Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Зарядное устройство AR-880 65W 4 USB + 2 Type-C Блок зарядки для телефона Samsung, iPhone, Xiaomi, Redmi, Huawei, Realme Yellow

Оценка пользователей 2.6/5
  • Александр К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HiShop

Не рекомендую для купівлі. Не відповідає заявленій потужності. Там навіть 20 Вт нема. Бо телефон, який визначає потужність зарядного, його навіть не ідентифікує. Крім того, усі USB порти видають однакову потужність, хоча USB-A1, мав би видавати більш потужну.

Достоинства:
    Недостатки:
    Придатний тільки для заряджання малопотужних пристроїв типу ліхтарика
  • Андрій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HiShop

Ніяких 65 Ватт там і близько немає. Купив із розрахунку на одночасну зарядку 2 повербанків по 8000, настільної лампи та акумуляторів 18650 (АА). Ці акумулятори під'єднував до роз'єму USB-A PD, але видно, що при зайнятих інших 3-х виходів USB-A, цей вже просто не тягне, заряд вкрай повільний при тому, що інші 3 споживачі Ватт по 10 беруть. Це я ще не робив заміри для всіх споживачів, може і там все повільніше, ніж мало би бути. Але, роблю висновок, що реальна загальна потужність 30 Ватт максимум

Достоинства:
    Досвід
    Недостатки:
    На 65 Ватт розраховувати не варто, таку велику кількість роз'ємів пристрій фізично не тягне
    • Продавец  HiShop

Доброго дня!
      Загальна потужність блоку становить до 65W, але вона розподіляється між портами залежно від того, які саме підключені та яке навантаження на них. Це нормальна робота будь-якого мультизарядного пристрою — при одночасному використанні кількох портів сумарна швидкість зменшується.

• Ірина П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HiShop

Взяла после прочтение положительных отзывов. А на самом деле оказался фигня. Телефон с 50% до полной зарядки нужно 1час 20 мин,при том что у меня есть другой блочок с мощностью 20w от заряжает за 35 минут.
    Как такое может быть что намного сильнее блочок заряжает намного медленнее чем слабый.
    Я специально купила с такой мощностью для зарядки павербанк,и что теперь.
    Я не рекомендую

Достоинства:
    Недостатки:
    Долго заряжает. Не рекомендую
    • Продавец  HiShop

Дякуємо за ваш відгук!
      Звертаємо увагу, що зазначені 65 Вт — це сумарна потужність пристрою, яка розподіляється між усіма 6 портами. Тобто на кожен порт припадає менше ніж 20 Вт, залежно від кількості підключених пристроїв.
      Це нормальна робота блоку — 65 Вт з одного порту він не видає, адже енергія ділиться між усіма виходами одночасно.

Для максимально швидкої зарядки рекомендуємо підключати один пристрій через порт Type-C — тоді швидкість буде найвищою в межах можливостей моделі.

• Вадим Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: HiShop

Прочитал комментарии, что класс, заказал, пришёл домой, включил для зарядки смартфона, а он оказался полностью нерабочий. Я так понимаю перед отправкой его некто не проверял на работоспособность. Очень жаль

Достоинства:
    Не могу сказать
    Недостатки:
    Нерабочий
    • Продавец  HiShop

Доброго вечора. Нам шкода, що Вам попався брак. Очікуємо на повідомлення про замовлення для вирішення питання. І так, на жаль, ми не можемо перевірити усі товари перед відправкою.

• Сергей Р***

Давно искал))

Достоинства:
    К Xiaomi очень подходит!
    Недостатки:
    нет!!!
    • Продавец  HiShop

• Сергей Р***

Все шикарно!!!

Достоинства:
    Отлично заряжает. питань нема.
    Недостатки:
    нет!!!
    • Продавец  HiShop

• Олег
    Отзыв от покупателя. Продавец: HiShop

Купував для зарядки юсб ламп, підкючаю 3-4 штуки, заряджає по швидкості так само як і зі звичайного блочка.
    Рекомендую.

Достоинства:
    Можливість заряджати багато гаджетів