Отзывы покупателей о Коврик для сушки посуды Коврик силиконовый антискользящий сушилка подкладка для посуды защитный рельефный кухонный под посуду 50 х 40 см серебристый kayfovo SS-3

Оценка пользователей 4.94/5
  • Семен

Якісний!

• Вадим И***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Серый

Гарний та дуже зручний килимок.

• Анна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Белый

Килимок гарної якості, відправили дуже швидко. Дякую продавцю!

• Оксана Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Белый

Швидка доставка і якісний товар

Достоинства:
    Білий колір

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Серый

Килимок сподобався. Великий розмір, міцний. Легко доглядати, протер сухою ганчіркою і все. До того було багато сушарок для посуду, но було мало місця для посуду.

Достоинства:
    Розмір, простий догляд.

• Юлія С***

Великий і симпатичний

• Жанна А***

Якісний все сподобалось

Достоинства:
    Якісний з бортиком
    Недостатки:
    Не знайшла
    • Продавец  Lemeshop

• Яна Д***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Белый

Гарий коврик,але часто потрібно мити і зливати воду з нього,щоб не було грибка

Достоинства:
    Якість і ціна
    Недостатки:
    Часто мити
    • Продавец  Lemeshop

• Катерина

Прийшов килим 30 х 40 замість потрібного розміру

• Продавец  Lemeshop

Дякуємо за Ваш відгук. Перепрошуємо за те, що отримали килим невідповідного розміру. Ми обов’язково перевіримо, на якому етапі сталася помилка, та готові замінити товар на потрібний або повернути кошти. Будь ласка, зв’яжіться з нами у приватних повідомленнях, щоб швидко вирішити ситуацію.

• Антоніна Г***

Добрий день!
    Робила легке повернення,написали що кошти повернуться , посилка повернулась до вас а кошти на карту так і не повернулись.Написала смс а відповіді так і не отримала.

Достоинства:
    Товар якісний
    Недостатки:
    Помилились з розміром
    • Продавец  Lemeshop

Добрий день, кошти повернено

• Антоніна Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Белый

Добрий вечір! Получила килимок але настрій зіпсувався коли розпакувала посилку,замовляла розмір 50×40 ( в квитанції все вірно зазначено по розміру) а прийшов 40×30
    Буду робити повернення.

Достоинства:
    Гарна якість
    Недостатки:
    Не той розмір
    • Продавец  Lemeshop

Добрий вечір! Дякуємо за ваш відгук і за позитивну оцінку якості килимка. Нам шкода, що розмір не відповідав замовленому. Будь ласка, зв’яжіться з нашою службою підтримки — ми допоможемо оперативно оформити повернення або заміну на потрібний розмір. Дякуємо за розуміння і сподіваємося, що наступного разу ви будете задоволені покупкою повністю.

• Алена Х***

Дуже сподобався, рекомендую

• Ірина Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Черный

Коврик супер.Вписався у інтер'єр кухні,як крило до мийки.Хто ставив чорну мийку без крила то це саме те ,що потрібно.Думаю інші кольори теж впишуться під колір мийок чудово .Якість і вигляд топ.

Достоинства:
    Все

• Геннадій
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Серый

Отличный коврик, за хорошую цену. Спс магазину за скорость отправки.

Достоинства:
    Отличное качество материала, отсутствует неприятный запах от материала. Прочный. Отличный размер.
    Недостатки:
    После тканевого коврика непривычно, что остаётся вода, которую нужно выливать после каждой сушки посуды. Но это и не удивительно, он ведь не впитывает влагу.
    • Продавец  Lemeshop

• Алена Х***

Виправдав себе на 100% рекомендую

• Продавец  Lemeshop

Дуже вам дякуємо за оцінку товару! Ми завжди раді чути про ваші приємні враження від наших товарів. Ваші слова стають нашим джерелом натхнення для подальшої роботи. Нам завжди важливо, щоб наші клієнти отримували якісні товари, які вони очікували, і ваш коментар підтверджує, що ми на правильному шляху. Будь ласка, не соромтеся звертатися до нас з будь-якими питаннями або побажаннями, і ми з радістю допоможемо вам знову! Дякуємо за ваш вибір та довіру до нашого магазину.

• Тарас С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Белый

Купил этот товар неделю назад и полностью доволен качеством,товар быстро передели в службу доставки в день заказа,благодарю)

Достоинства:
    Простота в уходе
    • Продавец  Lemeshop

• Валентина П***

Дякую!

Достоинства:
    Щиро дякую виробнику і продавцю. Килимок дуже зручний у використанні, великий розмір, гарний колір, а ціна взагалі чудова! Купивши один, сподобався і зразу ж замовили ще один. З пропозицій даного товару це найкраща пропозиція.
    Недостатки:
    Не виявлено.
    • Продавец  Lemeshop

• Альона
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Белый

Все чудово! Тепер на кухні порядок)

• Єлизавета Ш***

Чудовий товар!

• Юлия Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Белый

Все супер, користуюсь щодня. Відправили швидко, виглядає ідентично як на фото.

• Елена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Белый

Рекомендую цей килимок всім, хто шукає якісне та зручне рішення для сушіння посуду.

• Продавец  Lemeshop

Дуже вдячні за ваш відгук! Ваші добрі слова - це для нас найкращий стимул до подальших зусиль. Ми завжди стараємося перевершити очікування наших клієнтів і забезпечити їх високоякісними товарами та зручним обслуговуванням. Якщо у вас з'являться будь-які питання чи побажання, будь ласка, повідомте нас - ми завжди готові допомогти! Дякуємо за вашу підтримку та лояльність.

• Віктопія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Белый

Така проста річ, а так полегшує життя. Краще за підстилку з мікрофібри, яку все одно треба прати і навряд чи вона довго прослужить.
    З усього перешуканого в інтернеті - цей килимок найбільший і по ціні вигідний.

Достоинства:
    Великий але непомітний
    Недостатки:
    Відсутні
  • Мар'яна

Чудовий килимок

• Юлия К***

Чудовий,зручний,великий килимок.

• Юлія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Серебристый

Дякую за килимок. Доставка швидка, товар якісний!

• Юлія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Белый

Килимок зі своєю задачею справляється. Доставка відбулась швидко і без проблем

• Филипп П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Белый

Килимок хороший, якісно, практично та зручно. А головне - ціна чудова, порадувала.

• Тимур В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Серый

Чудовий килимок. Вода не витікає.

• Віктор Б***

Дуже гарний зручний коврик

• Люба Ч***

Дуже подобається.

• Денис Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Серый

Купив на кухню, м'який та приємний килимок.

• Катя В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Белый

Класний килимок для посуду за адекватний прайс. Розмір в розмір, виглядає як на фото. Дуже задоволена.

• Іван Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Белый

Гарно та якісно. Спасибі.

• Артем Б***

Коврик прекрасный. Спасибо.

• Еліна З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Серый

Відмінний килимок, збирає зайву вологу, не протікає, зручний у використанні. Жодних мінусів!

• Снежана Р***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Белый

Хороший килимок. Функцію свою виконує добре.