- Олена Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 80 x 60. Цвет: Прозрачный
Все супер! Стіл захищений від води і подряпин.
Просила змінити трохи розмір - все зробили як треба, врахували всі побажання.
В упакування вкладають інструкцію- Продавец R&Home
Дякуємо що обрали нас, нам це ціно
- Сергій О***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 90 x 60. Цвет: Прозрачный
Все зробили як в інструкції супер дружина в захваті
Дякуємо що обрали нас, нам це ціно
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 80 x 60. Цвет: Прозрачный
Гарна плівка, але переплатила майже 40 грн, бо на другий день після замовлення ціна значно знизилася;))
Дякуємо що обрали нас, нам це ціно
Знижки дає Розетка,тому за зниження ціни не можемо відповідати
- Наталія М***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 90 x 60. Цвет: Прозрачный
Все супер. Дуже задоволені і якістю і швидкою доставкою
Щиро вдячні за ваш відгук, раді старатись та розвиватись для вас
- Світлана М***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 90 x 60. Цвет: Прозрачный
Швидко, чудово, якісно
Щиро вдячні за ваш відгук, раді старатись та розвиватись для вас
- Леся К***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 70 x 70. Цвет: Прозрачный
Досить гарне покриття. Запаху нема. Гарно упаковано. З інструкцією.
- Достоинства:
- Все гарно. В користуванні думаю також буде ок.
- Недостатки:
- Нема.
- Продавец R&Home
Дякуємо що обрали нас, нам це ціно
- Віолета В***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 80 x 70. Цвет: Прозрачный
Все відповідає опису
- Достоинства:
- Доброчесні
- Продавец R&Home
Щиро вдячні за ваш відгук, раді старатись та розвиватись для вас
- Олен Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 70 x 60. Цвет: Прозрачный
Дякуємо що обрали нас, нам це ціно
- Лина П***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 80 x 60. Цвет: Прозрачный
Не раджу купуваи. На столі не тримається щільно. "Викинуті гроші"
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не тримається щільно на столі, задишаються сліди та плями на поверхні при використанні
- Продавец R&Home
В замовлення додаєтсья інструкція,та за допомогою неї можна гарно застели м'яке скло
- ЛарисаОтзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 90 x 60. Цвет: Прозрачный
Еластичне, тонке, підійшло по розміру, більше нагадує плотну скатертину.
- Достоинства:
- Еластичне, швидко розрівнялось
- Недостатки:
- Доставка дуже довга.
- Продавец R&Home
Дякуємо що обрали нас, нам це ціно
- Юрій Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 90 x 80. Цвет: Прозрачный
Все чудово,підійшов як потрібно.Рекомендую.
Щиро вдячні за ваш відгук, раді старатись та розвиватись для вас
- Тетяна П***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 90 x 60. Цвет: Прозрачный
Замовнення отримала вчасно. Скло гарно лягло на кухонний стіл. Дякую.
- Достоинства:
- Дуже практичне на кухні
- Продавец R&Home
Дякуємо що обрали нас, нам це ціно
- ДіанаОтзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 90 x 80. Цвет: Прозрачный
Чудова плівка, вирівнювати додатково не знадобилось. Запах пройшов швидко
Щиро вдячні за ваш відгук, раді старатись та розвиватись для вас
- Елена Я***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 80 x 60. Цвет: Прозрачный
Всё как в описании. Пришло в срок. Качество хорошее.
Щиро вдячні за ваш відгук, раді старатись та розвиватись для вас
- Наталія З***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 90 x 60. Цвет: Прозрачный
Гарна якісна скатертина, ввічливе обслуговування. Зробили розмір, який мені потрібно було. Рекомендую
Дякуємо за ваш зворотній зв’язок, раді, що вам все сподобалось
- Кароліна К***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 80 x 60. Цвет: Прозрачный
Все сподобалось,дякую
Дякуємо за ваш зворотній зв’язок, раді, що вам все сподобалось
- Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 80 x 60. Цвет: Прозрачный
Отримала скатертину,дуже класна!рекомендую.
Дякуємо що обрали нас, нам це ціно
- Марина З***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 80 x 60. Цвет: Прозрачный
Нерівно відрізаний край, тому не покрило всю стільницю.. Доставка швидка, якість самого покриття хороша.
- Достоинства:
- Швидкість домтавки
- Недостатки:
- Нерівно відрізали, одна сторона 60 см, інша 59.5. , звісно не покрило весь стіл
- Марина Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 80 x 60. Цвет: Прозрачный
Хороше м'яке скло,сподобалось.
Єдине що є трішки запах,а так все чудово!- Продавец R&Home
Запах вивірюється за 2-3 дні
- Людмила Л***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 90 x 60. Цвет: Прозрачный
Товар відповідає заявленому. Задоволена покупкою
Дякуємо що обрали нас, нам це ціно
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 80 x 60. Цвет: Прозрачный
Добре