- Анастасія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty_RV. Объем: 10 мл. Степень защиты: 50
Справляєтся зі своєю задачою, доя комбінованого типу шкіри був чудовий, зручно брати з собою. Але хватило на 1.5 місяці
- Достоинства:
- Захищає від сонця,не камедоний
- ВеронікаОтзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
- Марія Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: SnowBear. Степень защиты: 50
Дійсно матує ,економне нанесення
- ДіанаОтзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
Брала для поновлення на відпочинку. Зручно наносити, функцію виконує, добре матує, подразнень не провокує. Єдине, що трохи відчувається на шкірі (у мене суха і чутлива), якщо порівнювати зі звичайним кремом. Але це інший продукт і не зовсім критично для мене. Раніше стіками не користувалася. Товаром задоволена
- Достоинства:
- Ціна, якість, зручно наносити
- Недостатки:
- Відчувається на шкірі
- Інна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Beauty_RV. Объем: 10 мл. Степень защиты: 50
У мене сухий тип шкіри, тож мені підходить ефект цього засобу, але він дуже пагано утримується в упакуванні. Я відкривала його, аби поновити захист на вулиці і весь засіб випав на тротуар.
- Достоинства:
- Матує
- Недостатки:
- Не зафіксовано в упакуванні
- Щербакова М***Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
Просто чудовий сонцезахисний стік)
Тестувала в пекельних умовах — у серпні в Італії
Сонце не просто сліпило, воно смажило! Завдяки цьому стіку не отримала жодних ознак засмаги чи опіку на обличчі
На шкірі не відчувається, не білить, не скатується, наноситься легко, економічно, і гігієнічно
Дуже раджу, компактна штучка поміститься в будь-яку сумку
Єдине що — відправки я чекала досить довго, лесь близько тижня- Достоинства:
- Компактне та зручне пакування
Гігієнічний
Зручно оновлювати впродовж дня - Недостатки:
- Поки не помітила
- Ступіна В***Отзыв от покупателя. Продавец: Сoolbabas. Объем: 18 мл
Наносится достаточно легко, благодаря аппликатору. Слой достаточно толстый наносится, но это гарантирует защиту. Лицо не блестит. При желании можно растушевать в более тонкий слой. Мне очень подошло.
- Достоинства:
- Действительно Матовий. Наносится отлично!
- Недостатки:
- цена
- Юлия С***Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
Это первый спф, которым приятно пользоваться и хочется носить его с собой. Компактный. Удобный в использовании. Не нужно намазывать долго и втирать, елозя все это по лицу. Все очень удобно и оперативно. Даже, мне показалось, что успокаивает кожу, но это я ещё буду проверять. От первого использования в восторге. Теперь буду брать этот продукт. Доставка, кстати, тоже оперативная.
- Достоинства:
- Очень приятная текстура. Лёгкий, практически не заметный запах. Легко и приятно наносится на кожу, не оставляет жирности и следов. Легко носится на лице и кода становится бархатной. Убирает жирный блеск.
- Недостатки:
- Хотелось бы баночку побольше. Пока не знаю насколько ее хватит.
- Юлія Г***Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
Відправилось чітко за тими термінами як зазначено, ввічливий продавець, сподобалось що ціна товару набагато дешевше ніж в Китаї тому рекомендую брати цей товар тут
- Достоинства:
- Ціна, приємний запах, гарно вирівнює тон шкіри, сподобалась зручність використання
- Недостатки:
- Поки важко сказати користуюсь перший раз, щоправда матує слабо але важко сказати у мене є схильність до сухості шкіри і до блиску одночасно
- Валерія Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Сoolbabas. Объем: 18 мл
Стік класний! Не залишає слідів, практично не відчувається на обличчі та дійсно захищає від сонця. Ще хочу відмітити хорошу роботу магазину)
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Степень защиты: 50
Дуже подобається! Легкій та зручний
- Достоинства:
- Можна наносити на обличчя під час прогулянки
- Недостатки:
- Маленький
- Влада Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Степень защиты: 50
нормальний але для комбі шкіри мені здається він занадто матуючий, перед ним потрібно ретельно зволожити обличчя
- Анастасія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Сoolbabas. Объем: 18 мл
Отримала санстік, все супер. Ще не користувалась самим продуктом, але до магазину немає ніяких зауважень .
- Катя Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Сoolbabas. Объем: 18 мл
Spf добрий, тільки доставляли досить довго. Замовила у четвер ввечері, прийшов у понеділок зранку.
- Юлія-Яна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
Доставка відбулась у задані терміни, запаковано добре, товар приїхав цілий)
- Достоинства:
- Не липне на лиці, не комкується та чудово матує шкіру
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
Все ок, товар приїхав цілий, закритий. Через місяць-два доповню відгук
- Достоинства:
- Хз, побачим побачим
- Недостатки:
- Поки не знайшла
- Мария С***Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
Стік має легку текстуру, матовий фініш. Дуже зручний варіант взяти з собою та оновити захист. Без запаху
- Достоинства:
- Зручність
- Недостатки:
- Не знайшла
- Каміла Б***Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
Приваблює те що продукт в стіку. Але на у мене на лиці підкреслює всю сухість. Але мені здається що пішла просто алергічна реакція, і шкіра була обезвожена. Тому дівчатам у кого кгмьі шкіра не рекомендую.
- Людмила В***Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
Користуюсь і кремом з spf цієї ж фірми. Стік купила для того, щоб відновлювати нанесення кожні 2 години. Мені дуже сподобалось, що стік робить шкіру матовою.
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
Отлично упаковано
Дошёл заказ очень быстро
Менеджер была на связи
Уточнили данные
Сервис понравился и продукт тоже
Подходит для комби кожи, хорошо матирует и не липнет- Достоинства:
- Отличное качество продукта
Хороший сервис
- Никита Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: LBC Group
Дякую за гарну ціну, швидку доставку
Буду замовляти ще! ❤️- Достоинства:
- Ціна, робота менеджера , термін придатності
- Недостатки:
- ІринаОтзыв от покупателя. Продавец: Beauty_RV. Объем: 10 мл. Степень защиты: 50
Мій перший спф у стіку. Дуже зручно оновлювати протягом дня. Шкіра не блищить, а навпаки, наче оксамитова стає. Жирних слідів не лишає, не скочується. Запах мінімальний, майже не відчувається
- Достоинства:
- Зручний, компактний
- Недостатки:
- Вартість, проте воно того вартує
- Продавец Beauty_RV
Дякуємо за інформативний відгук