- Олександр Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Цвет: White
Чудові навушники
Раді що вам сподобалось)
- Катерина С***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceGadget. Цвет: Black
Швидка доставка, відповідає опису.
- Марія А***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceGadget. Цвет: Black
Навушники гарні, звук чудовий, в користуванні не складні , зручні в використанні
- Михайло Я***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceGadget. Цвет: Black
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: NiceGadget. Цвет: Black
Все отлично
- Валерій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceGadget. Цвет: Black
Сподобалися навушники
- Достоинства:
- Ціна, якісний звук, зручні, легесенькі і не заважають зовсімлежати на подушці, підключився до застосунку швидко, можна не знімати за рахунок зміни режимів, чую людей біля мене краще , ніж без навушник
- Недостатки:
- Іноді треба перепідключати до застосунку, але це миттєво - покласти назад в кейс і через 10сек одягнути на себе
- Діана С***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceGadget. Цвет: Black
Спочатку в лівому навушнику був шум, потім через тиждень писк. Повністю перестав працювати лівий навушник через три місяці і правий тепер розряджається через 4 години користавування, навушники в хорошому стані, не падали, дотримувалися всіх правил користування. Не рекомендую
- Паша Д***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceGadget. Цвет: Black
Прийшла індонезійська версія,я нічого не маю проти але було добре якби про такі зміни попереджали не було кода оригінальності товару думаю це через регіон (обслуговуванням задоволений відправили швидко без зайвих питань)
- Паша Д***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceGadget. Цвет: Black
Сьогодні забрав з почти, звук відмінний як для своєї ціни
- Достоинства:
- Ціна, звук,качество
- Недостатки:
- Є враження що в середині навушників щьось трясеться(коли у вусі)можна звикнути
- Тимофій Б***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceGadget. Цвет: Black
Купував на подаркнок, людині все сподобалось
- Достоинства:
- Ціна, якість, зовнішний вигляд
- СергейОтзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Цвет: White
Работают, все ок
Звук нормальный, могу рекомендовать
Единственный минус лично для меня, что нельзя вообще отключить сенсор на наушниках, когда в кровати что-то слушаешь, постоянно рукой задеваю и сенсор реагирует- Продавец Spirite
Дякуємо
- Данило П***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceGadget. Цвет: Black
Навушники оригінал, все чудово працює.
- Достоинства:
- Оригінал
- Недостатки:
- 1 місяць гарантії
- Олександр К***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceGadget. Цвет: Black
Дякую за оперативність. Доставка швидка. Якість навушників на доброму рівні.
- Достоинства:
- Якість, швидка доставка.
- Недостатки:
- Не виявив.
- Володимир Ц***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Цвет: Black
Замовив цей товар для своєї мами (так як вже маю такі самі то знаю чого очікувати, замовляв раніше на розетці і дуже радий цій покупці).
Продавець по телефону попереджав що товар може прийти розпакований, для мене це не критично, головне щоб товар був справний та нормальної якості.
Навушники прийшли (дійсно розпаковані - заводскі пробми зняті) але майже не робочі:
- у фірменний додаток неможливо дадати (підозрюю що мені прислати китайську підробку на китайські навушники, в неї навіть шрифт на кейсі відрізняється від моїх)
- лівий навушник не працює
- перші рази взагалі не міг підключити до телефону
- коли підключаєш зарядку до кейсу то гніздо хлюпається
В результаті: навушники в мусорку, максимально не рекомендую продавця
(декілька раз порівнював свої навушники із тими що прийшли - на моїх навіть не встигаю щось зробити як вже все підключається та автоматично налаштовується, ті що прийли пробував декілька десятків раз підключити/перепідключати і все марно)- Достоинства:
- Шикарні наушники якщо брати не в цього продавця
- Недостатки:
- Продавець прислав якусь неробочу китайську х***ь
- Продавец Spirite
Добрий день вибачте за ситуацію, це китайська версія вони відрізняються від глобальної ,але вони підключаються і працюють без проблем , напевно вам потрапив брак ,зробимо замінену на нові
- Тая Л***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceGadget. Цвет: Black
Навушниками відмінні
- Виталина С***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceGadget. Цвет: Black
Брала на подарунок доньці. Вона задоволена. Звук в них
- Ярослав О***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceGadget. Цвет: Black
2 місяці користування,нарікань нема.Звук відмінний,шумоподавлення працює ідеально (був досвід з іншими брендами,відключалося і включалося самовільно).Ціна також радує.
Якість звуку
Добре фіксуються у вусі,нічого ніде не муляє - Недостатки:
- Не побачив
- Євгеній А***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Цвет: Black
Спочатку не зрозумів чому не під'єднується до апішки. Правий навушних працював поки був заряд. Потім вмер, з кейсом не контактує.
- Достоинства:
- Недостатки:
- Правий навушник не працює.
- Продавец Spirite
Добрий день зробимо заміну
- Вероніка С***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceGadget. Цвет: Black
Наушники просто сказка, стоят каждой копейки. Звук обволакивает и завораживает, я как меломан очень довольна. Форма удобная, уши не устают, не выпадают при беге, прыжках и разговорах(в них даже лежать на боку удобно). Микрофон- моë почтение, шумодав справляется просто великолепно, слова не захлебываются даже в очень громких условиях, но за такую цену не стоит ждать идеально чистого звука, звук голоса в шумных условиях будет как в бочке, но, опять же, слова все разборчивые, за такой бюджет большего и желать нечего. При первом подключении ничего не зависает, сразу высвечивается окно, что будет предлагать скачать приложение, его не нужно искать, всë крайне удобно сделано. При дальнейших подключениях наушники не теряются и быстро подключаются. И, говоря о приложении, оно сделано удобно и доходчиво, оно локализовано на русский язык (укр не нашла). Все указанные функции корректно работают. Дизайном осталась довольна, кейс не мешается в кармане и сумке. Отдельное эстетическое удовольствие доставляет звук при закрытии кейса. В общем и целом это лучший выбор в этой ценовой категории, советую.
- Достоинства:
- Дизайн, удобная посадка в ушах, качество звука, корректная работа шумоподавления и прозрачности, микрофон, долго держат заряд, быстрая зарядка
- Недостатки:
- Блютуз перебивается через 2 стены
- Юлія К***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Black
Брали навушники для роботи, спочатку мікрофон працював нормально, але через 3 місяці звук став набагато гірший. Продавець без коментарів відмовив у гарантійному обслуговуванні.
Без мікрофона ці навушники не потрібні, звук для музики поганої якості як у інших навушниках схожої цінової категорії.
Не рекомендую- Достоинства:
- Спочатку був непоганий мікрофон
- Недостатки:
- Мікрофон перестав передавати голос вже через 3 місяці, продавець відмовив у гарантійному обслуговуванні
- Продавец anytech
Доброго дня! Гарантія від виробника не від магазину, звертаємось до авторизованого сервісу для надання обслуговування.
- Владислав П***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceGadget. Цвет: Black
Только начал пользоваться, вроде хорошие
Хорошо держат батарею - ВладимирОтзыв от покупателя. Продавец: NiceGadget. Цвет: Black
Человек, для которого покупал доволен, пользуется больше месяца, минусов вроде как не обнаружено
- Валентин Б***Отзыв от покупателя. Продавец: NiceGadget. Цвет: Black
Купляли для доньки, юзає десь тиждень, дуже задоволена, нарікань немаю
- Діана Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Цвет: Black
Хороший і якісний звук , заряд тримають добре
- Продавец Spirite
Раді що вам сподобалось,)
- ИванОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Цвет: Blue
Отклеились защитные сетки динамиков найти замену проблема
- Константин Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Цвет: Black
Отлично
Дякуємо
- Лилия Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Цвет: Black
Навушники гарні, але в комплекті нема USB кабеля для зарядки.
- Достоинства:
- Гарні навушники
- Недостатки:
- Нема USB кабеля.
- ОлександрОтзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Blue
Перестав працювати мікрофон на правому навушнику через 3 місяці
- Войтенко Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Цвет: White
Гарні навушники
- Руслан К***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Цвет: Black
Сину дуже сподобались. Жодного недоліку.
Дякуємо) звертайтесь
- Андрей Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Цвет: Black
Все супер, товар відповідає опису. Оперативне опрацювання замовлення.
Дякуємо)) звертайтесь
- Наталия Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Цвет: Black
Навушники супер
- Фірсов М***Отзыв от покупателя. Продавец: anytech. Цвет: Blue
Отримав навушники. Покупкою задоволений, побачимо, як покажуть себе в експлуатації.
Відповідальний продавець.- Продавец anytech
Доброго дня! Дякуємо за відгук.
- Катерина Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Цвет: Black
Тиждень з ними. Поки мені подобається в них все. Все працює. І класно ,що через додаток можу знайти по сигналу навушник,який зняла та десь поклала)
- Достоинства:
- Окремий додаток де можна налаштувати під себе навушники.
- Недостатки:
- Як на мене ...їх немає.
- Продавец Spirite
Раді що вам сподобалось звертайтесь))
- Катерина Г***
Добрий день. Чомусь перестав працювати лівий навушник. Не синхронізується з правим. Підкажіть що це може бути і як виправити ?
- Остапенко Т***
добри день! підкажіть, будь ласка, який саме додаток використвуєте? дякую
- Николай С***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Цвет: Black
Покупкой доволен, обслуживание на высоте. Рекомендую
Дуже дякуємо)
- Ваня М***Отзыв от покупателя. Продавец: Spirite. Цвет: Black