Отзывы покупателей о Универсальный фонарь аккумуляторная лампа для кемпинга на крючке 9 светодиодов YT-01/ZJ-V50
- Арташес Г***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Дивний магазин. Дивний товар.
Отримав не те що замовляв, тобто іншу ЗОВСІМ лампу. Ну то хрін би з ним, працює і працює. Але, пропрацювала трохи більше місяця (тягнула максимум на 50% світла до 2 годин, це реально для таких ламп мало. Потім стала поводитись дивно. Вмикаєш зарядку і вона починає блимати чим може, та це не закінчується ніколи. Тільки якщо тупо її вимкнеш кнопкою. Далі все повторюється. Зарядити тепер її неможливо. Викинув. За втрачені гроші пишу відгук, щоб інші розуміли що те за л***о.- Достоинства:
- ніяких
- Недостатки:
- тримає ДО 2 годин у середньому режимі
- РоманОтзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Пришло в нерабочем состоянии. Уже пол часа стоит на зарядке и не работает
- Недостатки:
- Не работает
- Анна С***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
- Продавец OLVO
Доброго дня. Вдячні Вам за відгук! Для наших покупців дуже важлива Ваша думка. З задоволенням пропонуємо Вам переглянути інші товари в нашому магазині та будемо раді Вашим замовленням. Приємних та корисних покупок!
- Ганна К***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Все працює
- Достоинства:
- Три режими
- Ігор Б***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Сподобалося!
- Достоинства:
- Все працює!
- Недостатки:
- Немає!
- Продавец OLVO
- Андрій А***Отзыв от покупателя. Продавец: OLVO
Прислали геть не те що замовляв
- Достоинства:
- Недостатки:
- Всі