- Володимир Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Пройшов рік користування цим телевізором, тому сміло можу рекомендувати дану модель!
Хороша якість зображення, насичений звук, простота в користуванні.- Достоинства:
- За ту ціну що брав, одні плюси
- Недостатки:
- Семен Ж***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Телевізор відпрацював рік , жодних нарікань )хто пише , що глючить і так далі , частіше оновлюйте його в настойках )в кого летить матриця )перевірте скачки напруги )в мене все чудово )
- Достоинства:
- Чудово
- Виталий П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Черный
Після 8 місяців роботи телевіз перестав працювати.відправив по гарантії ,в ремонті він був 67 днів,а обіцяли до 45 діб.телевізор повернули,міняли матрицю,але найцікавіше що замінили на зовсім іншу ,яка випирає з за корпус самого телевізора .....цікаво побачити того "майстра" що його ремонтував... не рекомендую ні телевізор ні магазин.
- Вовк В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Черный
Був в шоці від діагоналі...такий брав вперше
На відстані 3х метрів комфортно дивитися ....
Гарний телевізор в своїй ціновій категорії- Достоинства:
- Діагональ ...
Ціна на момент замовлення
Чітке зображення - Недостатки:
- Присутні засвіти але не критичні
- Аня П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Черный
Спочатку все працювало прекрасно потім перестав відкриватись ютуб а тепер щей глючить
- Недостатки:
- Почав глючити і ютуб взагалі не відкриває
Представник брендуДобрий день. У разі виникнення несправностей радимо звернутися на інфолінію Hisense.
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Черный
Лучшее соотношение цены и качества
- Достоинства:
- Достойный выбор
- Недостатки:
- Не нашел
Представник брендуДобрий день, дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Денис Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Черный
Телевизор за свои деньги хороший
- Достоинства:
- Большой, звук, цена
- Недостатки:
- Большие засветы на чёрном фоне
Представник брендуДобрий день, дякуємо за ваш позитивний відгук!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
За свої гроші топ, налаштовується легко, інструкцію навіть і не відкривав)
Зображення насичене, якість за такий бюджет просто неймовірна кращого не найти)
Тому рекомендую- Достоинства:
- Ціна, якість зображення, простий пульт.
Представник брендуДобрий день, дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Артем Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Все гарно працює
- Достоинства:
- Ціна/якість. Легке інтуітивне меню.
- Недостатки:
- Не поклали гарантійний талон
Все супер.задоволені
Представник брендуДобрий день, дякуємо за Ваш позитивний відгук!
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Покупкою задоволені.
Представник брендуДобрий день. Дякуємо за відгук!
- Алексей Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Черный
Все супер ,беріть не пошкодуєте.
- Достоинства:
- Великий екран, передача кольорів, швидкий.
- Недостатки:
Представник брендуДобрий день. Дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Білик І***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Відмінний телевізор як за свою ціну)
Дуже тоненькі рамки, якістьзображення яка проглядається у кожному пікселі... динаміки дуже голосні) більше 15 не вмикаю звук) гарно вписується у любий інтерєр)- Достоинства:
- Ціна/Якість, багато функцій... тоненькі рамки, голосовий пошук 100% зі 100%
Рекомендую до покупки) - Недостатки:
- Не знайшов)
Представник брендуДоброго дня. Дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Яна Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Телевізор працює відмінно, дуже гарно виглядає. Якісь зображення на всі сто
- Достоинства:
- Дякую Розетка
Представник брендуДоброго дня. Дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Владислав Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Це уже не перша покупка цього телевізора,працює ідеально.
Якість звуку,якість зображення супер.- Достоинства:
- Якість зображення якість звуку,швидка та зручна доставка.
Представник брендуДоброго дня. Дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Олександр Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Як завжди було приємно заказати даний телевізор через Розетку. Показує файно та легко розбиратись в меню. Для ПС 5 оптимальний варіант за свої кошти.
- Достоинства:
- Гарна картинка за невеликі гроші
- Недостатки:
- Поки не виявив
- ПС4 п***
GAME MODE (Режим гри,Ігровй режим) дає покращення в іграх і в чому це проявляється?
Дякую за відповідь
Представник брендуДоброго дня. Ігровий режим оптимізує якість зображення та зменшує затримку реакції телевізора на натискання клавіш геймпаду.
Дуже гарний телевізор за свої кошти. Якість картинки на високому рівні. 4к взагалі дуже чудове зображення.
- Достоинства:
- Адекватна ціна за гарну якість
- Недостатки:
- Не виявив
Представник брендуДоброго дня. Дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Олексій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Купив нещодавно цей телевізор. Дуже приємно здивувала ціна. Для мене якість картинки вражає, особливо після fullhd. Так як я люблю дивиьися футбол, то мені дуже подобається. Топ за свої кошти!
- Достоинства:
- 4к, голосове керування, зрозуміле меню
- Недостатки:
- Поки не виявив.
Представник брендуДоброго дня. Дякуємо за ваш позитивний відгук!
- НадіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Якістю задоволені. Пікселі були всі цілі. Картинка яскрава та чітка, швидкий, звук гарний. У використанні два місяці, зауважень немає. 2022 рік, обсягу пам"яті нам вистачає
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Недостатки:
- Не знайшли
Представник брендуДоброго дня.
Дякуємо за Ваш позитивний відгук!
- Андрей Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
25.12.22 замовив телевізор і можу відписати чесний відгук.
Сам телевізор в плані звуку, зображення, голосового помічника - Вогонь, все супер.
А тепер кілька слів про недоліки, а вони є і суттєві!
1. В магазині додатків окрім ютуб, нетфлікс, київстар тб, sweet tv і ще кількох, більше нічого путнього немає.
Також заблочено можливість установки сторонніх застосунків через Дебаг.
По суті в цій операційній системі окрім голосового помічника більше нічого хорошого немає
Але з цим всім можна миритись, але є ще один недолік, який вкрай зіпсував враження від телевізора.
При підключенні платного телебачення через офіційний застосунок який є в телевізорі, до прикладу Киїівстар тб, якщо включите фільми з переліку по вашому тарифному плану то через кілька хвилин телевізор просто зависне через НЕХВАТКУ пам'яті. При наступних включеннях зависає через той самий проміжок часу +/-
Хотілось би почути офіційного представника щодо цього- Достоинства:
- Якість зображення
- Недостатки:
- Зависання фільмів, магазин застосунків
Представник брендуДоброго дня. Радимо звернутися за адресою електронної пошти service @gorenje.ua з описом проблеми.
- Валентин Л***
Користуюся Netflix,то такої проблеми немає,а от як що дивитися фільм через браузер то так і відбувається.
- Микола К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Зображення поганої якості. Багато битих пікселів. Затемнення по контуру рамки. Нерівномірне освітлення.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не відповідає характеристикам
Представник брендуДоброго дня. Радимо звернутися на інфолінію Hisense для оформлення заявки на гарантійний ремонт.
- Юрій К***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Дешевый тв. Соответствует цене. Удовольствия никакого. Звук плохой. Плавность движения низкая. Спорт смотреть невозможно. Черный цвет превалирует. Памяти очень мало. На пульте много лишних кнопок.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Перечислены выше.
Представник брендуДобрий день, дякуємо за Ваш відгук!
- АнатолійПродавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Не підключився по бездротовому зв'язку до маршрутизатору Tenda (маршрутизатор працює відмінно з іншими пристроями). На третій день користування перестав працювати голосовий помічник. Поки що враження більш негативне ніж позитивне.
- Достоинства:
- Якість зображення. Простота користування.
- Недостатки:
- Не з кожним маршрутизатором працює. Погано працює голосовий помічник.
- Владимир Ж***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Приобрёл данный телек ..сам настроил устраивающие меня изображение (ушло примерно 3 часа тестирований в светлое и тёмное времени суток) и звук ,звук и так достойный ,но таки вывел его через оптику на колонки.Изображение для такой цены кажись альтернативы нет.Vidaa отлично справляется.Но тут как говорится есть одно НО- магазин приложений этой операционки крайне мал.(может кто подскажет как установить приложение Spotify?)
- Достоинства:
- главна перевага цена-качество
- Недостатки:
- крайне мало приложений в Vidaa
- ОлександрПродавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Черный
Где магазин приложений?
- Достоинства:
- Сам телевизор показывает хорошо,но на сколько он тупит-это просто ужас
- Недостатки:
- Приложение установить-это что-то!
- Юрій В***
На пульті - "Додому" - стрілка донизу, шукайте "app store". Це офіційний магазин. І ще питання, вас що, в Ґуґлі забанили?
- Дужик А***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Телек хороший ,шустрая ПО,не глючитьякімть зображення добра
Я б сказав би топ за свої гроші
Є багато сторонніх ресурсів для перегляду контенту
В користуванні 1місяц- Достоинства:
- Ціна = качество
- Недостатки:
- Немає можливості загрузити сторонні приложення
Або я ще не розібрався
Представник брендуДобрий день. Дякуємо за ваш відгук!
- олександрПродавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
телевізор непоганий. Легенький, показує класно, конектиться швидко, гарний звук, але!
vIDAA (як на мене) абсолютно сира і незручна операційка. Підглючує на високоякісних режимах .Не вантажить багато потрібних мені додатків - Хром, IP телебачення мого провайдера , медичні бібліотеки і онлайн атласи, тд.
Під час перегляду немає можливості поточно коригувати якість зображення і звуку, треба виходити в головне меню, вносити зміни і знову заходити в перегляд.- Недостатки:
- операційна система vIDAA
- Дмитро Л***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Дякую.
- Достоинства:
- Ціна, звук
- Недостатки:
- Відсутні.
- Дівенко Р***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Купив телевізор 3 дні тому. В іншому великому магазині. Телевізор, як екран, чудовий. Гарні кольори, чудовий чорний та приємний контраст. Засвіти в моєму екземплярі не критичні. Сама операційна система VIDAA працює швидко, але саме вона є головним недоліком. До прикладу, я підписаний на Setanta Sport, а цього застосунку просто немає (хочу минув рік від часу як запустили проєкт). І що мені робити? Це не серйозно. Загальне враження було зіпсоване.
- Достоинства:
- Загальне враження від дисплея. Гарний контраст, чудово відтворює контент з флешки чи жорсткого диску. Фільми йдуть плавно та без лагів
- Недостатки:
- Посередній звук (який можна покращити налаштуванням), та описана мною проблема з відсутністю популярних застосунків. Якщо б це вирішили поставив 5 зірок!
- Олексій У***
Пишіть у т/підтримку, можливо підуть на зустріч і додадуть. Інший виробник робить так.
- Олена
Пару днів назад придбала такий телевізор в одній із торгівельних мереж. В мене setanta sport є. Класний телик загалом!
- Ігор М***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Черный
Товаром задоволений. Телевізор класний. Хороший дизайн, великий екран. Рекомендую
- Достоинства:
- Хороша якість зображення
- Недостатки:
- Поки що не помітив
- Олег С***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
При виборі нового телевізора завдання було знайти модель, щоб було все необхідне, але без зайвих наворотів та переплат. Відеоконтенту якості 4К стає все більше і купувати телевізор без нормальних характеристик немає сенсу. Hisense 50A6G – оптимальний варіант. Актуальні параметри, програми та технології. Smart TV працює швидко, приємно та зручно користуватися. Зображення та звук гідної якості. До телевізора можна підключити комп'ютер чи ноутбук. Вважаю вибір оптимальним
- Достоинства:
- оптимальний вибір
- Недостатки:
- не дуже зручні ножки
- Аня М***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Шукали більш-менш бюджетний варіант телевізора з великим екраном. Ця модель видалася вдалою. Виглядає дуже стильно та сучасно, якісний пластик, вузькі рамки. Налаштування прості та зручні, без непотрібних складних деталей. І звичайно, чудова якість зображення. Начебто поринаєш у реальність фільму, який дивишся. Відмінна покупка за розумну ціну!
- Достоинства:
- Ціна та якість
- Недостатки:
- поки що не виявили
- Леонид В***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Отличный смарт ТВ за свои деньги!
Работает без логаний- Достоинства:
- Голосовой помошник
- Недостатки:
- Всё супер
- Оксана Р***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный
Телевізор класний. Велика діагональ, чітка і яскрава картинка, а що найбільше сподобалося - пульт голосового керування. Це прямо круто!
- Достоинства:
- Пульт для керування голосом
- Недостатки:
- Не знаю
Представник брендуДоброго дня. Дуже дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Svetlana K***Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный
Користуюсь вже більше року.швидкій.
- Достоинства:
- Гарний дизайн,чітке зображення,ціна-якість
- Недостатки:
- Не знайшла
Представник брендуДуже дякуємо за Ваш позитивний відгук!
- Костянтин
Або це модель 2021 року, або у вас у використанні інша модель.