- Світлана В***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Дуже задоволена щіткою,гарно прибирає(як рекламують) шерсть на килимах та інших поверхнях!!! Раджу придбати,особливо у кого є тваринки!!!!
- Достоинства:
- Легка в користуванні
- Продавец Brix
Доброго дня! Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що Ви задоволені товаром. Нагадуємо, що на нього діє гарантія, тому у разі будь-яких питань, будь ласка, звертайтеся. Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!
- Оксана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Дуже крута щітка, особливо для тих в кого є котики вдома, гарно збирає хутро в одну ниточку
- Сергій Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Гарна щітка для дому, за такі кошти
- Анна П***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Хорошая щётка, рекомендую, и продавца тоже!
- Оксана Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Щітка дуже сподобалась.
- Лариса К***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Купила щітку по рекомендації сестри,яка має 4 коти в будинку.Чудово чистить від шерсті всі меблі,покривала та навіть постільну білизну,якщо кіт "випадково"спав у ліжку.Рекомендую всім у кого є тваринки в будинку.
Швидко,зручно й ефективно- Достоинства:
- Легко прибирати
- НаталіяОтзыв от покупателя. Продавец: Brix
Шукала саме двосторонню щітку зі шкребком для миття душової кабіни.
Ця чудово виконує свої функції.- Продавец Brix
- ЄлизаветаОтзыв от покупателя. Продавец: Brix
Щітка дуже зручна, чудово видаляє шерсть із меблів, вузьку щітку використовую для одягу
- ТетянаОтзыв от покупателя. Продавец: Brix
Чудова щітка, зручно тримати в руці та чистити її. Нарешті позбирала шерть кота з килима.
- Олена Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Комплект повністю вирішив проблему шерсті. Маю двох тварин, і це прям така активна задачка! Дуже зручна в використанні. Регулювання довжини ручки супер. А ще дуже зручна маленька щіточка. Окрім прямої функції я застосовую її для очистки найбільшої щітки, бо шерсть котів має певні особливості. Зручний фунуціонал на 100%.
- Тетяна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Дуже задоволена щіткою! Чищу комплект білизни щоразу перед пранням, від двох котів шерсті збирається великий жмут. Чудово скатує шерсть на меблях та одязі, особливо після вичесувань. Думаю можна і для миття вікон/кахель використати
- Надія С***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Чудова щітка. Килим, після чищення нею, став як новий.
- ВікторіяОтзыв от покупателя. Продавец: Brix
Щітка суперова, дуже гарно прибирає шерсть.
- Ірина М***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Відповідає всім заявленим характеристикам.
Якісна щітка з цікавим рішенням та дизайном.- Достоинства:
- Гарно чистить покриття від шерсті.
- Олена П***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Щітка дійсно універсальна!!!Швидко та якісно прибирає шесть домашнього улюбленця.Особливо стала в нагоді при відключені світла.Покупкою задоволена .
- Світлана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Незамінна річ в кого є домашні тварини. За лічені хвилини прибирає вовну з різних поверхонь. Особливо за відсутності електроенергії, щоб скористатись пилососом. Користуюсь кілька разів на день, бо маємо . Швидко, зручно. Шкодую, що не мала раніше.
- Достоинства:
- Одні переваги
- Недостатки:
- Взагалі без недоліків
- Продавец Brix
- Анна Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Все супер! Дуже корисна річ для тих, у кого є домашні улюбленці)
- Оля П***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Щітка якісна, гарно збирає шерсть
- Елена Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Використовую щітку для прибирання шерсті котів. Дуже задоволена, прибирає в будь-яких поверхонь.
- Діна К***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
шерсть з диванів, покривал чи простирадл прибирає дуже швидко. раніше мучилась вручну це забирати, а зараз декілька секунд і все чистеньке
- Недостатки:
- постійно вилітає маленька щіточка
- Продавец Brix
- Людмила Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Щіткою дуже задоволена
Гарно прибирае шерсть з повархонь
Диван килим
Міні ручний пилосос - Наталія Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Рекомендую придбати цю універсальну щітку тим хто бажає покращити процес прибирання.
Сподобалась компактність, зручність та багатозначність. Значно полегшує процес миття дзеркал та ванної кімнати (особливо у поєднанні з засобами проти вапняного нальоту). Раніше доводилось довше терти губкою. А з цією щіткою все проходить швидше та легше.- Достоинства:
- Багатофункціональність, компактність
- Недостатки:
- Сама не прибирає, все-таки потребує управління людиною)))
- Анна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Щітка міцна та має дуже зручну конструкцію. Біло-блакитна ворсиста повкрхня гарно полірує. Також гарно чистить одяг або дивани від пилу та шерсті
- Достоинства:
- Многофункціональність, зручний кут нахилу, міцна
- Недостатки:
- Не знайдено
- ВикторияОтзыв от покупателя. Продавец: Brix
Многофункциональная , облегчила уборку
- Олена Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Brix
Тепер мию нею вікна ще й в авто, не лишається розводів, якістю товару задоволена
Дуже компактна)- Достоинства:
- Наявність водозгону