Заряджаємо на навчання

Отзывы покупателей о Смесь молочная детская NESTLE (Нестле) Нестожен 3 с лактобактериями L. Reuteri с 12 месяцев 600 г (8445290890207)

Оценка пользователей 4.74/5
  • Кучеренко М***

Замовлення отримала швидко , ціна супер, буду ще замовляти

Достоинства:
    Швидко
  • Тетяна К***

Чудова суміш, дитині підійшла, ніякий реакцій не було. Замовляю вже декілька разів, завжди приходить швидко, гарно запакована, свіжа за терміном придатності, приємна ціна

Достоинства:
    Швидка доставка, свіжа за терміном придатності, приємна ціна
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Марія

Завжди беремо цей корм для дитинки. Найкращий з усіх. А наразі ціна на Розетці чудова!

• Соломія
    Продавец: Rozetka

Малеча із превеликим задоволенням її їсть. А мені як мамі дуже подобається, консистенція та відмінний склад. Рекомендую!

Достоинства:
    Смак, консистенція, склад
  • Валерія Д***
    Продавец: Rozetka

Спробували Nestogen 3 для донечки і не пошкодували! Суміш чудово підходить для чутливого животика, та забезпечує комфортний для малюка регулярний стілець. Не викликає алегрії. А ще суміш чудово насичує дитину і вона стала більш активна)

Достоинства:
    Покращує випорожнення дитини, добре насичує
  • Олексій
    Продавец: Rozetka

Гарна суміш Nestogen3. Моїм двійнятам подобається.

• Наталя В***
    Продавец: Rozetka

Суміш підійшла дитині.Тільки не подобається паперова пачка.

Достоинства:
    Cмак
    Недостатки:
    Пачка з паперу
  • Анастасія Д***
    Продавец: Rozetka

Чудова суміш, нам підходить з народження!

Достоинства:
    Склад, ціна
  • Іванна Х***
    Продавец: Rozetka

Доброго дня! Хочу залишити свій вілгук про цю суміш. Ми з 6-и місяців користуємось сумішю Nestogen, і скажу що задоволені. Гарний склад, де містяться жирні кислоти потрібні для нормального розвитку та росту дитини.
    Старші діти теж росли на цій суміші.Загалом вона хороша від себе рекомендуємо.

Достоинства:
    Містить лактобактерії L.Reuteri, які сприяють поліпшеню моторики кишечника
  • Виктория С***
    Продавец: Rozetka

Моя малеча на цій суміші з народження,дуже поживна,в складі містить велику кількість поживних речовин.

Достоинства:
    дрступна ціна для якісного продукту
  • Юлія Г***
    Продавец: Rozetka

Приймали закордонну суміш близько пів року, і немає змоги її доставити, тому перейшли на Нестожен.
    Переживала про перехід дитини, чи буде смакувати, чи не буде відмови. Але з першого разу доня має до Нестожен чудовий апетит. Проблем з животиком немає, суміш нам сподобалась і підійшла!

Достоинства:
    смакує дитині
    Недостатки:
    паперова упаковка
  • Алина

В 1 рік перейшли з Нан на Нестожен і дуже шкодую, що не перейшли раніше. Випорожнення налагодилися, малюк їсть з задоволенням, гарно розміщується без шматочків.

Достоинства:
    Ціна, смак, приготування
    Недостатки:
    Маленьке пакування
  • Андрій Б***

Клас

• Яна В***

Прийшло те, що замовляла. Без браку чи пом'ятості

Достоинства:
    Відповідає опису
  • Анна С***

Хороша суміш.можливо придбаємо ще.

• Ксения Г***

Незмінна чудова якість. Дитина дуже любить, їсть із задоволенням.

• Яна О***
    Продавец: Rozetka

Перехід на суміш пройшов легко, без розладів травлення.
    Ми пʼємо суміш на ніч, сон у нас не змінився. Суміш на запах приємна, немає сторонніх запахів, не піниться і чудово розчиняється, без комочків.
    Мені, як мамі, подобається, що суміш містить корисні лактобактерії для роботи кишечника, комплекс вітамінів і мінеральних речовин.

Достоинства:
    Склад
  • Вадим Г***
    Продавец: Rozetka

Чудова суміш, приємна на смак!
    Дякуємо, дитина їсть із задоволенням.

Достоинства:
    Великий об’єм
  • Ірина Ф***
    Продавец: Rozetka

Суміш нам сподобалася на смак, має приємний, ніжний аромат, легко розводиться у воді і не залишає комочків. Діти з задоволенням їли, животики не турбували.
    Склад суміші прекрасний (без пальмової олії та цукру). Суміш Nestogen 3 доповнює раціон дитини поживними речовинами, необхідними для її оптимального росту та розвитку, забезпечує збалансоване харчування й комфортне травлення дитини, містить лактобактерії L. Reuteri, що сприяє поліпшенню моторики кишківника, регулярному м'якому випорожненню і формуванню корисної кишкової мікрофлори.
    Ми з донями залишилися задоволені сумішшю Nestogen 3 і сміливо можемо рекомендувати до вживання! Смачного!!!

Достоинства:
    Гарний склад
  • здрілко о***
    Продавец: Rozetka

Суміш за якістю не поступається більш дорогим сумішам. Якщо ви не хочете платити за упаковку, але шукаєте високоякісний європейський продукт, тоді спокійно обирайте Нестожен. Суміш солодкувата на смак, тому додавала до блендерованих супів з овочів, і малюк з'їдав з задоволенням, без суміші супів їсти не хоче.

Достоинства:
    Містить лактобактерії
    Недостатки:
    Не було
  • Личак К***

Дуже гарна суміш.
    Малюк їсть із задоволенням

Достоинства:
    Все супер
  • Личак К***

Дуже гарна суміш.
    Малюку подобається їсть із задоволенням

Достоинства:
    Все супер
  • Анастасія П***
    Продавец: Rozetka

Хороша суміш із добрим складом, дитина їсть чудово , будемо користуватися нею. Отримали її на тестування , нам все сподобалося. Дякую

Достоинства:
    Хороший склад та ціна
  • Ольга Н***
    Продавец: Rozetka

Суміш класна, без цукру, дитина п'є залюбки)

Достоинства:
    Дитині підійшла)
    Недостатки:
    Відсутні
  • Зоя М***
    Продавец: Rozetka

Дуже добра суміш! Дитинка дуже любе її коштувати. Дуже швидка доставка!

• Вероника Ш***
    Продавец: Rozetka

Рекомендую ! Нестожен 3 вражає своєю якістю. Донька обожнює пити перед сном. Без пальмової олії що дуже важливо! Проблем з животико не викликає, навпаки як перейшли на цю суміш налагодився стул дитини, що мені як мамі полегшило життя) на 100% можу рекомендувати іншим матусям. Зверніть увагу що склад дійсно дуже хороший. Звісно вибір суміші це досить індивідуально, але знаю багато мам що дають дітям саме цю фірму і всі задоволенні

Достоинства:
    Без пальмової олії
    Недостатки:
    Немає абсолютно
  • Світлана С***
    Продавец: Rozetka

Високоякісну, адаптовану молочну суміш Nestogen 3 отримали з донею на тестування. Після тестування хочу поділитися результатом. Готується легко, швидко розчиняється у кип'яченій, теплій водичці не залишаючи грудочок. Згідно складу на упаковці має цілий комплекс необхідних вітамінів, мінералів та мікроелементів, збагачена залізом, кальцієм, йодом і головне не містить пальмової олії.  В ній містяться всі необхідні компоненти для зміцнення імунітету, особливо зараз в зимовий період. Наявність лактобактерій L.Reuteri у складі є важливим в травленні та сприяє формуванню  регулярного м'якого стільця, здорової мікрофлори кишківника.
    Після вживання суміші стілець у донечки м'який, без посторонніх домішок. Висипань на тілі немає.Суміш вживаємо два рази на день, вранці та ввечері перед сном. Після вечірнього вживання суміші доня спокійна та спить міцно всю ніч.
    Важливим також є те, що Nestogen виробляється в Європі, а отже проходить безліч перевірок щодо якості.

Достоинства:
    Склад суміші, доступна ціна
  • Камилла К***
    Продавец: Rozetka

Суміш Nestogen3, дуже подобається моїй донечці. П'є з задоволенням. Животик не болить. Ціна гарна. Рекомендую.

Достоинства:
    Ціна, склад
  • Олена П***
    Продавец: Rozetka

Гарна суміш. Смачна,з вітамінами. Дитині дуже смакує.

Достоинства:
    Велика пачка. На довго вистачає
  • Вероника Ш***

Рекомендую❤️
    Молочна суміш Nestogen 3, вражає своєю якістю. Донька обожнює, пити перед сном. Без ПАЛЬМОВОІ ОЛІЇ , що дуже важливо!
    Проблем з животиком ніколи не турбували, за той час скільки споживає цю суміш. Навпаки після переходу на суміш Нестожен пройшли проблеми зі стулом, що полегшало мені життя як мамі)) На 100% можу рекомендувати іншим мамам. Зверніть увагу що склад дійсно дуже хороший.
    Дійсно підбір суміші це досить індивідуально, але в мене багато знайомих мам які перейшли на цю суміш, і казали що це дійсно ТОП .

Достоинства:
    Без пальмової олії , хороший склад , допомогло при проблемах з жкт
    Недостатки:
    Не знайшла
  • Марина П***

Крихітка задоволена

Достоинства:
    Смак, відсутність реакції організму
  • Аня Т***
    Продавец: Rozetka

Дуже сподобалась суміш, у дитини не болить животик, донька їсть її задоволенням

Достоинства:
    Смак, не має вздуття
  • Елена Ц***
    Продавец: Rozetka

Внук с удовольствием пьет Nestogen-3 , к сожалению с рождения на искусственном питании, но Нестожен нас всегда выручал. Единственная смесь, которая подходит внуку. Действительно "Щастя починається з животика"!

Достоинства:
    Хорошо усваивается, не мучает животик
    Недостатки:
    Нету
  • Тетяна

Дуже споболась суміш моєму сину Nesstogen3, брали не на розетки

Достоинства:
    Ціна, якість
  • Ткаліч
    Продавец: Rozetka

Дуже смачна кашка, какао або просто молочно для діток.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Незнайшла
  • Вікторія Ш***
    Продавец: Rozetka

Добре розчиняється, не іде комками. Смачна, головне не здуває животика та не має метеоризму, бо від молочних продуктів бувають побічні ефекти)) Сину подобається. Буду купувати ще.

Достоинства:
    Смак, гарно переноситься
    Недостатки:
    Не має