Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Стол с электрорегулировкой высоты 120 X 60 см Flexi Tech White 027898

Оценка пользователей 4.89/5
  • AI аналіз відгуків
    120 відгуків:  позитивний 87%, нейтральний 8%, негативний 5%
    Покупці у переважній більшості надзвичайно задоволені столом з регулюванням висоти, підкреслюють вигідне співвідношення ціна-якість, відмінну якість матеріалів і надійність конструкції, просту та детальну інструкцію зі зрозумілим пакуванням. Часто відзначають продуману комплектацію столу та легкість у складанні навіть для новачків, а також швидку доставку. Серед незначних мінусів інколи згадують про маркість чорної матової поверхні, дрібні недоопрацювання в інструкції чи комплектації, поодинокі заводські дефекти, але підтримка продавця здебільшого вирішує всі питання. В цілому продукт рекомендують як ідеальне рішення у своєму ціновому сегменті.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Сергій П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ. Цвет: Белый

За свою вартість - товару;) спочатку замовив друг, і як зібрали, то вирішив що і мені треба) все працює, все естетично, все зручно) нюанс - у друга все чітко по розмірам було, стіл не хитається і стоїть стійко) в мене ж щось з довжиною деяких деталей пішло не так, але зібрали) при цьому у друга поклали викрутку плоску, яка не підходить, мені ж нормальну)) але це все фігня, бо ціна-якість точно вартує щоб купити;)

Достоинства:
    Ціна-якість
    Недостатки:
    Можуть бути незначні нюанси в фасуванні
  • Юлія І***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ. Цвет: Белый

За свої гроші хороший стіл,швидка доставка,легкий в збірці

• Анастасія К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ. Цвет: Белый + Хром

Гарний стіл, приїхав у повній комплектації згідно опису, непошкоджений. Відправили швидко, хлопець пищав від задоволення

• Андрій
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ. Цвет: Черный матовый

Стіл повністю виправдав очікування. Розмір 120х60 см якраз оптимальний для невеликої кімнати, місця для роботи вистачає. Механізм підйому працює плавно, без жодних ривків чи якихось глюків. Користуюся з задоволенням

Достоинства:
    Чудова якість
    Плавне регулювання висоти
    Ідеальний розмір для роботи

Доброго дня.
      Дякємо за ваш відгук.

• Антон О***

Супер стіл!

• Урумова Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ. Цвет: Белый

Стол крутий ! Для роботи саме те, не пожалкувала що придбала

• Дмитро З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ. Цвет: Черный

Стіл чудовий! Якісне покриття, міцний матеріал, збирається інтуїтивно просто, працює тихо. Стіл отримав вчасно як було зазначено. Пакування безпечне, всі деталі на місці.

Достоинства:
    Доставка, ціна, якість, зручність.

• Катерина
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ. Цвет: Светло-коричневый

Столом задоволена повністю. Я багато працюю сидячи і цей варіант мені дуже підійшов. Обирала за розміром та відгуками. Оскільки обʼєктивно поганих відгуків по даному постачальнику не було (бо все було вирішено), то я обрала цей варіант. Мені подобається комплектація: варіанти вибору висоти, їх запамʼятовування, підставка під напій і навушники, нижня підставка, спеціальні отвори для дротів у столі. У дорожчих варіантах, які я бачила, такого не було. Загалом мотор чути, але як на мене нормально. Лишніх шумів немає якщо правильно відрегулювати ніжки. Інструкція супер детальна, все розкладено по різних пакетах із відповідними позначками. Чим крутити - теж є. Трохи важкий, десь 20 кг, тому звертайте на це увагу при плануванні доставки самостійно. І ще цей товар на новій пошті йде лише на вантажне відділення. При отриманні перевірила стільницю, бо за це бачила відгуки. Вона запакована добре, тому якщо щось і пішло не так, то більш за все це проблеми з доставкою.
    Користуюся вже близько тижня. Більше фото не дало додати у відгук. Кріплення під навушники повернула під стіл, бо розумію що буду чіплятися, на якість покористуватися не впливає.
    Спілкуванням з продавцем повністю задоволена. Все відправили як і сказали. Тому раджу даний товар

Достоинства:
    Якість, зручність, функціональність
    Недостатки:
    Не бачу
    • Продавец  JAЗ

Дуже раді що вам сподобався товар.
      Бажаємо гарного використання і очікуємо на нові замовлення.

• Бондаренко Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ. Цвет: Черный

Все супер! Покриття якісне, міцний електропривод. Збирається просто, зручно і приємно працювати міняючи висоту.
    Стіл отримав дуже швидко. Всім задоволені. Пакування-профі.

Достоинства:
    Якість, доставка, ціна

Дякуємо за ваш відгук.
      Дуже раді що ви задоволені товаром.

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ. Цвет: Черный

Столом задоволений. Зібрали за 15хв. Браку не виявлено. Топ за свої гроші!

Дякуємо за ваш відгук.
      дуже раді що вам сподобався товар.

• Евгений М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ. Цвет: Белый + Хром

Дуже якісний стіл , все сподобалось , вартує своїх коштів , друзі за кордоном дуже здивувались що така низька ціна за такий топ!

Дякуємо за ваш відгук.
      Раді що вам сподобався товар.

• Олег С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ. Цвет: Светло-коричневый

Все чудово, швидко відправили, стіл чудовий.

Дякуємо за ваш відгук.
      Раді що вам сподобався товар.

• Сергій П***

Стіл чудовий

Достоинства:
    Топ за свої гроші
    Недостатки:
    Немає можливості регулювати положення пульту керування
    • Продавец  JAЗ

Маємо такі рекомендації:
      Натисніть кнопку оповіщення і вам повинен висвітитися таймер з нагадуванням через скільки ви хочете змінити положення (стояки/сидячи).
      З міркувань безпеки після завершення відліку стіл сам не змінює положення, таймер працює в режимі оповіщення (оповіщення не звукове а висвічується на екрані панелі управління)
      Якщо при натисканні на таймер відлік не з'являється, спробуйте натиснути таймер, а потім кнопку вгору або вниз і виберіть час таймера, який вам потрібно.

• Оля С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ. Цвет: Светло-коричневый

Стіл - супер. Відповідає опису. Механізм підіймання працює плавно та досить тихо. Подобаються функції запамʼятовування позицій. За свої гроші це хороший варіант. Продавця теж можу рекомендувати, опрацювали замовлення дуже швидко. Також продавець пішов на зустріч та одразу замінив стільницю після того як ми помітили тріщину.

Достоинства:
    Механізм підіймання/опускання, функція запамʼятовування позицій, тихий
    Недостатки:
    На найвищій позиції не такий стійкий як на інших (відчувається мінімальне похитування)
    • Продавец  JAЗ

• Валентина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ. Цвет: Черный

Я в захваті, надіюся механізм регулювання буде працювати справно. Легко зібрала, все працює

• Ірина Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ. Цвет: Черный

Собрали за час, всё супер)

Дякуємо за відгук.

• Покупець
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ. Цвет: Белый + Хром

збірка нудна. нема що допилювати...

Достоинства:
    зайві болтікі
    Недостатки:
    немає фонаріка та радіо
  • Марина З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ. Цвет: Белый + Хром

Дякую за гарне обслуговування! Все дуже бистро і якісно.
    Брали стіл сину на день народження, він залишився задоволений!
    Дуже приємно, що після отримання передзвонив менеджер і запитав чи все нормально доїхало чи ми задоволені!
    Рекомендую магазин

Дякуємо за ваш відгук.
      Чекаємо на ваші нові замовлення.

• Дмитро З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ. Цвет: Белый

Хороший стіл. Легко збирається та має гарний розмір.

• Олександр П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ. Цвет: Черный

Розмір - у мене 3 ноутбука на ньому стоять, кабелі зручно похвались. Кожен день підйом-спуск, все працює. Після відключення пам'ятає налаштування висот. Іноді ставлю на нього кермо з коробкою передач і гоняю у етс2, достатньо крепкий і не хитається

Достоинства:
    Якісний
    Недостатки:
    У верхньому положенні трохи є похитування при торканні але не критичні.
    • Продавец  JAЗ

• Володимир Ю***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ. Цвет: Белый + Хром

Стіл Суперовий.Приїхало все ціье,запаковано чудово. Збірка легка,зібрала неповнолітня донька сама,без моєї допомоги.

Достоинства:
    Красивий. Зручний.
    Недостатки:
    Не знайшов
    • Продавец  JAЗ

Дякуємо за відгук.

• Владислав
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ. Цвет: Черный

очень топовый стол для своих денег так это лучшее решение, на мое большое удивление материалы и доски очень хорошие, я очень сильно сомневался ибо цена крайне дешевая, но оказалось очень зря.

Достоинства:
    Все, вот реально, просто все.
    Недостатки:
    Нету
  • Ольга Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ. Цвет: Темно-коричневый

Користуюся вже місяць, стіл зручний, працює справно. При моїх проблемах зі спиною те що треба! Так і писали раніше в відгуках невеликий люфт на висоті є, але не критично взагалі. Дякую за бонус у вигляді великого килимка для миші!
    Продавець содовий, все швидко відправив

Достоинства:
    Ціна, зручність
    • Продавец  JAЗ

Дякую за відгук)

• Дмитро М***

Стіл дуже сподобався
    Якість хороша, виглядає стильно та сучасно. Зібрав без проблем, механізм регулювання висоти працює плавно і тихо. Для роботи та навчання — супер варіант.

Достоинства:
    Якісний, тихий механізм, легке складання, стильний дизайн.
    Недостатки:
    Поки не виявив.
    • Продавец  JAЗ

• Дмитрий В***

понравился стол

Достоинства:
    все круто

• Владислав Е***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ. Цвет: Белый

Найкращій стіл який я тільки бачив і тестував. Якість дуже висока, збірка зрозуміла, навіть дитина впорається. Від процесу складання отримав неймовірне задоволення.
    Рекомендую на всі 100% для тих хто багато працює сидячи, можливість працювати стоячи це великий +

Достоинства:
    Неймовірний стіл
    Недостатки:
    Відсутні
    • Продавец  JAЗ

• Илья
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ. Цвет: Черный матовый

Отличный стол за свои деньги, реально приятно удивлен

Достоинства:
    Дешево, качественно
    Недостатки:
    за такую цену - нету
    • Продавец  JAЗ

Дякуємо Вам за відгук)

• Андрій Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ. Цвет: Черный

Стіл топовий. Зручний, якісний, надійний. Збирається легко (в комплекті є всі необхідні інструменти).

Достоинства:
    Не дорогий, якісний

Дякуюємо за відгук)

• Владислав Є***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ. Цвет: Белый

Хороший стол, за свои деньги просто бомба, легко собирается и очень удобный

Достоинства:
    Цена/качевство

• Євгеній Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ. Цвет: Черный матовый

Нормальний стіл за свою ціну,стільниця тоненька ,трохи хитається,механізм доволі гарно чутно ,а коли опускається є невеликий стук

Недостатки:
    Чутно механізм при зміні висоти
    • Продавец  JAЗ

Доброго дня.
      Набирали вас сьогодні для вирішення питання, але ви поза зоною досяжності.

• Продавец  JAЗ

Вислали нове ніжку праву.

• Євгеній Я***

Зі мною зв'язалися,і прислали нову ніжку,стук пропав

• Ирина Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ. Цвет: Белый

Я і обіцяла пишу отзив я дуже задоволена покупкою! Стіл з електрорегулюванням висоти — це просто знахідка для майстра манікюру. Працювати стало набагато, легко підлаштовується під потрібну висоту, спина та шия тепер менше втомлюються навіть після довгого робочого дня. Стіл виглядає стильно, якісний та зручний у використанні. Механізм працює плавно і тихо. Клієнти теж звертають увагу та кажуть, що робоче місце виглядає дуже сучасно. Однозначно рекомендую!

• Продавец  JAЗ

Дуже дякуємо вам за відгук)

• Юрій А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ. Цвет: Черный матовый

Доволі якісний як для своєї не дуже високої ціни. За співвідношенням ціна-якість напевно номер 1 ( за 2 тижні пошуків ) Flexi Desk Black Matte виявився на голову крутіший навіть за набагато дорожчі моделі в яких стільниця складається з 2 частин, а тут цільна монолітна хорошої якості.Також хочу відзначити технічну підтримку магазину JAЗ. При збиранні столу виникли невеликі проблеми, буквально за 10 - 20 секунд зі мною зв'язалися та вказали на мою помилку. Все швидко виправив та зібрав. Перший день користування - повністю задоволений.

Достоинства:
    Ціна, якість, функціонал.
    • Продавец  JAЗ

Дуже дякуємо вам за відгук))

• Євгеній Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ. Цвет: Светло-коричневый

Стіл просто супер, якість на висоті! Дуже сподобався підйомний механізм, працює плавно, висота комфортна, тож тепер можна спокійно працювати стоячи.

Достоинства:
    легка збірка, якісні матеріали, плавний підйомний механізм, надійна упаковка
    • Продавец  JAЗ

Дякуємо вам за відгуки)

• Олександр
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ. Цвет: Черный матовый

Стіл якісний, дуже легко зібрати. Підйомний механізм працює плавно. На чорній поверхні не видно слідів від рук, виглядає чудово. Висота комфортна для роботи стоячи людям різного зросту.

• Лідія Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ. Цвет: Черный матовый

Беру вдруге. Всим задоволена.

Достоинства:
    Зручний
    Недостатки:
    не спостерігаю
    • Продавец  JAЗ

• Рудик Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: JAЗ. Цвет: Белый

Хороший, надійний стіл, дуже проста збірка. Найцінніше - дуже приємний і швидкий у відповідях сервіс

Достоинства:
    Швидка збірка, тихий, гарний
    • Продавец  JAЗ

Дуже вам дякуємо за відгук)