- Вячеслав М***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
Товар прийшов новий! І не працє! А точніше не витягує краску просто дує повітрям! Брак , шкода що одразу не перевірив! Гроші в пусту ! Не замовляйте це г***о
- Продавец ShemUA
Дякуємо за відгук, шкода, що саме у вас склалося таке враження про товар.
Насправді ця модель фарбопульта чудово працює. Найпоширеніша причина, чому з нього може йти лише повітря без фарби це неправильне налаштування або підготовка перед роботою. У інструкції виробника це також зазначено.
На що треба звернути увагу:
• Консистенція матеріалу. Фарба повинна бути розведена до потрібної в’язкості (в інструкції є орієнтовні секунди по воронці - зазвичай 35-45секунд оптимальна в'язкість). Якщо фарба надто густа — пульверизатор не підхопить її.
• Положення та щільність встановлення заборної трубки. Вона повинна бути правильно спрямована вниз у бік дна бачка.
• Регулювання подачі матеріалу. Бічне колесо-регулятор обмежує або відкриває подачу фарби - якщо воно закручене до мінімуму, пістолет дме тільки повітрям.
• Чистота форсунки. Нові пульверизатори інколи мають заводський консервант усередині - потрібно пропустити через нього чисту воду або розчинник відповідно до типу фарби. Взагалі навіть перед будь яким запуском після простою - краще спершу пропустити воду а потім заливати в бачок фарбу.
• На вихідному отворі форсунки може підсохнути фарбувальний матеріал - це трапляється, якщо фарба вже трохи підвітрилась або пульверизатор постояв із заповненим бачком. Достатньо протерти сопло та прочистити канал, і подача фарби відновлюється.
- ІванОтзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
Нажаль розчарований. Акумулятора вистачає, на повному заряді, десь біля 10 хвилин, за цей час виходить пофарбувати 2 метри квадратні.
Дякуємо за ваш відгук.
Час роботи від акумулятора залежить від густоти фарби, налаштування подачі та інтенсивності розпилення - густіші матеріали та максимальний потік зменшують автономність. У комплекті з фарбопультом ідуть два акумулятори, тож можна працювати почергово.
Загалом враховуючи бюджетну вартість всього набору - основний акцент зроблено саме на якості самого інструменту і він дійсно достойно показує себе в роботі. Акумулятори ж є витратним елементом, тому за потреби час роботи можна продовжити, придбавши додаткові АКБ з таким самим типом роз’єму та відповідними характеристиками - вони також доступні у бюджетному сегменті та є в продажу і в нашому магазині. За потреби та для зручності прикріплюю посилання ссылка
- ЭдуардОтзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
Работает отлично, экономит краску. Краску ложит ровно и без разводов. Спецом ради науки красил дверь в подсобке белой по старой зеленой ( не отдирая старую ) в два слоя за один раз !!!. То что там была зелень - не догадаться. Никакой кистью или валиком такого не эффекта не достичь. Потратил на 2х створочную дверь 0.5 л краски. Время покраски , можно сказать мгновенно, дольше отмывал краскопульт. Правда полностью разрядилась 1 батарея. Аккумы слабоваты конечно, но их как бы 2. В общем и целом, покупкой доволен и ищу чтоб еще покрасить )))
- Недостатки:
- Слабоваты аккумуляторы
- Продавец ShemUA
Дякуємо Вам за такий детальний відгук! Раді чути, що фарбопульт виправдав ваші очікування, рівно наносить фарбу та допомагає економити матеріал і час. Бажаємо приємного користування!
- Євген М***Отзыв от покупателя. Продавец: ShemUA
В цілому мушу відмітити, що я не встиг їм щось пофарбувати. Все що я перевірив, це залив воду в ємність і прогнав її через систему. З водою працює і достатньо добре розпилює. По якості все нормально. Тести на то на скільки довго вистачить акумулятора також не перевіряв. Самі акумулятори без підпису. Тому поки що на довірі до інструкції. Ще один момент це відсутність насадок але з можливістю регулювати струмінь за допомогою голки. Я чесно не розібрався яким чином можна регулювати струмінь. Але мені поки я реально не покрасив, щось це не сильно треба зараз. І мені здається, що китайське регулювання з кроком 0.5 мм так собі справа.
- Достоинства:
- Фарбопульт прийшов вчасно. Все працює. Трубка забору фарби виконана під кутом, мабуть це дозволить фарбувати під кутом. Є інструкція з градацією фарб.
- Недостатки:
- Суттєвих недоліків не помітив.
- Продавец ShemUA
Дякуємо Вам за відгук і за те що поділились своїм враженням про товар. Будемо вдячні за зворотній зв'язок після випробовування фарборозпилювача в дії)