Отзывы покупателей о Стеки в наборе D.K.Art&Craft 11 шт. металеві (94161978)
- ГаннаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Так вже вийшло, що перше використання цих інструментів було не для ліпки, а в якості відмичок. 10/10, не залишилась стояти під власними дверима.
- Достоинства:
- Все необхідне для створення деталей та текстури
- Недостатки:
- Металева частина інструмента може обертатися всередині дерев'яної ручки, але крапля клею це вирішує
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: CAT
Швидка доставка і гарна якість, дуже задоволена, дякую
- віталий Т***Отзыв от покупателя. Продавец: CAT
Ручки якісні,світле дерево,лаковані. Дід мороз обіцянку виконав!
- Достоинства:
- Недостатки:
- Не бачив
- Ігор М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Всё хорошо, кроме того что мне попались две одинаковые позиции
- Достоинства:
- Цена-качество
- Недостатки:
- Одинаковые позиции
Дякуємо за зворотній зв'язок.
- Илья С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Не можуть вчасно відправляти замовлення. Треба чекати 1-2 тижні.
- Аля
звернись до підтримки
- ЛюбовОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Перший урок ліпки і два зламаних стеки, а саме металеві кінцівки!
Пластилін звичайний для ліпки однотонний. Пластикові витримували, а металеві не витримали. Що то за метал?- Достоинства:
- Великий набір
- Недостатки:
- Метал не витримує пластиліну! Ламається((
Доброго дня,даний набір інструментів краще використовувати в роботі з м’якими масами. Якщо працювати з пластиліном - необхідно попередньо добре розім'яти та прогріти для надання еластичності. Зверніть, будь ласка, на це увагу при наступному використанні інструментів.
- Любов
Дякую, надіслали новий набір!
- Андрей К***Продавец: The Arthouse
Указанная информация касательно оплаты и доставки не соответствует действительности. Требуют полную предоплату на карту .
- Недостатки:
- Указанная информация об оплате не соответсвует действительности
- The A***
Вас поставили в известность что временно магазин отсылает заказ после полной предоплаты
- Андрей
Меня поставили перед фактом о том, что у вас изменились условия дотавки. При этом вы в телефонном разговоре сказали, что не вы забыли поменять условия оплаты и доставки, а сервис Розетка
- Андрей
В ответ на ваше сообщение касательно клеветы с моей стороны:
Вы по сути меня обманул. Опубликовав на сайте информацию об предоплате только при сумме менее 200грн или крупногабаритном товаре.
Я вас не тянул за язык. Подавайте иск на меня за клевету , если считаете , что я вас оклеветал. Но не забывайте, что вы отобразили на сайте недостоверную информацию об товарах и услугах, что так же преследуется законом.
Удачи вам.