Отзывы покупателей о Косметичка travel дорожня розкладна органайзер для косметики з кишенями бежева 24*47,5

Оценка пользователей 4.56/5
  • Отзывы про товар продавца J-HOME
  • Любов К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: J-HOME
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Отримала замовлення. Повністю очікує товару на сторінці, я помістила всю косметику і навіть місце лишилось. Просто ідеальний варіант для мене, бо я не люблю коли все розкидане по стіралці. Колір ближче до кавового аніж до пудрового. Я задоволена, гарний товар.

Достоинства:
    Супер зручно, все влізло, гарна якість швів. Видно, що застібками з заводу ніхто не шморгав. Швидко приїхало, колір приємний
    Недостатки:
    Липучки прошиті далеко від кутів, і я іноді колюсь об їх кутики. Внутрішня резинка тримач баночок пришита досить високо, і мої низькі баночки не тримаються нею і випадають з неї. Але це не сильна біда.
    • Продавец  J-HOME

Щиро дякуємо Вам за відгук Нам дуже приємно , що Вам сподобався товар Користуйтесь із задоволенням, гарного настрою!

• Юлия М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rumi

Доброго дня! В гарному стані, все сподобалося.

• Вікторія Щ***

Чудово

• Григорій Б***

• Анастасия Ш***

За ці кошти відмінна
    Купувала дитині у табір, шампуні та подібні засоби влізли, косметика, щітка для волосся.. В цілому усі засоби гігієни поклали туди. Дизайн приємний. Десь був невеличкий брак але він дуже не значний. Повторюсь, за ці кошти для потреб котрих купували, шикарна косметичка. Дякую

• Юрий

Добра

• Людмила П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HELENIK

Очень понравилась. Для командировки самое то

• СТАРОВА В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HELENIK

Спасибо большое. Товар очень хороший .

• Катерина Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: V a l i z k a
    • Общее впечатление

• Рекомендуете данный товар?

• Соответствие фото

Качество оставляет желать лучшего. Покупала на подарок близкому человеку, но дарить такое было откровенно стыдно, поэтому сделала возврат. На фотографии все намного красивее чем в реальности. Своих денег точно не стоит

Достоинства:
    Быстрая доставка
    Недостатки:
    Качество товара
    • Соответствие указанным размерам

Соответствует