Отзывы покупателей о Напольный биокамин Senator для квартиры без дыма (Белый)
- ВладОтзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір. Цвет: Черный
Замовив, трохи довше чекав ніж обіцяли, але нагадав і відправили (вважаю це перед НР так).
Якість гарна, збирати легко.
Рекомендую брати білий, якщо не хочете мати слідів від гальки ( на чорному все видно) з плюсів стирається легко.
Гальки ( камінців) дійсно мало (особливо великих камінців).
Прохання до продавців додайте більше камінців.
Питання щодо обігріву. Тепло виділяє, тому грітись біля нього можна. Мінус немає закривачки металевої як в дорожчих версіях, якою можна затушити камін, коли потрібно терміново піти у справах.
Естетично красиво і гарно, з вимкненим світлом просто неймовірно ( якщо вам подобається все, що горить і світиться).
Запах. Залежить від палива, беріть без запаху, але трохи може пахнути спиртом, на початку і коли затухне, під час горіння не пахне.- Достоинства:
- Естетично красиво
- Недостатки:
- 1) мало каміння
2) немає штуки, що б гасити полум'я
- Олександр Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір. Цвет: Черный
Придбали біокамін і залишилися повністю задоволені! Виглядає дуже стильно, створює затишну атмосферу в кімнаті та дає приємне живе полум’я без диму й запаху. Монтаж не вимагав жодних складних робіт — встановили за кілька хвилин. Пальне горить економно, полум’я рівне та красиве.
Особливо подобається, що можна насолоджуватися “камінним” ефектом навіть у квартирі, без димоходу та дозволів. Це реально додає дому тепла та комфорту. Рекомендуємо всім, хто хоче стильний і безпечний елемент інтер’єру!- Достоинства:
- Гарне полум’я, нормально нагріває комнату.
- Альміра Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір. Цвет: Черный
Дякую за стильну та вишукану річ. Все чудово. Камін зроблений якісно. Окремо дякую професійному, ввічливому продавцю. Все швидко, якісно, вчасно, без нарікань.
- Достоинства:
- все прекрасно
- Ксенія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір. Цвет: Черный
Добрий день, камін класний, легко збирається, чудово горить полумʼя, дуже сподобався.
Доброго дня!
Щиро дякуємо за такий приємний відгук!
Раді, що камін вам сподобався, легко зібрався і тішить гарним полум’ям.
Нехай дарує затишок і тепло вашому дому!
- Назар П***Отзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір. Цвет: Черный
Прекрасний камін, взяли з колегами в офіс, дарує позитивні емоції та теплий настрій. Дуже дякую виробнику за якісний товар, гарне пакування та чудове обслуговування!
- Достоинства:
- Цікавий дизайн, гарна якість та обслуговування.
- Недостатки:
- На виявив
- Віталій Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір. Цвет: Белый
Легкий у збірці і дуже атмосферний, дає трохи тепла, що в останніх умовах дуже великий
Єдине, що спершу подбайте про біопаливо, бо людям з невеликих містечок може бути важче знайти біопаливо, особисто в мене був негативний досвід відвідування 2 епіцентрів, після чого довелось замовити онлайн, благо доставка поштою дуже швидка)- Достоинства:
- Атмосферність, теплота)
- Недостатки:
- Не зовсім недолік, але було би зручніше замовляти у продавця і біопаливо відразу)
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір. Цвет: Черный
Максимально задоволений виробом!!!!
- Достоинства:
- Комфортно.!!!
- Недостатки:
- Не має.
- Денис М***Отзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір. Цвет: Черный
Цілком задоволений. Річ гарна й корисна в наших умовах.
Як постійне опалення, звісно, занадто буде. Але для атмосфери свята саме то, що треба. - Андрій К***Отзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір. Цвет: Черный
Задоволений повністю.Окрема подяка менеджеру,було прохання відправити як найшвидше, замовив 05.01.забрав 09.01.Дякую.Виглядає і працює чудово. Камін був придбаний на подарунок,людина від такого подарунка просто в захваті.
- Світлана Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір. Цвет: Черный
Не очікувано
Але дуже круто виглядає
Гріє
Каміння вдосталь
Легкий у зборці - Лариса Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір. Цвет: Черный
збирається легко. Коли горить тепленько становиться. Диму від нього немає. Для квартири підходить ідеально.
- Антоніна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір. Цвет: Черный
Камін має гарний вид, легко складається. Біля нього тепло, вибором задоволена. Рекомендую товар і продавця.
- Максим М***Отзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір. Цвет: Черный
Доброзичливий продавець. Все про консультував і допоміг. Швидка відправка. Якісний камін. Чудово вписався в інтерʼєр.
- ЄвгенОтзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір. Цвет: Черный
Задоволений придбаним товаром. Якісні матеріали, стильний дизайн. Рекомендую на подарунок. Камін на відмінно.
- Достоинства:
- Якісний матеріал
- Ігор П***Отзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір. Цвет: Черный
Гарний вибір, особливо в холодну і темну пору року. Камін добре впишеться в інтерʼєр, освітить і непогано зігріє.
Товар прийшов швидко, замовлення і доставка прийшла добре. Трохи незручно збирався (думаю через брак досвіду).- Достоинства:
- Класний розмір, не важкий але достатньо великий. Виводить інтерʼєр приміщення на вищий рівень.
- Недостатки:
- Не виявив
- Єгор К***Отзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір. Цвет: Черный
Добре зроблений.
Світить, гріє. Нервів не робить - ОльгаОтзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір. Цвет: Белый
Зря переживала за ответственность продавца. Укомплектовано на отлично! В инструкции все доступно, собрала своими женскими руками спасибо большое за уют в доме!
- Достоинства:
- Вместительный, стильный камин
- Сергей Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір. Цвет: Черный
Спасибо продавцу. Быстро отправили.
Товар качественный, легко собирается.
Отличный камин для небольшой квартиры.- Достоинства:
- Все соответствует описанию.
Дякуємо вам за відгук!
Раді, що все швидко отримали та залишилися задоволені якістю й збіркою.
Нехай камін створює затишок у вашій квартирі та радує довгі роки!
Завжди будемо раді вам знову
- Олександра П***Отзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір. Цвет: Черный
Дуже задоволені покупкою! Біокамін ідеально вписався в інтер’єр — виглядає стильно, сучасно й додає відчуття справжнього затишку.
- Достоинства:
- Все супер)
- НатальяОтзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір. Цвет: Белый
Купували на подарунок. Дуже ефектно виглядає. Діти задоволені.
- Достоинства:
- Простий у використанні, стильний, легко збирається
- Лариса Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір. Цвет: Черный
Вже купила другий в другу кімнату. 20 хв і комната тепліє. Мені ще подобаєтеся що після використання кімната стає сухіше!
- Продавец Гострий_Вибір
Дякуємо за ваш відгук!
Дуже приємно, що ви обрали біокамін вдруге — це найкраща оцінка для нас
Так, він дійсно швидко створює тепло і затишок у кімнаті, а ще допомагає зменшити відчуття вологості — багато клієнтів це відзначають
Нехай служить вам довго та дарує комфорт у кожній кімнаті
- Вадим Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір. Цвет: Черный
Камін чудовий. Зібрали швидко, інтуітивно все просто. В наш час, коли всім не вистачає тепла і світла, цей камін створює атмосферу затишку і комфорту в оселі.
- Достоинства:
- Дизайн
- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір. Цвет: Черный
Задоволена придбаним каміном. Швидка доставка. Ввічливий позитивний продавець. Рекомендую товар і продавця.
- Достоинства:
- Все чудово
- Недостатки:
- Не виявила
- Скляренко Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір. Цвет: Черный
На замовлення відреагували одразу, на зв'язку по всіх питаннях, відправка 3-4 дні. Сам камін збирається легко, виглядає чудово, створив неймовірний затишок, рекомендую
- Достоинства:
- В інтер'ері виглядає чудово, гріе, безпечний в користуванні
- Недостатки:
- Не знайшла)
- Олег Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір. Цвет: Черный
Камін дуже сподобався! Замовлення безпроблемне. Менеджер дуже ввічливий та професійний у відповідях на додаткові питання! Сервіс сподобався як і камін! Рекомендую!!!
- Достоинства:
- Камін
Продавець - Недостатки:
- Не виявив
- Анна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір. Цвет: Черный
Вирішили придбати як альтернативу при відключеннях світла та отоплення. Невелика кімната нагрівається досить швидко, плюс створює чарівну атмосферу. Вся родина в захваті. Обов’язково обирайте хороше паливо. Те що ми взяли не має ні запаху ні копоті.
- Достоинства:
- Реально гріє, можна смажити маршмелоу
- Недостатки:
- Не виявили
- Катерина Р***Отзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір. Цвет: Черный
Цей камін-це щось нереальне. Він неймовірно гарний, стильний і найголовніше-він так швидко нагріває квартиру. Дуже легко збирається.
Жалкую тільки про одне-що не придбала його раніше. Дякую продавцю за таку красу.
Упаковано дуже надійно.- Достоинства:
- Гарний, стильний, гріє.
- Вікторія Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір. Цвет: Белый
Чудова річ! Дуже гарно вписується в інтер'єр квартири. Додає затишок
- Авилова Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір. Цвет: Черный
В наш час - це топова річ. Прогріває кімнату. Звісно, що хоча б на 5 хвилин вікно треба відкрити і запустити повітря, але все одно тепліше, ніж взагалі без опалення. Використовували лише паливо для біокаміну, все інше може дати гар і дим, тому краще не ризикувати. А ще досить гарно виглядає.
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір. Цвет: Белый
Камин супер! Отправили быстро. Без каких либо проблем . Теперь дома такая красота , еще и тепло
- Достоинства:
- Красивый . Дарит уют. Легко собирается .
- Недостатки:
- Нет.
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір. Цвет: Черный
Покупкою задоволений, те що треба при відсутності світла, за дві години підняв температуру в кімнаті на 5 градусів, виглядає естетично, збирається легко, за дві години десь пів літра палива потім сам гасне, вигляд вогню заспокоює, дійшов новою поштою швидко, скло було огорнуто плівкою та прокладено пінопластом, все ціле, пальник дерев'яну конструкцію каміна не нагріває, в цілому все надійно, рекомендую!!!
- Наталія А***Отзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір. Цвет: Белый
Дякую за камін. Дуже інтер'єрний, затишний, роздає природнє тепло по дому, створюючи затишок і комфорт. Можна переносити в будь-яку частину дому. Екопаливо без диму, без запаху, ніякого дискомфорту. Я задоволена, дякую.
- Достоинства:
- Розмір, мобільність, вага, природнє тепло, живий вогонь, екологічно, інтер'єрно.
- Александр М***Отзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір. Цвет: Черный
Отримав швідко, дуже класна річ для домашнього затишку або во дворі свого дому.
- Достоинства:
- Збирається швідко
- ОксанаОтзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір. Цвет: Черный
Після замовлення швидко зв’язались. Відправили на четвертий день. Каміння запаковано в окрему коробку. Збирається легко і швидко. Каміння достатньо. Виглядає супер! Брала в подарунок. Одразу ж випробували: вогонь зачаровує) Обдарований задоволений! Дякую за приємні емоції!!!
- Достоинства:
- Чудово виглядає
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір. Цвет: Черный
Дуже сподобалося, гарно виглядає в інтер'єрі
Дякуємо за відгук!
Раді, що біокамін вам сподобався та гармонійно вписався в інтер’єр
Нехай створює затишок і атмосферу у вашому домі щодня
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Гострий_Вибір. Цвет: Черный
Все супер і гарно і тепло
- Достоинства:
- Естетично, тепло
- Недостатки:
- Ціна, розхід біопалива