Отзывы покупателей о Еко гель для миття посуду "Крижаний кавун", 500мл nO% green home»
Код : 438222692
- Тетяна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Загалом не погонний засіб для миття посуду
- Інна М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Купила різні види цього засобу, дуже задоволена! Бережний до шкіри рук,приємний легкий,не хімозний аромат,гарно піниться та миє посуд. Також мила фрукти ним,гарно змиває транспортувальний бруд.
Рекомендую!- Достоинства:
- Якість,економність,ціна
- Недостатки:
- Сергій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Приємно пахне
- Достоинства:
- Якісний, безпечний
- ЮлияОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
Гарний засіб для посуду за таку ціну. Немає приторного запаху. Засобу вистачає на довго. Купую вже не перший раз.
- Достоинства:
- Гарно піниться, свою функцію виконує.
- Недостатки:
- Не знайшла
- ВалентинаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем 1 шт: 500 мл. Количество в упаковке: 2
За свої гроші прекрасний миючий засіб.
Достатньо густий, мені більше подобається, коли я його позбавляю звичайною водою (але то вже хто як звик)
Чудово піниться, відмиває.
Зауважу, що ним можна мити овочі і фрукти, тобто склад дозволяє, це великий плюс.
Отзывы про товар у других продавцов