуже видно мазки від кисті
- Ірина Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Размер картины: 40 x 50
Картина гаона, фарби начебто теж гарні. Але тут дуже маленькі цифри, які погано продруковані, саме тому не видно яким кольором малювати. .зазвичай до картини йдуть схеми на папері з надрукованими цифрами...в цьому ж наборі їх немає, написано що по Q-коду переходити, який на жаль не сканується і не працює...скажіть будь ласка де можна знайти таку роздруківку з цифрами?бо без неї неможливо малювати
Ірино, доброго дня) дякуємо, що повідомили нам, ми вживаємо заходів, щоб вирішити проблему. Схема до вашої картини доступна за посиланням: ссылка
- Олександра І***Продавец: Rozetka. Размер картины: 40 x 50
згенеровано ШІ
Вітаємо! Ця картина дійсно згенерована штучним інтелектом - це дозволяє нам зменшити собівартість одиниці товару, щоб не піднімати ціни