- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 150 x 150. Цвет: Бирюзовый
Якість чудова
Дякуємо що обрали нас, нам це ціно
- Оксана Г***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 150 x 220. Цвет: Синий
Розчарована, якість зовсім інша. Замовляла літом на подарунок була ідеальна скатертина. Зараз замовили мені на подарунок, зовсім інша річ, яквсь підробка, сплошне розчарування, не відповідає зовсім характеристикам, не рекомендую.
- Дарина К***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 150 x 110. Цвет: Красный
Дякуємо що обрали нас, нам це ціно
- Людмила Т***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 150 x 110. Цвет: Бирюзовый
Гарна якість. Швидка доставка.
Щиро вдячні за ваш відгук, раді старатись та розвиватись для вас
- Ксенія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 150 x 110. Цвет: Зеленый
Всі були у захваті
Щиро вдячні за ваш відгук, раді старатись та розвиватись для вас
- Оксана К***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 150 x 180. Цвет: Красный
Все супер.
Щиро вдячні за ваш відгук, раді старатись та розвиватись для вас
- Глоба А***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 150 x 110. Цвет: Красный
Дуже сподобалася скатертина.
Дякуємо що обрали нас, нам це ціно
- Жанна А***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 150 x 180. Цвет: Синий
Красива скатертина! Чудово підійде на подарунок!
Щиро вдячні за ваш відгук, раді старатись та розвиватись для вас
- Надія К***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 150 x 110. Цвет: Бирюзовый
Скатертина прийшла далеко від того що запропоновано. Колір зелений, але тонки, вузки смужки відсутни .
- Достоинства:
- Не має
- Недостатки:
- Замовлення, скатертину отримала . Але довго чекала.
- Владислав О***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 150 x 150. Цвет: Красный
Скатертина дуже гарна!
- Достоинства:
- Якість 100%
- Продавец R&Home
Дякуємо що обрали нас, нам це ціно
- Анна Р***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 150 x 180. Цвет: Коричневый
Дуже гарна та якісна скатертина))
Дякуємо за ваш зворотній зв’язок, раді, що вам все сподобалось
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 150 x 180. Цвет: Синий
Чудова прикраса до кожного столу.
Скатертина відповідає фотографіям з відгуків та від продавця. Вона витримала застілля, жир, вино і чудово відпралася.
Вино та жир відмилися на ранок після застілля без жодного сліду (навіть не замочував в холодній воді). Але це мені пощастило, краще берегти річ.- Достоинства:
- Чудово пахне, легко відстірується, гарне
Щиро вдячні за ваш відгук, раді старатись та розвиватись для вас
- Руслана Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 150 x 220. Цвет: Красный
Легенька, не груба, ідеально підійшла
Дякуємо за ваш зворотній зв’язок, раді, що вам все сподобалось
- Марина Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 150 x 110. Цвет: Зеленый
Яскрава! Святкова!
Дякую;)- Недостатки:
- Не має
Дякуємо що обрали нас, нам це ціно
- Роман К***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 150 x 220. Цвет: Коричневый
Дякую продавцеві за те що пішли на зустріч, по при мою неуважність!
Клієнтоорієнтована компанія!
Бажаю їм успіхів й розвитку- Достоинства:
- Гарна та якісна скатертина!
- Недостатки:
- Светлана П***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 150 x 180. Цвет: Коричневый
Дуже гідна скатертина. Гарна якість.
- Достоинства:
- Швидке відправлення. Якість.
Дякуємо за ваш зворотній зв’язок, раді, що вам все сподобалось
- Миронець Р***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 150 x 220. Цвет: Красный
Чудова!
Дякуємо за ваш зворотній зв’язок, раді, що вам все сподобалось
- Андрій Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 150 x 180. Цвет: Синий
Все добре, і якість, і термін доставки, і спілкування з продавцем
Думаю ще щось взяти- Продавец R&Home
Щиро вдячні за ваш відгук, раді старатись та розвиватись для вас
- Інна Д***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 150 x 110. Цвет: Коричневый
Дуже гарна, краща ніж на фото
Дякуємо що обрали нас, нам це ціно
- Наталья П***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 150 x 180. Цвет: Коричневый
Якість перевершила сподівання, дуже класна скатертина! Дякую!!!
Щиро вдячні за ваш відгук, раді старатись та розвиватись для вас
- Христина К***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 150 x 110. Цвет: Красный
Скатертина відповідає опису та малюнку (фото) викладеним продавцем. Красиво виглядає, мені сподобалась.
Дякуємо за ваш зворотній зв’язок, раді, що вам все сподобалось
- Влад Н***Отзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 150 x 220. Цвет: Красный
Замовили скатертину,продавець в той же день вислав новою поштою замовлення. Скатертина сподобалась, продавець ввічливий і швидко відповідає.
- Достоинства:
- Швидка доставка, добра якість
Щиро вдячні за ваш відгук, раді старатись та розвиватись для вас
- КатеринаОтзыв от покупателя. Продавец: R&Home. Размеры: 150 x 110. Цвет: Бирюзовый
Дуже сподобалась скатертина. Фактура тканини нагадує льон, гарний орнамент, тримає форму. Окремо замовила ще м'яке скло для захисту цієї краси.
Дякую продавцю за якісний товар і гарне обслуговування!- Достоинства:
- Ціна, якість.
- Наталія Г***