Отзывы покупателей о Кухонный дозатор с распылителем для масла и уксуса OILER 2в1 пластиковая бутылка-диспенсер 500 мл, черный (86163134)

Код:  438120014
Оценка пользователей 3.8/5
  • Юлия
    Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem. Объем: 500 мл. Цвет: Прозрачный / Белый

Нормальний дозатор з розпилювачем, масло треба наливати повну бутилку

Достоинства:
    Свою функцію виконую
    Недостатки:
    Тонкий пластик
  • Олег Г***

Поки добре,побачимо в роботі

• Продавец  Semdem

Олег, дякуємо за Ваш відгук!
      Користуйтеся в задоволення!

• Татьяна С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem. Объем: 500 мл. Цвет: Прозрачный / Белый

Галімий дішовий пластік, заявленої вартості аж ніяк не коштує....

• Продавец  Semdem

Тетяна, нам прикро, що придбання кухонного дозатора не виправдало Ваших очікувать.
      Ми завжди прагнемо дати нашим покупцям можливість вибору, відкрито вказуючи дані про матеріал та особливості товару (якщо вони існують).
      Також, ми підтримуємо попередній огляд товару - при отриманні.

Наш менеджер написав Вам в особисті повідомлення - листування з продавцем, для можливого врегулювання даного питання.

• Жанна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem. Объем: 500 мл. Цвет: Прозрачный / Черный

Очень замечательный дозатор, легкий и совсем не пахнет пластиком. Прислали очень быстро, товаром очень довольна.

Достоинства:
    Пластик - не разобью
    Недостатки:
    Не нашла
    • Продавец  Semdem

Добрий день, Жанна! Дякуємо Вам за позитивний відгук. Ми раді чути, що Ви залишились задоволені покупкою. Приємного користування. Гарного дня, бережіть себе!

• Роман Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Semdem. Объем: 500 мл. Цвет: Прозрачный / Черный

хотелось бы бутылку из стекла за такие деньги а не из пластика. Потому что после того как купил Розетка порекомендовала такой же товар с бутылкой из стекла. А так всё ок. Спасибо. Пшы пшы делает масло льёться то что нужно .

Достоинства:
    Работает
  • Вікторія З***
    Продавец: Semdem. Объем: 500 мл. Цвет: Прозрачный / Черный

В описі пише пляшка скляна.Прийшла пляшка з пластику.Пластик не надійний тонкий.Поміняйте в описі,що банка не скляна,а з пластику.

Достоинства:
    Не має
    Недостатки:
    Поганий пластик
    • Продавец  Semdem

Добрий день, Вікторія! Ми перепрошуємо за незручності, пов’язані з неточним описом товару. Ваш коментар допоміг нам звернути увагу на цю помилку, і ми вже внесли зміни до опису, щоб уникнути подібних ситуацій у майбутньому. Наша мета – надавати нашим клієнтам точну інформацію про товари, і ми цінуємо ваші зауваження, які допомагають нам ставати кращими.