Отзывы покупателей о Генератор бензиновый EnerSol Kit Energy 5.5 кВт EPG-5500SE
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Довго шукали генератор під наші потреби (кафе, очистка води). Попередній варіант 3,5квт не витягнув навіть кавомашину, насоси переходили в аварійний режим, на цьому генераторі все працює як і від центр.мережі. що на ньому в результаті працює:
Кавоапарат - 2950вт,
Система очистки води (два насоси) - 1,800 Вт;
Гриль приємний - 1500вт,
Освітлення,
Тв, інтернет, касове обладнання.
Звісно що пікових навантажень одночасно не було, кавоапарат нагрівся і споживання менше, гриль так само, тому чистих він однозначно видає 5 кВ.
Однозначно плюс то колеса та ручки, а електростартер для наших дівчат, то за щастя.- Достоинства:
- Справляється з заявленими характеристиками, колеса, електростартер.
- Недостатки:
- Можливо ціна, проте комусь це дорого, а комусь норм.
- Віталій В***
Доброго дня,який расход пального?
- Оксана В***Продавец: Rozetka
Отримали генератор з пошкодженням, тріснутий пластик на панелі. Все інше без зауваження. Генератор важкий, думаю і в роботі повинен бути норм. Але це пошкодження залишило в мене негативні враження. Чому одні й ті ж пошкодження вже не в одного покупця? Нідіюся, що Розетка допоможе у вирішенні цього питання.
- Достоинства:
- Тільки купили
- Недостатки:
- Пошкоджена пластикова панель.
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Хочу доповнити відгук для людей які будуть вибирати собі генератор.
Пройшло вже майже три роки як ми користуємося генератором. Зима 2026 року була дуже холодна, світло вимикали по 9 годин, генератор у нас майже не вимикався. Обрали саме 5.5 кВт в основному для холодильника, двухконтурного котла та щоб міг запустити насосну станцію. Справляється дуже добре, вже 80 годин. Розхід пального десь 1-1.3 літра на годину. Знімаю одну зірочку з приводу тріснутої панелі... В техпідтримку з приводу її заміни не звертались, на роботу не впливає... але було не приємно.
В цілому рекомендуємо, ми задоволені! Цієї фірми вже два штуки взяли наші знайомі але слабші. Теж працюють без проблем.- Достоинства:
- Стабільна напруга, чиста синусоїда для котла, надійний.
- Недостатки:
- Тріснута панель але на роботу не впливає
Представник постачальникаШановна Юліє, дякуємо за Ваш відгук та вибір генератора EnerSol EPG‑5500SE.
Ми раді, що обладнання стабільно працює та забезпечує необхідну потужність навіть у складних умовах. Щодо тріснутої панелі — прикро, що виникла така ситуація. Найімовірніше, пошкодження сталося під час транспортування чи логістики. Це не впливає на роботу генератора, проте ми розуміємо Ваші емоції.
Дякуємо за довіру до торгової марки EnerSol.
- Євгеній В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Довго вибирав. Отримав сьогодні генератор в пункті самовивозу, побоявся Новою Поштою. Коробка не пошкоджена, великий, 80 кг. Зверху глянув, наче все ціле, але коли вийняв з коробки дома, мене чекала велика несподіванка. Панель пошкоджена, на з'єднання з техпідтримкою чекав більше двох годин, так і не з'єднали. Розетка розчарувала!!!!!! Ви пошкоджений товар пакуєте чи так доставляєте в свої ж пункти видачі ?????
- Достоинства:
- Не встиг використати
- Недостатки:
- Пошкоджена панель
- Кирило Л***
Дуже схожі фото - таке враження, що дійсно не перевірили. Сподіваюся, обміняють безкоштовно.
- Роман Г***
Така сама проблема з панеллю. Виявив через кілька тижнів. Коробка була неушкоджена. Можливо заводський дефект або наслідок неаккратної збірки
- Роман Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Після 2 годин роботи на середньому навантаженні почав бризкати маслянистою прозорою рідиною. Схоже на мастило, але без запаху. Кожух не розбирав, але рідина підтікає в місці з'єднання двигуна та генератора. Рівень мастила в картері двигуна не змінився
- Максим
Краще зверніться до сервісу, нехай перевірять, встановлять та усунуть причину. Такого не має бути. Зараз, доки немає ажіотажу мають зробити швидко. Бо минулого року вже у цей період куди не звернися- мінімум тиждень озвучували.
- Степан П***Продавец: Rozetka
Сьогодні мав забрати такий генератор, але виявився пошкоджений, тріснута пластмаса як на фото з подібних відгуків.
Таке враження що той генератор кидали, або пробують всунути той пошкоджений.... - Юлія Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Генератор нормальний,підкачала тільки доставка.Хлопці сказали що там все ок,навіщо його витягати з коробки(майже 80кг ваги),коли потім відкрили,виявилось що він пошкоджений,панель зломана.Враження залишилися негативні
- Достоинства:
- Поки не знайшли
- Недостатки:
- Прийшов пошкоджений
Експерт RozetkaДоброго дня! Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в техпідтримку.
- Валерій Ш***
Буває, панелі тріскаються. Але сервіс дає нову на заміну - зверніться.
- Логвіновский А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Сьогодні отримав з ремонту ..
Коробка наче собаки полатали, весь грізний .
Панель не замінили даже про це не інформували .
Тим паче панель це проблема ..- Достоинства:
- Поки не відомі
- Недостатки:
- Панель
- Ярослав
А чому здавали в сервіс? Щось вийшло з ладу?