- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: GPixel
Все працює
- Достоинства:
- Працює
- Недостатки:
- Поки не виявив
- Сергій С***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel
Заряджає
Дякуємо за відгук!
Нехай служить довго та надійно! Якщо виникнуть запитання або буде потреба в інших аксесуарах — завжди готові допомогти.
- Світлана О***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel
Приємна ціна, гарна якість, швидка відправка, дякую!)
- МиланаОтзыв от покупателя. Продавец: GPixel
Перші враження позитивні. Зарядний блок виглядає якісно, зарядка працює, сподіваюся надалі в експлуатації все буде ок.
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Дмитро Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel
Все добре
- Сигіцький Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel
Магазин спрацював на відмінно. З іншими зарядками телефон заряджався або просто повільно, або швидко і грівся. Не знаю на скільки ця зарядка оригінальна, але працює чудово. Моя 8-ка заряджається швидко і без нагріву. Дякую.
- Продавец GPixel
Доброго дня, Юрію! Нам приємно, що зарядний блок виправдав ваші очікування і працює стабільно з вашим Google Pixel 8. Якщо виникнуть запитання або знадобиться допомога з вибором інших аксесуарів — завжди готові допомогти. Дякуємо за ваш відгук!
- Андрущенко В***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel
Висока якість, потужність, швидке заряджання.
- Достоинства:
- Потужний, оригінальний, компактний
- Недостатки:
- Не виявив
- Максим Р***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel
Файний зарядний блок
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel
Дякую за швидку доставку. Блочок працює справно. Подивимося як буде себе поводити через пів року експлуатації.
- Достоинства:
- Оперативна доставка
- Недостатки:
- Поки не виявлено
- Продавец GPixel
Ольго, дякуємо за відгук.
Приємно, що Ви відзначили оперативну доставку та справність блоку. Зарядний пристрій розрахований на стабільну та довготривалу експлуатацію.
У разі виникнення будь-яких питань під час користування — звертайтесь.
- Ольга К***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel
Користуюся більше 7 місяців. Працює чудово, заряджає швидко. Опис характеристик відповідний. Дякую)
- Юлія С***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel
Відправили швидко. Відповідає опису .
- Продавец GPixel
Дякуємо за зворотний зв'язок, Юліє! Нам приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування та завжди будемо раді новим замовленням!
- Костянтин К***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel
Супер, все відмінно та швидко доставили.
- Достоинства:
- Всьо потужно
- Продавец GPixel
Доброго дня! Щиро дякуємо за Ваш відгук. Раді, що все сподобалося та доставка була швидкою.
Якщо виникнуть запитання або буде потреба в інших аксесуарах — завжди раді допомогти. Приємного користування!
- Сергій Х***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel
Все чудово, дякую за швидку доставку. Купував під Піксель 8 Про, вилка європейська
- Достоинства:
- Швидка зарядка
- Продавец GPixel
Дякуємо за відгук, Сергію!
- Валентин Б***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel
Товар чудовий, але швидко поламався
- Достоинства:
- Швидкість заряджання
- Недостатки:
- Почав сильно тріщати після пів року використання, став пускати іскри
- Продавец GPixel
Дякуємо за відгук, Валентине!
Нам приємно, що вам сподобалася швидкість заряджання, і нам шкода чути про проблему з зарядним блоком. Нагадаємо, що на нього діє гарантія 6 місяців з моменту покупки, а ваша покупка була більше 7 місяців тому, тож гарантійний термін уже минув.
Якщо виникнуть питання або буде потреба в інших аксесуарах — завжди раді допомогти і порадити оптимальний варіант для вашого Pixel!
- Макар З***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel
Якісне на ощуп,
- Достоинства:
- Швидке заряджання
- Недостатки:
- Поки що не бачив
- Продавец GPixel
Дякуємо за відгук, Макаре!
Нам приємно, що зарядний блок вам сподобався, а також швидке заряджання. Нехай служить довго та надійно!
- Богдан Г***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel
Зарядка гарна, функцію виконує повністью, видає вказану потужні
- Продавец GPixel
Дякуємо за відгук, Богдане!
Нам приємно, що зарядний блок вам сподобався і повністю виконує свою функцію, видаючи заявлену потужність. Нехай служить довго та надійно!
- Олександр Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel
Працює, начебто все добре
- Продавец GPixel
Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку!
- Эвген О***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel
працює
- Достоинства:
- +
- Продавец GPixel
Дякуємо за ваш відгук і високу оцінку!
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel
Все чудово
- Достоинства:
- Всі
- Недостатки:
- Ніяких
- Продавец GPixel
Дякуємо за ваш відгук!
Будемо раді бачити вас знову серед наших покупців.
- МаксимОтзыв от покупателя. Продавец: GPixel
Хотілося би щоб був в оригінальній коробці
- Продавец GPixel
Дякуємо за відгук! Якщо вам потрібен блок саме в оригінальній коробці, у нашому асортименті є відповідна позиція: Зарядний блок Швидке заряджання для Google Pixel 30W USB Type-C GA03502-EU
- Дар'я
а чим відрізняється в коробці і без коробки?
- Вікторія Ю***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel
Все окей
- Достоинства:
- Ціна супер
- Продавец GPixel
Дякуємо за високу оцінку! Ми раді, що вам все сподобалось. Користуйтеся з задоволенням.
- Віталій С***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel
Quick Charge працює, все чудово, рекомендую!
- Продавец GPixel
Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що ви задоволені роботою зарядного пристрою. Користуйтеся із задоволенням!
- Тетяна А***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel
Дякую продавцю! Миттєва відправка. Товар відповідає опису.
- Продавец GPixel
Щиро дякуємо за ваш відгук!
- Александр П***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel
- Достоинства:
- Все отлично
- Продавец GPixel
Дякуємо за відгук!
- Таїсія А***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel
Все чудово працює, дякую! Дуже швидко заряджає.
- Продавец GPixel
Щиро дякуємо за відгук! Раді, що зарядний блок виправдав очікування та забезпечує швидке й стабільне заряджання.
- Денис Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel
Все працює чудово, дякую!
- Достоинства:
- Все працює, заряджає швидко
- Продавец GPixel
Дякуємо, Денисе! Дуже приємно знати, що все працює чудово й ви задоволені швидкістю заряджання. Якщо виникнуть запитання або буде потреба в інших аксесуарах — завжди раді допомогти.
- МихайлоОтзыв от покупателя. Продавец: GPixel
Все чудово працює, заряджає швидко
- Продавец GPixel
Дякуємо за зворотний зв’язок! Раді, що все працює як треба.
- Костянтин С***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel
дякую за товар та сервіс!
- Продавец GPixel
Дякуємо за ваш вибір! Нехай слугує довго та надійно! Якщо виникнуть запитання або буде потреба в інших аксесуарах — завжди раді допомогти. Гарного користування.
- В'ячеслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel
Швидко відправили, все працює чудово. Дуже дякую.
- Достоинства:
- Швидка доставка
- Недостатки:
- Не має
- Продавец GPixel
Дякуємо за теплий відгук! Приємно, що зарядний блок виправдав очікування, а доставка була оперативною. Нехай слугує довго та надійно! Якщо виникнуть запитання або буде потреба в інших аксесуарах — завжди раді допомогти. Гарного користування і ще раз дякуємо, що обрали нас!
- Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel
Все ок,дякую!
- Достоинства:
- Швидка доставка.
- Продавец GPixel
Дякуємо за відгук! Радий, що все сподобалось і доставка була швидкою.
Нехай слугує довго та надійно! Якщо виникнуть запитання або буде потреба в інших аксесуарах — завжди раді допомогти. Гарного користування!
- Данило К***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel
Швидко приїхало все супер я задоволений
- Продавец GPixel
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що ви задоволені покупкою. Особлива подяка за фото, це допомагає іншим покупцям зробити свій вибір.
- ВладиславОтзыв от покупателя. Продавец: GPixel
Все добре. Надіслали швидко. Зауважень до якості і пакування відсутні.
- Достоинства:
- Адаптивна зарядка до pixel 9.
- Недостатки:
- Відсутні.
- Продавец GPixel
Дякуємо, Владиславе, за відгук і високу оцінку!
Раді, що зарядний блок повністю вам підійшов і виправдав очікування.
Гарного користування і ще раз дякуємо, що обрали нас!
- Едем Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel
Приїхало швидко без пошкоджень усе робить добре.
- Продавец GPixel
Дякуємо, Едеме, за чудовий відгук і високу оцінку!
Раді, що зарядний блок приїхав швидко і без пошкоджень, а також працює належним чином. Окрема подяка за фото — завжди приємно бачити, як наші товари служать вам на практиці!
- Володимир К***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel
Покупал для pixel 8 pro,с нуля до ста процентов зарядил за 1.5 часа -
- Продавец GPixel
Володимире, дякуємо за вашу оцінку та відгук.
Раді, що зарядний блок повністю виправдав ваші очікування та добре працює з Pixel 8 Pro.
Будемо раді бачити вас знову!
- Анатолій Н***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel
Швидко заряджає
- Достоинства:
- Швидка зарядка
- Завгородний С***Отзыв от покупателя. Продавец: GPixel
Все добре
- Продавец GPixel
Станіславе, дякуємо за ваш відгук!
Раді, що ви задоволені покупкою. Якщо виникнуть питання або потрібні додаткові аксесуари для вашого пристрою, звертайтеся, будемо раді допомогти.
З повагою,
Команда GPixel