- Олексій С***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam
У користуванні FiiO KA11 TC пів року. Як для "свистка" дуже непогано. Використовую в основному із повнорозмірними навушниками. Особливо гарно спрацювалися з комп'ютерною гарнітурою HyperX Cloud III ( 64 Ом). Самі по собі HyperX Cloud III для музики мало підходять, музична сцена віддалена - глухий звук, наче "дискотека у сусідньому під'їзді")). FiiO KA11 TC наближає музичну сцену у HyperX Cloud III до слухача (що не в змозі зробити будь-які рішення на базі чіпів CX31993).
Так як Цап FiiO KA11 має потужний підсилювач (Вихідна потужність: 200mW при 32Ω, THD+N- Достоинства:
- Потужний))
- Недостатки:
- Не виявив
- Олексій С***
Так як Цап FiiO KA11 має потужний підсилювач (Вихідна потужність: 200mW при 32Ω, THD N
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam
На мій смак звук достойний, але з часом перегрівається і починаються проблеми з контактами на всіх навушниках - починають пропадати або змішуватися канали поки не пошевелиш штекер.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam
Отличный ЦАП за свои деньги. Конечно бюджет, но прибавка в качестве есть и даже очень неплохая
- Олександр С***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam
Лет 20 пользуюсь компьютерами исключительно со звуковыми картами более-менее дорогими, там же и в основном музыку слушаю. Многого от этого девайса не ожидал, но был приятно удивлен. Не знаю как другие, которые типа в 5 раз дешевле или дороже, но этим доволен. Теперь когда вырубают свет слушаю музыку с телефона с удовольствием. На пк у меня сейчас sound blaster ae-5, поярче выдаёт конечно, но вроде вполне достаточно и с этим цапом.
На ютубе громкость надо на максимум, попадаются поодинокие клипы, где хочется еще пару делений громкости добавить, но это в основном древние или хз как они так сделали... Всё намного лучше, чем просто в аудиовыход вставлять наушники.
Слушал 2 телефона Xiaomi - Redmi note 14 и redmi note 10. На 10 мне как-то больше зашло... На 14 надо выключить dolby sound, а то каша какая-то как по мне. И пользую 2 пары наушников Audio-Technica - avc-500 и ava-500.
Хотелось бы сравнить с более дешевыми вариантами, но делать этого я пока уже не буду.
Пишут греется - да греется, но оно слегка теплое, видно что что-то там работает и не более, явно не горячее.
Всё устраивает, рекомендую.- Достоинства:
- Теперь можно слушать музыку и с телефона.
- Недостатки:
- Нельзя одновременно подключить зарядку. Наверное, не пробовал...
- Богдан П***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam
Класна річ, рекомендую. Гарно розкрила мої Sennheiser momentum 3
- Достоинства:
- Класне звучання
- Недостатки:
- Нагрівається
- Володимир О***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam
Щиро дякую, словами не передати. Суперово
- Достоинства:
- Розкриває звук
- Недостатки:
- Ніт
- Ігор Г***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam
Використовував ЦАП у парі із Sennheiser HD 599 та Audio-Technica ATH-M50x, все працювало чудово і найбільші враження від прослуховування були разом з Audio-Technica.
Єдиний мінус - підсилювач гріється, не прям до такої міри що його не можна тримати в руці але я все одно хотів би вказати на це і це не залежить від навушників які ви використовуєте. Нагрів ніяк не впливав на працездатність ЦАПу і все працювало чудово.
Більше написати нічого, дуже задоволений покупкою!- Достоинства:
- Чудовий підсилювач, слухати музику одне задоволення.
P.S Порадувало що кабель в оплетці. - Недостатки:
- Гріється
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam
Без підсилювача навушники Sony MDR-1abt були дуже тихі навіть на максимальній гучності. Зараз гучність на 46.
Перед покупкою задовбав ChatGPT з питаннями порівняння різних цап для мого сетапу і зупинився на цьому варіанті.- Достоинства:
- Ціна/результат
- Вадим М***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam
Співвідношення ціна/якість просто чудово. Звук дуже приємний. Я користуюся навушниками AKG K712. З цим ЦАПом у них любов і повне розуміння.
- Достоинства:
- Портативність, елегатність і (last but not least) дуже приємний звук. Цей ЦАП трішечки на яскравий бік, отже треба трохи підрихтувати напилком. Я користуюся софт-плеєром Poweramp. Там чудовий еквалайзер. Я додав 1,5 dB на 230 Hz для трішечки теплішого саунду. Прибити сибіланти вийшло дуже легко - 8.2K _ -1,5dB; 10,5K _ -3dB; 13K _ -3dB
- Недостатки:
- Практично немає
- Подгорний В***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam
Товар повністю відповідає опису.
- Достоинства:
- Зручність у використанні, невелика вага і розміри.
- Недостатки:
- Технічні недоліки відсутні.
- Назар Т***Отзыв от покупателя. Продавец: AudioTeam
Хороший цап все працює