- Максим К***Отзыв от покупателя. Продавец: TechnoCraft
Хороший апарат, дуже задоволений. Ціна відповідає рівню якості, рекомендую.
- Продавец TechnoCraft
Дякуємо за довіру! Раді, що ви оцінили якість та ціну нашого інструменту. Легкої роботи!
- Світлана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: TechnoCraft
Машинка чудова ,в міру важка.В подарунок йде приємний подарунок ручка та записник,що приємно.Окрема подяка продавцю за чуйне ставлення ,швидко відправили .Дякую
Дякуємо за відгук!
- Людмила П***Отзыв от покупателя. Продавец: TechnoCraft
Товар відповідає опису. Працює. Професійно оцінити не можу, бо вона в мене перша))
- Достоинства:
- Зручна, легка.
- Продавец TechnoCraft
- Игорь Б***Отзыв от покупателя. Продавец: TechnoCraft
Отлично. Работает на все 5.
- Андрій В***Отзыв от покупателя. Продавец: TechnoCraft
Не вперше беру інструмент цієї фірми, якістю задоволений на всі 100%! Достойний діапазон швидкостей, не шумить, зачистив 6 кв метрів деревʼяної підлоги дуже швидко. Вібрація не кошмарить руку! Єдиний недолік це контейнер для збору пилу)) Він ніколи не замінить пилосос) Але за ці гроші ТОП!
- Достоинства:
- Якісний, не дорогий, надійний інструмент!
- Недостатки:
- Контейнер для сбору пилу
- Продавец TechnoCraft
- Наталія О***Отзыв от покупателя. Продавец: TechnoCraft
Гарна річ, я в захваті, зручно лежить в руці, має декілька режимів і добре, шо є контейнер для пилу
- Андрей П***Отзыв от покупателя. Продавец: TechnoCraft
Добрий день всім На днях прийшов даний товар Хочу сказати все добре доставка швидка представник компанії швидко передзвонив все пояснив Велике дякую Про товар я вирішив зняти відео так як ніде не знайшов Тому дивіться
- Достоинства:
- Якість ціна
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Продавец TechnoCraft
Добрий день, Андрію! Ми вдячні Вам за придбання шліфмашини та залишений відгук з фото. Раді, що ви задоволені своїм вибором. Бажаємо успішної експлуатації на довгий час!