- Олег П***Отзыв от покупателя. Продавец: Good&Fest. Цвет корпуса: Черный
Дуже гарні і практичні ліхтарі. Дуже яркі . Зручно кріпляться до сумки. Рекомендую.
- Достоинства:
- Яркі, маленький розмір, невелика ціна.
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Наталья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Good&Fest. Цвет корпуса: Черный
заряжать заряжается ноне надолгохватает
- Достоинства:
- яркий
- Недостатки:
- работает1-2минуты ивсё аккумулятор не держит вообще
- Продавец Good&Fest
Крім Вашого - жодних нарікань на цей товар
- Василь М***Отзыв от покупателя. Продавец: NB-Smart. Цвет корпуса: Черный
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: NB-Smart. Цвет корпуса: Черный
Компактний ліхтар, яскраво світить.
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет корпуса: Черный
Дуже корисна річ в наш час. Без неї просто не виходжу з дому
Продавцю окреме «дякую». Все швидко і професійно.- Продавец FlashShop
Щиро дякуємо вам за відгук — нам надзвичайно приємно, що ви залишилися задоволені нашим сервісом. Запрошуємо ознайомитися й з іншими товарами в нашому асортименті — впевнені, серед них ви знайдете багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших постійних покупців!
- Дмитро Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет корпуса: Черный
Працує
Все добре- Продавец FlashShop
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет корпуса: Черный
Маленький, легенький, дуже гарно освітлює приміщення.
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет корпуса: Черный
Чудовий ліхтарик-брелок
- Достоинства:
- Маленький і 3 режими
- Інна С***Отзыв от покупателя. Продавец: NB-Smart. Цвет корпуса: Черный
Ліхтарики дуже цікаві, яскраво світять, мають три режими. Досить міцні. Як працюватимуть - покаже час. Купувала на подарунок 14шт. Претензія до продавця, а не до товару - одуматися запакувати такий товар просто в пакет, ну серйозно? Більшість коробочок з-під ліхтариків зім'яті і мають геть не привабливий вигляд! Я ж на подарунки брала! Якби був час обирати щось інше, я б відмовилася від замовлення - дуже неприємно таке байдуже ставлення до покупців!
- Достоинства:
- Яскраво світять, компактність
- Недостатки:
- Недбале пакування товару
- Петро К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет корпуса: Черный
Купив один. Це вже друге замовлення. Класний фонарь. (Дякую ще за герляндоку!)))
- Достоинства:
- Маленький. Довго тримає заряд. Три варіанта кріплення (з магнітом включно). Світить супер. Подякував!
- Петро К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет корпуса: Черный
Хороший фонарь.
- Достоинства:
- Портативний. Три варіанти кріплення (включно магніт), довго тримає заряд.
- Недостатки:
- Не бачу
- Продавец FlashShop
- Іван Б***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет корпуса: Черный
Працює, ліхтар та кабель для заряджання
- Достоинства:
- Від продавця є комплімент, дуже приємно
- Продавец FlashShop
Добрий день! Щиро дякуємо вам за чудовий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — переконані, що знайдете для себе багато цікавого та корисного. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів!
- Андрей Т***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет корпуса: Черный
Супер!
- Продавец FlashShop
Добрий день, Андрію! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Леонід П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет корпуса: Черный
Добрий ліхтарик
- Достоинства:
- Швидко заряджається
- Недостатки:
- Якщо користуватися як брелком-може включитись в кармані
- Продавец FlashShop
Добрий день, Леоніде! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет корпуса: Черный
Все чудово, корисна річ)
- Продавец FlashShop
Добрий день, Ольго! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Тетяна Л***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет корпуса: Черный
Покупкою задоволена
- Достоинства:
- ціна доступна, світить добре
- Продавец FlashShop
Добрий день, Тетяно! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Ірина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет корпуса: Черный
Суперовий ліхтарик за свої гроші
- Продавец FlashShop
Добрий день, Ірино! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет корпуса: Черный
Товар бракований! Світить 15 хв. Кнопка переключення режимів реагує з 4-5 разу! При розрядженні сам вимикається.
- Достоинства:
- Компактний
- Недостатки:
- Не відповідає опису !!!
- Андрій Т***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет корпуса: Черный
Досить компактний дуже гарно світить
- Достоинства:
- Досить гарно світить
- Продавец FlashShop
- Наталія К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет корпуса: Черный
Працює гарно,зручний,зачепила на сумочку і пшла,швидка доставка.Дякую за маленький презент.
- Достоинства:
- зручні
- Продавец FlashShop
Добрий день, Наталіє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!
- ИринаОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет корпуса: Черный
Чудовий, з карабіном, доволі дешевий, чого ще треба?)
- Христенко А***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет корпуса: Черный
Гарний кишеньковий ліхтар за свої кошти. Вистачає щоб дістатися квартири сходами при відключенні світла. А більшого від нього не слід очікувати при його розмірах. Світить яскраво, важить мало, заряджається швидко. На 100% виконує функцію аврійного джерела світла.
- Достоинства:
- Світить яскраво, важить мало, заряджається швидко.
- Продавец FlashShop
"Добрий день,Андрій! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!"
- Олексій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет корпуса: Черный
Товар відповідає опису. Світить яскраво, компактний, металевий корпус з карабіном, наявність порту зарядки Type-C. Час роботи в максимальному режимі 1год. 20хв., хоча при заявленій ємності 500мАг це очікувано.
- Продавец FlashShop
"Добрий день,Олексій! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!"
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет корпуса: Черный
Має власний алгорітм роботи: у яскравому режимі світить близько 1,5 хв. та переходить у режим економії. В економному режимі тримається 2-2,5 год. Заряджається 30-40 хв. Магнит слабенький, на рухомій поверхні не триматиметься. Корпус пластиковий, рамка із карабіном металеві.
- Достоинства:
- Дрібний, зручний. За 103 грн те, шо треба
- Продавец FlashShop
Добрий день, Олексій! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- Альона К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет корпуса: Черный
круті продавці. товар супер!
- Достоинства:
- компактний, довго тримає зарядку
- Недостатки:
- не виявила
- Продавец FlashShop
Добрий день, Альона! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- Владислав Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет корпуса: Черный
Незамінна річ в господарстві
- Достоинства:
- Потужний
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец FlashShop
Добрий день, Владислав! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет корпуса: Черный
Многофункциональный
- Достоинства:
- Долго держит заряд и хорошо освещает
- Продавец FlashShop
Добрий день, Максим! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- катя м***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет корпуса: Черный
Гарна якість дуже зручно в використанні
- Продавец FlashShop
Добрий день, Катерино! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- АндрійОтзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет корпуса: Черный
Світить максимум 15 хв.
- Достоинства:
- Малий розмір
- Недостатки:
- Після 15 хв роботи сам вимикається.
- Продавец FlashShop
Дякуємо за ваш відгук щодо замовлення на ліхтарик-брелок. Нам прикро, що товар не виправдав ваших очікувань.
Щодо розміру: всі характеристики, включно з габаритами, вказані в описі товару, адже це компактний ліхтарик-брелок, розроблений для зручності використання. Щодо тривалості роботи: дуже важливо повністю заряджати пристрій перед першим використанням. Цілком можливо, що вам потрапив заводський брак або пристрій міг бути пошкоджений під час доставки. У нас такий ліхтарик чудово працює в офісі та вдома, і більшість клієнтів задоволені його якістю. Щоб вирішити цю ситуацію, ми готові запропонувати вам обмін на інший ліхтарик або повернення коштів.
- Елена М***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет корпуса: Черный
Відповідає заявленному опису, зручний у використанні. Заряду вистачає на довгий час. Дуже вдячний продавцю за якісний товар та за приємні неочікувані подаруночки до замовлення.
- Достоинства:
- Маленький, зручний, потужний
- Недостатки:
- Не виявила
- Продавец FlashShop
Добрий день, Олена! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- Логінов О***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет корпуса: Черный
Світлодіодний портативний ліхтарик-брелок на карабіні, відповідає опису і дуже зручний у використанні. Заряду вистачає достатньо до наступної зарядки. Дуже вдячний продавцю за якісний товар та був приємно вражений подарунком до замовлення.
- Достоинства:
- Маленький, зручний. Три режими
- Недостатки:
- Не виявив
- Продавец FlashShop
Добрий день, Олег! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- Сергій П***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет корпуса: Черный
Яскраве світло, невеликі розміри, наявність підзарядки від зарядного пристрою, наявність карабіна.
- Достоинства:
- Компактний, яскравий.
- Недостатки:
- Суттєвих немає.
- Продавец FlashShop
Добрий день, Сергій! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- Юрий в***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет корпуса: Черный
Компактный, яркий, функциональный.
- Достоинства:
- Компактный.
- Недостатки:
- Не обнаружено.
- Продавец FlashShop
Добрий день, Юрій! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет корпуса: Черный
Ліхтарик гарний, в темному підʼїзді дуже гарний помічник
- Продавец FlashShop
Добрий день, Ірина! Ми щасливі що ви залишилися задоволені обслуговуванням нашого магазину та безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути інші товари нашого магазину - ми певні що ви знайдете для себе багато корисного та цікавого і будемо раді знову вас обслуговувати! Бажаємо мирного неба над головою та гарного дня!
Оскаржити відгук
- Ирина Н***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет корпуса: Черный
дуже якісний товар
- Владислав В***Отзыв от покупателя. Продавец: FlashShop. Цвет корпуса: Черный
Товар якісний, сертифікований , все дуже сподобалось, залишився задоволений