Отзывы покупателей о Компьютерный стол письменный для пк компьютера ноутбука школьника офиса дома работы учебы с ящиками и тумбой современный Profi 110х54х75 см белый из дсп письменные компьютерные столы под компьютер ноутбук

Код:  438191315
Оценка пользователей 4.13/5
  • Олександр Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Balance. Цвет: Дуб артизан

Товар сподобався легкий в збиранні. Колір комплектація все відповідає характеристикам.

Достоинства:
    Відмінна якість
    Недостатки:
    При доставці нова пошта пошкодила одну із стійок (не відноситься до продавця) . Продавець пішов на зустріч пообіцяв замінити пошкоджену деталь.
  • Дмитрий В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Balance. Цвет: Белый

Стіл на вид нормальний.Але потрібно самому просверлювати отвіри.Самі телескопічні непогані..Проте щоб витягнути тумбу треба чималих зусиль..Брали для дитини...На тиждень користування вирвали дві ручки і це дити просто відкривала.Ті отвори що під шестігранніки норм під інші треба звґнову ж таки свержлити тому не пролазе..

• Юлія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Balance. Цвет: Белый

Ось такі пошкодження ми отримали

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    Приїхав пошкоджений
  • Борис А***

Рекомендую! Стіл супер.

• Григорий Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Balance. Цвет: Белый

Стіл зручний, зроблений якісно, простий у збірці. Багато шухляд, що є дуже корисним для дитини-школяра. Покупкою задоволений на всі 100%. Рекомендую

Достоинства:
    Компактний, зручний, світлий
  • Анна Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Balance. Цвет: Белый

Хороший стіл. Дякую за своєчасну доставку.

• Марина В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Balance. Цвет: Белый

Спасибі. Стіл ідеально вписався у дитячу. Міцний, стильний та зручний.

• Галина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Balance. Цвет: Белый

Задоволена покупкою на всі 100. Стіл виправдав мої очікування. Розмір, дизайн, якість, ціна, простота збірки - все супер. Ще і гарантію надають.
    Рекомендую!