Отзывы покупателей о Матирующий солнцезащитный стик с экстрактом полыни и камелии Beauty Of Joseon Matte Sun Stick: Mugwort + Camelia SPF 50+ PA++++, 18г (8809864766884)

Оценка пользователей 4.55/5
  • Анастасія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty_RV. Объем: 10 мл. Степень защиты: 50

Справляєтся зі своєю задачою, доя комбінованого типу шкіри був чудовий, зручно брати з собою. Але хватило на 1.5 місяці

Достоинства:
    Захищає від сонця,не камедоний
  • Вероніка
  • Марія Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: SnowBear. Степень защиты: 50

Дійсно матує ,економне нанесення

• Діана
    Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group

Брала для поновлення на відпочинку. Зручно наносити, функцію виконує, добре матує, подразнень не провокує. Єдине, що трохи відчувається на шкірі (у мене суха і чутлива), якщо порівнювати зі звичайним кремом. Але це інший продукт і не зовсім критично для мене. Раніше стіками не користувалася. Товаром задоволена

Достоинства:
    Ціна, якість, зручно наносити
    Недостатки:
    Відчувається на шкірі
  • Інна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty_RV. Объем: 10 мл. Степень защиты: 50

У мене сухий тип шкіри, тож мені підходить ефект цього засобу, але він дуже пагано утримується в упакуванні. Я відкривала його, аби поновити захист на вулиці і весь засіб випав на тротуар.

Достоинства:
    Матує
    Недостатки:
    Не зафіксовано в упакуванні
  • Щербакова М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group

Просто чудовий сонцезахисний стік)
    Тестувала в пекельних умовах — у серпні в Італії
    Сонце не просто сліпило, воно смажило! Завдяки цьому стіку не отримала жодних ознак засмаги чи опіку на обличчі
    На шкірі не відчувається, не білить, не скатується, наноситься легко, економічно, і гігієнічно
    Дуже раджу, компактна штучка поміститься в будь-яку сумку
    Єдине що — відправки я чекала досить довго, лесь близько тижня

Достоинства:
    Компактне та зручне пакування
    Не забілює шкіру
    Не скатується
    Можна наносити на макіяж
    Не відчувається на шкірі
    Гігієнічний
    Зручно оновлювати впродовж дня
    Недостатки:
    Поки не помітила
  • Ступіна В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Сoolbabas. Объем: 18 мл

Наносится достаточно легко, благодаря аппликатору. Слой достаточно толстый наносится, но это гарантирует защиту. Лицо не блестит. При желании можно растушевать в более тонкий слой. Мне очень подошло.

Достоинства:
    Действительно Матовий. Наносится отлично!
    Недостатки:
    цена
  • Юлия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group

Это первый спф, которым приятно пользоваться и хочется носить его с собой. Компактный. Удобный в использовании. Не нужно намазывать долго и втирать, елозя все это по лицу. Все очень удобно и оперативно. Даже, мне показалось, что успокаивает кожу, но это я ещё буду проверять. От первого использования в восторге. Теперь буду брать этот продукт. Доставка, кстати, тоже оперативная.

Достоинства:
    Очень приятная текстура. Лёгкий, практически не заметный запах. Легко и приятно наносится на кожу, не оставляет жирности и следов. Легко носится на лице и кода становится бархатной. Убирает жирный блеск.
    Недостатки:
    Хотелось бы баночку побольше. Пока не знаю насколько ее хватит.
  • Юлія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group

Відправилось чітко за тими термінами як зазначено, ввічливий продавець, сподобалось що ціна товару набагато дешевше ніж в Китаї тому рекомендую брати цей товар тут

Достоинства:
    Ціна, приємний запах, гарно вирівнює тон шкіри, сподобалась зручність використання
    Недостатки:
    Поки важко сказати користуюсь перший раз, щоправда матує слабо але важко сказати у мене є схильність до сухості шкіри і до блиску одночасно
  • Валерія Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Сoolbabas. Объем: 18 мл

Стік класний! Не залишає слідів, практично не відчувається на обличчі та дійсно захищає від сонця. Ще хочу відмітити хорошу роботу магазину)

• Елена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Степень защиты: 50

Дуже подобається! Легкій та зручний

Достоинства:
    Можна наносити на обличчя під час прогулянки
    Недостатки:
    Маленький
  • Влада Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Степень защиты: 50

нормальний але для комбі шкіри мені здається він занадто матуючий, перед ним потрібно ретельно зволожити обличчя

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Сoolbabas. Объем: 18 мл

Отримала санстік, все супер. Ще не користувалась самим продуктом, але до магазину немає ніяких зауважень .

• Катя Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Сoolbabas. Объем: 18 мл

Spf добрий, тільки доставляли досить довго. Замовила у четвер ввечері, прийшов у понеділок зранку.

• Юлія-Яна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group

Доставка відбулась у задані терміни, запаковано добре, товар приїхав цілий)

Достоинства:
    Не липне на лиці, не комкується та чудово матує шкіру
  • Ольга К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group

Все ок, товар приїхав цілий, закритий. Через місяць-два доповню відгук

Достоинства:
    Хз, побачим побачим
    Недостатки:
    Поки не знайшла
  • Мария С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group

Стік має легку текстуру, матовий фініш. Дуже зручний варіант взяти з собою та оновити захист. Без запаху

Достоинства:
    Зручність
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Каміла Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group

Приваблює те що продукт в стіку. Але на у мене на лиці підкреслює всю сухість. Але мені здається що пішла просто алергічна реакція, і шкіра була обезвожена. Тому дівчатам у кого кгмьі шкіра не рекомендую.

• Людмила В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group

Користуюсь і кремом з spf цієї ж фірми. Стік купила для того, щоб відновлювати нанесення кожні 2 години. Мені дуже сподобалось, що стік робить шкіру матовою.

• Виктория

Отлично упаковано
    Дошёл заказ очень быстро
    Менеджер была на связи
    Уточнили данные
    Сервис понравился и продукт тоже
    Подходит для комби кожи, хорошо матирует и не липнет

Достоинства:
    Отличное качество продукта
    Хороший сервис
  • Никита Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group

Дякую за гарну ціну, швидку доставку
    Буду замовляти ще! ❤️

Достоинства:
    Ціна, робота менеджера , термін придатності
  • Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty_RV. Объем: 10 мл. Степень защиты: 50

Мій перший спф у стіку. Дуже зручно оновлювати протягом дня. Шкіра не блищить, а навпаки, наче оксамитова стає. Жирних слідів не лишає, не скочується. Запах мінімальний, майже не відчувається

Достоинства:
    Зручний, компактний
    Недостатки:
    Вартість, проте воно того вартує
    • Продавец  Beauty_RV

Дякуємо за інформативний відгук