Отзывы покупателей о Беспроводная игровая мышка SteelSeries Aerox 3 Wireless Ghost RGB 18000dpi 6кн Transparent White (62610)

Оценка пользователей 3.75/5
  • Анна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BtDeal. Цвет: Черный

Приїхала швидко все працює добре і без нарікань

Достоинства:
    Швидко заряджається
  • Владислав М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Ужаснейшая мышь. Ты платишь такие деньги и получаешь отвал энкодера через пол года МАКСИМУМ. После чего ты слышишь хруст самой мышки (скрипит,крехтит и т.д). После этого всего, у тебя аккамулятор начинает держать пару часов с подсветкой ))) А если без, то можно пару дней посидеть даже. И в самом конце, у тебя начинает барахлить переключатель вкл/выкл и бывает мышка отключается (нужно чуть чуть левее включатель подвинуть, тогда работает).
    В общем, пользуюсь ею очень давно, настоятельно не рекомендую эту мышь, потому что это кошмар и вытрепанные нервы. В наше время, есть много альтернатив которые дешевле и лучше по сборке в разы!
    К слову, к девайсам я всегда отношусь очень бережно, не бью, не кидаюсь ими и т.д И даже при таком использовании, она умирает очень и очень быстро.
    Это мой первый негативный отзыв, просто уже накипело )

Достоинства:
    Ни разу не срывала сенсор, никогда не было дабл кликов.
    Недостатки:
    Акум, колесо, качество сборки
  • Станіслав З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: BtDeal. Цвет: Черный

Гарна миш, спочатку цінник в 3000 здався підорзілим, так як від офіційних постачальників ціни починаються від 5000, але все приїхало гарно, немає слідів використовування, всі пломби на місці. Сама мишка дуже легка, гарно виглядає, приємно сидить в руці, не скрипить і не люфтить.

Достоинства:
    Ціна, швидкість доставки, сервіс
    Отзыв от покупателя. Продавец: BtDeal. Цвет: Черный

Топовий продавець, відправив дуже оперативно. Одну мишу потрбіно було повернути, все зробили швидко та без проблем, кошти повернули. Товар теж топ! Раджу і продавця і мишу.

Достоинства:
    Продавець
  • Юлія Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Прозрачный

Мишка супер, все підійшло

Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Якщо врахувувати плюси мінуси, то більше плюс ніж мінус
    але колесо напрягає

Достоинства:
    легка, зручна
    Недостатки:
    після 6 місяців заряд тримає максимум 1 день + (скрол) колесо починає підлагувати
  • Микола Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Користуюсь мишкою з березня 2024 року, особливих проблем немає, окрім софту, бо він не дуже для мене зручний, тому користуюсь "як з коробки".

Достоинства:
    Зручна, дуже легка та довго тримає заряд, робота з різними пристроями через донгл або блютус
  • Никита Ш***
  • Ярослав С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Прошел год, брал по акции все нравиться я долго не мог выбрать мышку и рейзер и хатор были рейзер я молчу настолько ужасную продукцию делать нужно уметь, вообще решил попробовать аерох и все хорошо держит супер проблем не было

Достоинства:
    Все отлично
    Недостатки:
    Не для большой руки )
  • Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Брав на заміну SteelSeries Rival 650, яку я здавав ДВІЧІ по гарантії, тому що скролл.
    І ось нещодавно цю мишку через 1.5 роки я також здав по гарантії, тому що скролл. Тому чекаю відповідь від СЦ.

Не знаю чи то так мені пощастило, але ТРИЧІ отримувати неправильно функціонуючий скрол через рік, це уже у мене питання до компанії виробника.

А ще софт вибісив. Софт з типу купою наворотів, які не кожному потрібні, але воно все одного у одному пакеті. Який настворював віртуальних мікрофонів і навушників. І що б користуватись персонально налаштованою мишею, потрібно що б софт завжди був включений. Який буде відбирати 80 мб оперативної пам'яті. Хтось скаже це небагато, але серйозно? 80мб що б мати налаштовану підсвітку та DPI?
    А ще у якийсь момент софт більше року не міг сам себе оновити, поки вони все ж таки це не виправили. Тому софту величезний мінус.

На майбутнє, беріть мишу з вбудованою пам'яттю, що б при включенні(поки софт не запуститься) миша не світилась всіма кольорами райдуги.
    Та і взагалі у такому випадку і софт не потрібно що б завжди був включений.
    Налаштував мишу один раз і забув.

З переваг: Мені сподобався стільник, з ними моя рука не пітніла (як було з попередньою мишею). Якщо туди щось потрапляло(волосся або пил), я акуратно підносив пилосос до неї та все успішно прибиралось.

Симетрична форма непогана, достатньо зручна, але все ж таки віддам перевагу формі яка під руку. Хоч і сподобалось користуватись нею майже два роки.

Зручно було користуватись передавачем та блютузом. Тому що працював з двома ноутбуками одночасно і миша перемикалась швидко.
    Але потім під'єднавши інший ноутбук через локально мережу віддалено, використання блютузу вичерпало себе)

Достоинства:
    Легка, матеріал, зручна(індивідуально), стільник(індивідуально)
    Недостатки:
    Софт, скролл
  • Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Проблема зі скролом. Брав мишку для роботи і все було супер. Але через місяць почав помічати, що при іноді коли скролиш вниз, на 1-2 кадри скороть вгору. Ще через 2 тижні проблема стала більше очевидно і користуватись колесом не реально…

Достоинства:
    Легка, зручна, достатньо довго тримає заряд
    Недостатки:
    Колесо прокрутики вийшло з ладу за кілька тижнів
  • Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Дуже розчарований, після користування близько одного місяці: майже не тримає заряду...
    По ергономічним показникам - класно сидить в руці. В мене раніше була провідна стілсіріес кінзу в3 років 10. Тому, коли взяв цю мишу - дуже сподобалась: і легка, і зручна. Я її потестив в різних сценаріях використання, також пограв - все супер. Заряд тримала 2-3 дні.
    Але потім строк заряду зменшувався просто кардинально. Зараз її вистачає максимум на пів дня при не інтенсивній "офісній" роботі. А коли вона сідає, то відвалюється. І треба ставити її на зарядку від кабелю і після цього вона не одразу з'єднується.
    Виходить, що вона зараз постійно на кабелі - тому, я дуже розчарований, що я купив безпровідну мишу за такі кошти, яку використовую як кабельну. Якби була можливість повернути, то я би взяв за 1700 грн ідентичну провідну цю саму мишку. Але 14 днів уже пройшло((

Достоинства:
    Ергономічна, легка, працює чітко і швидко, без лагів.
    Недостатки:
    Як безпровідна - повний треш, деградація акумулятора дуже швидка - 1 місяць. Постійно працює через кабель зараз. Немає можливості відключити підсвітку фізично - кнопкою.

Вітаємо!
      Шкодуємо, що Вам довелося зіштовхнутись з негативним досвідом використання. На дану модель діє гарантія 24 місяці. Рекомендуємо звернутись в сервісний центр для перевірки на працездатність та гарантійного обслуговування: ссылка

• Андрій К***

Краще б дали можливість повернути її. Бо перші 14 днів виглядало все наче норм і передбачити, що через місяць вона мало буде тримати було неможливо. Навіть якщо поставлять на сервісі нову батарею (що не факт), то це теж буде не на довго, судячи з мого досвіду використання (та й бачу по відгукам, що розповсюджена проблема і в інших користувачів з цією мишою)

• Вадим

Найс мышка

Достоинства:
    Легкая, удобная
  • Виталий Г***

мінус в зарядці

Достоинства:
    легка, зручна
    Недостатки:
    після 6 місяців заряд тримає максимум 1 день
  • Анна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Мишка взагалі топ! Тому ставлю 5 зірок.
    1. Дуже швидке підʼєднання - моментальне.
    2. Дуже легка і збалансована.
    3. Скользить як …., те що треба
    4. Класно, що кабель дуже довгий , і зручно достає до столу.
    5. Дуже швидка зарядка

АЛЕ
    питання до компанії
    1. Чи ок, що навіть без підсвітки, її вистачає на 30-40 годин максимум ? Чи це в мене брак? Так, заряджається за 30 хв десь, але сам факт.
    2. Тільки зараз випадково чутко було писк-жужання, може показалось … а ні, коли вухо підсунути до мишки то дууууже сильно всередині пищить ( це коли увімкнена підсвітка, коли вона вимкнена, ситуація трохи краще))

Достоинства:
    Легка, швидка
    Недостатки:
    Швидко сідає, пищить та жужить
    • Андрій Г***

те ж саме - середня розумна підсвітка+2.4 з'єднання вистачає на 4-6 вечорів. Тому довелось наробити купу профілів для блютузу та 2.4, бо акум так нас незабаром пошле подалі

• Максим
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Мышка в принципе не плохая, но есть и недостатки. К форме привык спустя пару дней, боковые кнопки можно было сделать больше. Спустя два месяца, после того как включаю компьютер, мышка может долго конектится (10сек+-) и в первую минуту пользования отключается пару раз. Приходится её то включать, то выключать(пользуюсь только 2.4G). Так же на моё удивление как-то стёрлось покрытие(мышку я не скрёб и ничего такого я с ней не делал)
    Подсветкой не пользуюсь, заряжаю мышку раз в 4 дня

• Іван Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Постійно потіє рука (лол), хоча цього не повинно відбуватися. Реально прикольний софт з гігаможливостями, але сама миш не для всіх.
    Люди, купуйте цю миш, тільки якщо ваша рука і ваш хват (доленею) підходить.
    Якщо ви, як і я, перейшов на цю миш зі г102 - то це повністю булщіт,

Достоинства:
    Красивий вигляд, софт
    Недостатки:
    Ультраневдобна форма

Вітаємо!
      Нам дуже шкода, що ви не змогли повністю оцінити функціонал даної миші. Нагадуємо, що згідно з законодавством України у вас є 14 днів для оформлення процедури повернення товару, який вам не підійшов за будь-яких причин.

• Андрей Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Купив цю мишу на заміну моєї Rival 3 Wireless. Основним параметром ціеї миші для мене став акумулятор замість батарейок як в Rival 3 Wireless. Обі миші мають однакову форму. Мені як людині з великою долонею (19 см) ця миша підходить ідеально. Мені попалась вже оновленна версія (2022 року) з покращеними ніжками (дві великі тефлонові ніжки замість 4 малесеньких) на одному з фото можна побачити! Комплект звичайний але всеодно якісний. Не сподобався лише кабель, на мою думку за таку ціну можна було покласти і більш гнучкий кабель.

Достоинства:
    Якість виготовлення. Матеріали. Якість зʼєднання та мінімальна затримка. Вага.
    Недостатки:
    Комплектний кабель не дуже гнучкий(
  • Сергей Ч***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Швидко ковзає, без резинових вкладок по бокам (дуже погано, клей лізе через три роки в рівал635), дуже легка. Підключилась без проблем. Ззапитала оновитися - оновилась без питань.
    І про наболівше:
    Шукав спеціально мишу з блютузом щоб вивільнити юзб-порт на ноутбуці. І в роботі через блютуз є наступний нюанс: миш відключається після 5и хвилин бездіяльності. Після підключення назад починає дісконнектитись кожну хвилину.
    Завжди допомагає перезапуск ПК. Ще робив якісь маніпуляції з відключенням миші та вимкнення-увімкнення блютуз модуля, одного разу допомогло. Впевнений на 99% що проблема зі сторони миші, для тесту підключав ті жі стілсірієс навушники по блютузу, в той час як дісконектилась миша вони продовжували працювати. Читав на реддіті що з радіоканалом проблем немає.

Достоинства:
    Дуже легка, без зайвих кнопок, три підключення на вибір
    Недостатки:
    Блютуз працює з питаннями
      Представник бренду

Вітаємо!
      Причин появи перешкод у роботі бездротових приладів може бути маса, від налаштувань системи до наявності поруч приладів що працюють на тій же частоті. Рекомендуємо спробувати перевірити працездатність на іншому пристрої/джерелі, щоб виключити можливі проблеми зі сторони системи.
      У будь-якому випадку на продукцію діє гарантійний термін 24 місяці у Вас є можливість звернутись до сервісного центру для діагностики: httpshelp.rozetka.com.uap111-harantiya-i-povernennya-tovaru

• Георгій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Загалом миша непогана, а якщо користуватись черезе кабель - то взагалі жодних питань до неї, все працює. Але ж логічне питання: навіщо брати бездротову мишу, щоб постійно користуватись дротовим підключенням? І тут на сцену виходить головний нюанс: 2.4 ГГц. Часто зникає конект. Відійшов на 5хв - чекай секунд 20 поки миша ловить сигнал. А якщо є хоч мала перешкода на шляху (наприклад підключили конектор у задню частину пк), то сигнал буде пропадати ще частіше.
    Ну і софт повне дно. Рекомендую тільки якщо брати для дротового використання.

Достоинства:
    Дизайн, вага
    Недостатки:
    2.4 ГГц конектор, софт
      Представник бренду

Вітаємо!
      Причин появи перешкод у роботі бездротових приладів може бути маса, від налаштувань системи до наявності поруч приладів що працюють на тій же частоті. Рекомендуємо спробувати перевірити працездатність на іншому пристрої, також, якщо використовується ноутбук, радимо перевіряти налаштування енергозбереження USB-портів, які за замовчуванням можуть йти до сну.
      У будь-якому випадку на продукцію діє гарантійний термін 24 місяці у Вас є можливість звернутись до сервісного центру для діагностики ссылка

• Андрій В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Користуюсь блютуз підключенням, майже забув що таке заряджати мишку.
    Дуже-дуже рідко відпадає підключення або починає лагати курсор, вирішується простим викл та вкл.
    Ще є один мінус це софт який не дає робити настройки миші в режимі блютуз, окрім cpi, проте в інтернеті знайшов інструкцію як це можна обійти. Тому виключив підсвітку у цьому режимі що б ще довше працювала на батареї.

Через декілька місяців скролл почав дуже погано натискатись.

Підсвітка виглядає рваною при градієнті(колір не плавний, видно де перехід), тому користуюсь тільки одним кольором. Не всі кольори виглядають на свій колір

Достоинства:
    Легка вага, блютуз, приємний матеріал, тефлонові ніжки
    Недостатки:
    Висока ціна, кнопка скроллу, вигляд підсвітки
    • Сергей Г***

Це жесть, у мене від скрлогу просто крісло сгоріло. Були 2 рейзери - і у двох була проблема зі скрлолами, викинув, шукав дуже довго мишку, таку шоб перемикатись з робочого ноута на ПК, шоб без дротів. Знайшов, ура, за такі гроші і ця штука SteelSeries Aerox 3 WL - на 4й місцяць просто відмовляє по колесу, я клацаю не можу зрозуміти в чому справа, то драйвери перевстановлював, а потім прочитав цей відгук і дуже сильно натиснув на скрол. Дякую вам, спрацювало.
      Просто абсурд, невже не буває НОРМАЛЬНИХ мишок за ТАКУ суму? Ну це тупо жесть, такі гроші за переферію віддавати і вона ще і ломається менше ніж через рік. Ото як провалились ці стілсірієс у якості своїх продуктів, так на дні і залишаються. Я коли замовляв цю мишку, там взагалі 1 магазин мені відмовив, бо у них ціла ПАРТІЯ була бракована.

• Владимир Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Зручна миша, але з нюансами.
    Маю долоню 19 см і для мене вона як раз. Під ладоний хват вона підходить, але не так шо би сильно, оскільки верехня частина дуже скатиста; під хват коглоть та гібридний (між когтем та ладоним) підходить ідеально. Під великий палець місце є, так що він по ковру не тре. На відміну від glorious model o не потрібно сильно розтопирювати пальці, а також тепер безіменний палець права кнопка миші не закусює.
    Є значний період звикання до цієї миші, але це суб'єктивно.
    Середня кнопка миші працює справно; "прокидається" швидко. Бісить мерехтіння миші, коли її двигаєшь при виключеному ПК (стан готовності до підключення), дуже тривале и дуже яскраве, приходиться вимикати мишу вручну.

Достоинства:
    Форма (для ладоні не більше 19 см); вага; глайди; основні кнопки; пластик
    Недостатки:
    Через особливості форми підійде не усім; не можна налаштувати висоту відриву
  • Володимир Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Для моей руки, оказалась чуточку маловата, но в целом привыкнуть можно.
    Очень легкая мышка, по сравнению с hyperx pulsefire dart wireless, вообще Вау ощущается.. но, мышка приехала бракованная, совсем не работает mouse3...
    проверял в офф. софте, в сторонних программах, клик не работает. Скролл - работает.

Достоинства:
    Легкая
    Недостатки:
    Брак товара
    • Володимир Р***

Чудесным образом, в отделении розетки при возврате колесо заработало(драйвера не установлены), но кто знает влияет ли это.

Еще вспомнил, что мне не понравились тонкие, и не удобные для нажатий для моего размера руки кнопки mouse4-5, но рабочие ))

Мышку решил все-же вернуть, ибо дефект был и я уверен, что он всплывёт снова.

Как бы там ни было, мне она не комфортна по размеру.

• Володимир Р***

А, после того как написал основной отзыв, выяснилось что «лёгкий клик» на колесо не работает, но если колесо вжимать с прогиба(утрировано, очень сильно нажимать, что палец краснеет), колесо реагировало. Так не должно быть.

• Антон В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Вообще не чувствую вес мышки. Глайды суперовые. Рекомендую к покупке.

• Adam L***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Настільки горить душа взяти цю мишу, що скоро вже думати ні про що не зможу, крім неї. Якщо є будь яка інформація щодо поставки то будь ласка скажіть.
    Дякую.

Достоинства:
    DPI, легка вага, швидкість передачі данн х
    Недостатки:
    Немає в наявності:D
    • Андрей Г***

Где-то видел информацию, что поставка должна быть конец апреля-начало мая

• Гліб Ф***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Пожалійте себе, не припускайте тої ж помилки, що я зробив, коли придбав це непорозуміння) Це моя перший продукт від SteelSeries і однозначно останній.

Достоинства:
    Гарна візуально.
    Недостатки:
    Через випадкові проміжки часу миша втрачає контроль з коннектором, інколи відновляю за декілька секунд, а інколи доводиться їй перезапускати або просто чекати декілька годин, коли її попустить. Звичайно, що будь-який експірієнс ігровий чи навіть просто комфортної роботи це вбиває, що дуже неприємний сюрприз від недешевої мишки. За час написання цього коменту, вона відключилася чотири рази!
  • Коля Г***

Мишка крута
    Підсвітка крута
    Легка
    Але виробники, напишіть чи це ок
    Заявлено, що з підсвіткою буде 150 години без підзарядки
    По факту в мене 20-30!! І то , активного використання менше …
    Це може брак? Чому так?
    Без підсвітки і в не активному режимі так же виходить ..
    А заряджається швидко
    Я думаю буду її заряджати раз в 2-3 тижня
    А виходить раз в 4-5 днів

• Артем П***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Брав я мишку не з розетки, як тільки мишка з'явилась в Україні, але це не має значення. Просто ділюсь своїм досвідом і з чим ви можете зіткнутись.

В залаглом зручна мишка і доволі просто і зручно все регулюється в додатку.
    Померла мишка через 9 місяців використання, офіційна піддтримка просто дала не корисні поради і закрила звернення як вирішине.

Хочу зауважити, що померла вона без моєї участі, я поїхав на 2 дні (дома нікого не було), повернувшись мишка постійно реконектить і не може підключитись (через адаптер, кабель, блютуз), перепробував всі можливі фікси шаманячи з налаштуваннями самого пк, але на пк нічого не мінялось і не оновлювалось, після без результатного намагань фікса я її розібрав і почистив від пилу (його було багато і продуваючи мишку, він просто так не вилитить, тільки розбір). І з рештою вона змогла підключитись через кабель, в розібраному стані, але при спробі пересунути трошки курсор (не нажимаючи кнопки) - курсор літав по екрану і натискала праву і ліву кнопку (я їх не чіпав і мікрити були чисті) це було тільки тоді коли водив мишкою, а коли вона спокійно лежала, все було добре.

Короч, вибрати хорошу мишку тяжко, але цю я б не радив. Краще все river 3 wireless або logitech g pro.

З рештою купив Logitech G pro superlight чи якось так, різниця прям є і вона приємніша
    Маючи навушники від Logitech в комбінації з мишкою, все в одному софіті і налаштування прості і зрозумілі і відчувається прям кайф

Достоинства:
    Доволі зручна і легко налаштовуються макроси
    Недостатки:
    За рахунок відкритого корпусу, плата не покрита захисним лаком, тому контакти елементів відкриті і капля вологи може вбити її. Перестала прцювати через 9 місяців використання, підтримка просто закрила запит про не процюючу мишку на офіційному запиті і просто проігнорувала
  • Роман
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Моя перша безпровідна мишка. В цілому не можу сказати чи варто своїх коштів. Але, підключення швидке, клацнув перемикач і вже все працює.
    Регулювання ілюмінації розблоковується після першого підключення через wifi.
    Адаптер не зручний, і в цілому як вказано виробником через bluetooth працює майже в 3 рази довше.
    Стосовно автономності, нз. В мене після першої зарядки вистачило на півтора дні робочих дні, але це з повно. ілюмінацією, і я не впевнений чи зарядив повністю. Можливо брак а можливо ілюмінація впливає так сильно. Поставив на 1 більше мінімального, тому що люблю те що світиться)
    Був би скролл по плавності як у моєї rival 110 було б супер.
    І для літа, характер поверхні супер, лодоня не пітніє.

Достоинства:
    Портативність, характер поверхні, швидкість підключення
    Недостатки:
    Скрол як з мишки за 100 грн, в порівнянні зі старою Rival 110 я до скролу звикав 1-2 дні
  • Костя А***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Белый

Корпус не скрипит, при сильном нажатии кнопка DPI не прожимается, заряд держит долго, клик четкий, колесо тихое - с небольшими отческами. Сенсор не срывает. Софт чуть притормаживает, нельзя посмотреть точный % заряда.

Достоинства:
    Кнопки, корпус, сенсор
    Недостатки:
    Не очень понятный софт
  • Владислав
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Если версия 2022, то это лучший девайс за текущий ценник.

Из достоинств:
    - исправлена работа скролла, он стал почти идеальным
    - ножки из тефлона в виде 2 "островков"
    - корпус стал более жестким и монолитным
    - BT плюс 2,4Ггц приемник
    - везде type-c (на приемнике, самой мышке и переходнике)
    - развесовка очень близка к середине
    - автономность работы отличная
    - перемаркированные TTC gold на 80 миллионов кликов (на мой вкус клики шикарны)
    - симметричная форма (для левшей комфортно)
    - отличное безглючное ПО

Из недостатков:
    - есть ощутимый претревел
    - сенсор смещен ближе к нижней части, но это надо привыкнуть
    - отверстия в корпусе (мне не нравятся)
    - не сильно подойдет для большой ладони (больше 19см до запястья будет некомфортно)

Достоинства:
    Цена-функционал
    Недостатки:
    Для большой руки неудобна
  • Олексій Г***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Миша сама по собі супер, але за традицією у стіл сірієс погані компоненти скролу, як і в попередній моїй сенсей скролл уже почав прокручуватись із помилковими відкатами…

Достоинства:
    Все інше окрім скролу - відмінно
    Недостатки:
    Скролл повільно приходить в несправність
    • Владислав

Только делайте пометку, что это касается первой ревизии.
      Уже давно продается "версия 2022", где это исправлено (как и многие другие "нюансы").

• Андрей К***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

1 даже не мышке а розетке. Заказал мышку по скидке, на следующий день зену уже на сайте без скидки но уже с вот такой интересной ссылкой (изображение1). И когда приехала мышка разумеется она приехала не та. А как это понять, а там ножки у мышки не ту, не с оригинальной хотя по коду и гарантии якобы именно та что я заказывал.
    То что приехало (изображение 2)
    То что заказывал (изображение 3)
    Это хорошо тчо я сразу не оплати!!
    Вы там что думаете умнее все?

Крайне не рекомендую покупать у розетки мышки.

• Дмитрий

Чел, это просто разные ревизи мыши. Стилы в ревизии 2022 сделали другие глайды.

• Сергей

Наоборот радуйся, что тебе приехала последняя, более новая ревизия с ножками из 100% тефлона, которые лучше

• Виктор
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

уже вижу как туда забивается старая кожа и пыль и еда :D

• Стас В***

руки мыть надо

• sky3889 k***

как ты так мышью пользуешься?

• Виталий Г***

пилюка не заважає, можна продути
      а з приводу рук, то так, краще мити їх)

• Руслан И***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

А как её от влаги защитили, если у нее корпус в виде сетки, в виде сот дырки,туда же может пролиться чай.

• Александр Л***

У этой миши миклики защищены от влаги, так что если прольется чай ничего нее поизойдет

• Artem G***

у нее плата залита жидким пластиком, изолирована она а не корпус мышки

• Виталий Г***

не проливайте чай за столом)

• Владислав Ж***
    Продавец: Rozetka. Цвет: Черный

Я считаю что это будет отличная мышь которую буду брать

Достоинства:
    Есть
    Недостатки:
    Вряд ли