Оплачуйте Карткою Rozetka

Отзывы покупателей о Чехол Sweetone для ноутбука 15-16" дюймов c чехлом для зарядки Темно-синий (DY01-ND01-15SDB)

• Гнатюк У***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BagsMe. Цвет: Black. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6

Дуже якісний чохол, всередині приємна на дотик тканина. На ноутбук 16 дюймів підійшов ідеально, дякую!

• Продавец  BagsMe

Дякуємо за Відгук. Приємного користування!

• Тетяна Р***

Чехол підійшов чітко, все супер, матеріал плотний, сумучка для зарядки теж все добре, В цілому задоволена покупкою

• Продавец  BagsMe

Дякуємо за Відгук. Приємного користування!

• Ганна А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BagsMe. Цвет: Dark Grey. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6

Рекомендую цей товар і продавця, купляю в нього вдруге. Хочу відмітити гарний сервіс даної компанії та оперативну доставку замовлення. Зауважень немає. Вкотре пересвідчуюся професіоналізмом фахівців. Про сам товар: високоякісний чохол для ноутбука з цупкої тканини. Також до нього купила чохол для зарядного пристрою та мишки, який теж має гарну якість. Вставлені блискавки, виконані шви та використана тканина мають гарну якість в обох чохлах.

Достоинства:
    Гарна якість товару
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  BagsMe

Дякуємо за Ваш відгук. Приємного користування.

• Яна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BagsMe. Цвет: Grey. Диагональ сумки/рюкзака: 15.6

Гарний та зручний чохол з міцної тканини. Ідеально підійшов за розміром до мого ноутбука. Я повністю задоволена товаром і продавцем за консультацію. Дякую.))

Достоинства:
    Зручний.
    Недостатки:
    Немає.
    • Продавец  BagsMe

Дякуємо за Ваш відгук. Приємного користування.

• Наталия С***

Дякую за чохол, він дуже якісний і підійшов ідеально!

• Евгений Н***

Все добре, підійшло, товар якісний. Дякую

• Вікторія К***

Добрий день,

розмір чохла підійшов.
    Все ок.
    Дякую за оперативність.

• Дмитрий Т***

Все Ок

Достоинства:
    Під портативний монітор 15,6" підійшов чітко
    • Продавец  BagsMe

Щиро дякую за відгук, це для нас дуже важливо. Приємного користування.