Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Односпальная кровать с ящиками Эверест Соната-800 80х190 см венге темный/белый (TQP-2108)

Оценка пользователей 4.83/5
  • Наталія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Базовий цвет: Дуб Сонома / Белый

Замовила дане ліжко для донечки. Ліжко зручне та якісне.

• Продавец  Mobiliario

Добрий день, Наталіє! Щиро дякуємо за чудовий відгук! Раді, що ліжко Вам сподобалося та гармонійно доповнило кімнату. Бажаємо Вашій донечці міцного, солодкого сну, затишку та безлічі щасливих моментів. Дякуємо, що обрали наш магазин! Будемо раді Вашим новим замовленням.

• Тетяна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Базовий цвет: Графитовый

Замовляли 2 ліжка дітям. Вони зручні,зібрали по інструкції легко, доставка швидка, дітям сподобалось.

Недостатки:
    Не має
    • Продавец  Mobiliario

Добрий день, Тетяно! Щиро вдячні за позитивний відгук! Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені покупкою. Будемо раді допомогти Вам знову, якщо знадобляться нові меблі для Вашого дому.

• Ніна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Базовий цвет: Графитовый

Ліжко дуже гарне,якісне,ввічливі продавці,швидка доставка.

• Продавец  Mobiliario

Добрий день, Ніно! Вдячні Вам за відгук і довіру до нашого магазину. Це дуже цінно для нас! Нехай ліжко служить довго та дарує затишок і комфорт щодня.

• Татяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Базовий цвет: Нимфея Альба

Замовляла два ліжка, все сподобалося, зручні, гарні та компактні.

Недостатки:
    Поки немає
    • Продавец  Mobiliario

Добрий день, Тетяно! Велике спасибі за відгук! Ми працюємо для того, щоб кожен клієнт отримував комфорт і задоволення від покупки. Нехай нові ліжка служать Вам довго і дарують тільки відпочинок у задоволення.

• Марина С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Mobiliario. Базовий цвет: Дуб Сонома / Белый

Купували ліжко, все швидко і якісно, зі збиранням легко впоралися, все чудово

Достоинства:
    Швидко і якісно
    • Продавец  Mobiliario

Добрий день, Марино! Вдячні за чудові слова! Раді, що вибір виявився вдалим і Ви залишилися задоволені. Бажаємо максимального затишку та приємного відпочинку.

• Андрей М***

Гарна річ

• Продавец  Mobiliario

Добрий день, Андрію! Ми щасливі, що змогли зробити Ваш простір ще комфортнішим! Дякуємо за Ваш відгук і бажаємо Вам насолоджуватися новими меблями!