Отзывы покупателей о Щетка универсальная для мытья любой поверхности и удаления шерсти, портативный скребок 4в1

Оценка пользователей 4.96/5
  • Світлана В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix

Дуже задоволена щіткою,гарно прибирає(як рекламують) шерсть на килимах та інших поверхнях!!! Раджу придбати,особливо у кого є тваринки!!!!

Достоинства:
    Легка в користуванні
    • Продавец  Brix

Доброго дня! Щиро дякуємо Вам за відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що Ви задоволені товаром. Нагадуємо, що на нього діє гарантія, тому у разі будь-яких питань, будь ласка, звертайтеся. Будемо раді бачити Вас знову серед наших покупців!

• Оксана Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix

Дуже крута щітка, особливо для тих в кого є котики вдома, гарно збирає хутро в одну ниточку

• Сергій Ф***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix

Гарна щітка для дому, за такі кошти

• Анна П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix

Хорошая щётка, рекомендую, и продавца тоже!

• Оксана Ш***

Щітка дуже сподобалась.

• Лариса К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix

Купила щітку по рекомендації сестри,яка має 4 коти в будинку.Чудово чистить від шерсті всі меблі,покривала та навіть постільну білизну,якщо кіт "випадково"спав у ліжку.Рекомендую всім у кого є тваринки в будинку.
    Швидко,зручно й ефективно

Достоинства:
    Легко прибирати

• Наталія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix

Шукала саме двосторонню щітку зі шкребком для миття душової кабіни.
    Ця чудово виконує свої функції.

• Єлизавета
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix

Щітка дуже зручна, чудово видаляє шерсть із меблів, вузьку щітку використовую для одягу

• Тетяна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix

Чудова щітка, зручно тримати в руці та чистити її. Нарешті позбирала шерть кота з килима.

• Олена Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix

Комплект повністю вирішив проблему шерсті. Маю двох тварин, і це прям така активна задачка! Дуже зручна в використанні. Регулювання довжини ручки супер. А ще дуже зручна маленька щіточка. Окрім прямої функції я застосовую її для очистки найбільшої щітки, бо шерсть котів має певні особливості. Зручний фунуціонал на 100%.

• Тетяна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix

Дуже задоволена щіткою! Чищу комплект білизни щоразу перед пранням, від двох котів шерсті збирається великий жмут. Чудово скатує шерсть на меблях та одязі, особливо після вичесувань. Думаю можна і для миття вікон/кахель використати

• Надія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix

Чудова щітка. Килим, після чищення нею, став як новий.

• Вікторія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix

Щітка суперова, дуже гарно прибирає шерсть.

• Ірина М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix

Відповідає всім заявленим характеристикам.
    Якісна щітка з цікавим рішенням та дизайном.

Достоинства:
    Гарно чистить покриття від шерсті.
    • Продавец  Brix

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix

Щітка дійсно універсальна!!!Швидко та якісно прибирає шесть домашнього улюбленця.Особливо стала в нагоді при відключені світла.Покупкою задоволена .

• Світлана Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix

Незамінна річ в кого є домашні тварини. За лічені хвилини прибирає вовну з різних поверхонь. Особливо за відсутності електроенергії, щоб скористатись пилососом. Користуюсь кілька разів на день, бо маємо . Швидко, зручно. Шкодую, що не мала раніше.

Достоинства:
    Одні переваги
    Недостатки:
    Взагалі без недоліків
    • Продавец  Brix

• Анна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix

Все супер! Дуже корисна річ для тих, у кого є домашні улюбленці)

• Оля П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix

Щітка якісна, гарно збирає шерсть

• Елена Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix

Використовую щітку для прибирання шерсті котів. Дуже задоволена, прибирає в будь-яких поверхонь.

• Діна К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix

шерсть з диванів, покривал чи простирадл прибирає дуже швидко. раніше мучилась вручну це забирати, а зараз декілька секунд і все чистеньке

Недостатки:
    постійно вилітає маленька щіточка
    • Продавец  Brix

• Людмила Г***

Щіткою дуже задоволена
    Гарно прибирае шерсть з повархонь
    Диван килим
    Міні ручний пилосос

• Наталія Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix

Рекомендую придбати цю універсальну щітку тим хто бажає покращити процес прибирання.
    Сподобалась компактність, зручність та багатозначність. Значно полегшує процес миття дзеркал та ванної кімнати (особливо у поєднанні з засобами проти вапняного нальоту). Раніше доводилось довше терти губкою. А з цією щіткою все проходить швидше та легше.

Достоинства:
    Багатофункціональність, компактність
    Недостатки:
    Сама не прибирає, все-таки потребує управління людиною)))
  • Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix

Щітка міцна та має дуже зручну конструкцію. Біло-блакитна ворсиста повкрхня гарно полірує. Також гарно чистить одяг або дивани від пилу та шерсті

Достоинства:
    Многофункціональність, зручний кут нахилу, міцна
    Недостатки:
    Не знайдено
  • Виктория

Многофункциональная , облегчила уборку

• Олена Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Brix

Тепер мию нею вікна ще й в авто, не лишається розводів, якістю товару задоволена
    Дуже компактна)

Достоинства:
    Наявність водозгону