Отзывы покупателей о Коврик под миску нескользящий силиконовый с приподнятыми краями коврик-подставка водонепроницаемый серый Kayfovo DK-SI4

Оценка пользователей 4.69/5
  • AI аналіз відгуків
    67 відгуків:  81% позитивних, 13% нейтральних, 6% негативних
    Більшість покупців задоволені покупкою силіконового килимка для мисок: відзначають якість виробу, його зручність і привабливий вигляд. Основними перевагами є гарна якість матеріалу, легкість у догляді та те, що килимок не ковзає по підлозі. Деякі покупці звертають увагу на невисокий або відсутній бортик, а також накопичення шерсті та пилу на поверхні. Окремі негативні відгуки стосуються товщини і невідповідності опису або фото. Загалом товар оцінюється позитивно, а найважливішими аспектами є якість, функціональність, зручність догляду та зовнішній вигляд.
    Виберіть, щоб дізнатися більше
  • Ірина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Серый

Килимок гарненький, самі мисочки стоять добре, не рухаються, але на підлозі трохи все ж сковзить

Достоинства:
    Гарний на вигляд
    Недостатки:
    На підлозі трошки їздить
    • Продавец  Lemeshop

• Дарина П***

Чудова якість. Розмір килимка те що треба! Дякую

Достоинства:
    Якість та швидкість доставки

• Карина Л***

Чудовий килимок. Дякую

• Яна Ш***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Серый

Килимок не ковзає по підлозі.

Достоинства:
    Відповідає заявленому
    • Продавец  Lemeshop

• Тетяна М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Синий

Килимок класний, зручний. Миски не ковзають. Котикам і цуцику сподобалися (одразу замовляла декілька, бо маю шістьох котів і цуцика). Колір приємний. Зручно миються. В котячому царстві тепер завжди порядок. Мої хвостаті у захваті. Окрема подяка магазину за швидке відправлення товару.

Достоинства:
    Миски не ковзають. Килимок зручно мити, колір приємний.

• Марія Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Черный

Дуже гарний та якісний килимок, а також швидка доставка, дякую.

• Валентина К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Серый

Хороший килимок, швидка доставка. Дякую!

• Анжеліка
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Серый

Товар повністю відповідає зображенням і характеристикам. Доставили швидко. Котику сподобалось, рекомендую :)

Достоинства:
    Виконує свою функцію, їжу і воду прибирати легше
    Недостатки:
    Не помітила
    • Продавец  Lemeshop

• Аня Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Серый

Гарний зручний коврик. Котику сподобався.

• Софія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Серый

Хороша річ, менше води на підлозі))

Достоинства:
    Легкий, добре миється
    Недостатки:
    трошки ковзкий
    • Продавец  Lemeshop

• Тимофій Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Серый

связались, попросили оставить отзыв, захожу сюда а тут все разнылись, тонкий, маленький, скользит, не подходит. ребят у вас все нормально? размеры коврика указаны везде где только можно, так же написано "СИЛИКОНОВЫЙ", лично проверил он и правда силиконовый. то что скользит то пол надо мыть за своими псами, у меня котикам под две миски идеально все подошло.

Достоинства:
    товар полностью соответствует описанию
    Недостатки:
    не обнаружено
    • Продавец  Lemeshop

• Анна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Синий

Сам коврик нормальний , треба враховувати ,що він маленький. І для мого песика щеня Коргі , малкватий , більше підійде ,для менших порід, на фото є бортики , в живу їх нема . А так товар виконує свою функцію.

Достоинства:
    Не ковзають миски
    Недостатки:
    Не має бортиків взагалі , замаленького розміру
    • Продавец  Lemeshop

• Каріна Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Серый

Одной звёзды даже много для этого товара, по полу скользит, на фото которое опубликовано есть края, на том что прислали они отсутствуют, я очень недовольна

Недостатки:
    Полное несоответствие с фото товара, скользит по полу как тряпка обычная
    • Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що така ситуація трапилась. Навіть по вашому фото видно, що товар той, що ви замовили. Якщо ви не задоволені його якістю - ми вам написали в особисті стосовно повернення.

• Виктория Г***

Не дуже сподобався, затонкий

• Дмитро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Розовый

Якісний та зручний килимок. Рекомендую!

Достоинства:
    Якість, ціна

• Олена Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Розовый

Килимок гарний, тарілочки на ньому не ковзають, підлога чиста. Миється також без проблем. Товаром і продавцем задоволена

• Лищинская М***

Отлично впитывает, красивый

Достоинства:
    Отличный и красивый
    Недостатки:
    Нету
    • Продавец  Lemeshop

• Мар'яна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Розовый

Замовила 23.09, проблем з доставкою не було. Килимок активно використовується, зарекомендував себе добре. Лишилися задоволені і я, і кицьки. Вдячна продавцю

Достоинства:
    Якісний, зручний у використанні, легко миється

• Олена М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Розовый

Килимок дійсно дуже приємний на дотик, нічого по ньому не сковзає. Края може і справді не припідняті, але це не заважає

• Павло Д***

Хороший киломок, свої функції виконує на 100%

• Руслан С***

нормальний килимок

Достоинства:
    є
    Недостатки:
    нема
    • Продавец  Lemeshop

• Лілія Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Розовый

Нажаль бортик на килимку не такий як на фото , він взагалі відсутній ! Навіщо ставити фото яке не відповідає дійсності? Товар не сподобався

• Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Шкода, що ви залишились незадоволені товаром. Зв'яжіться з нами для вирішення проблеми.

• Алла П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Розовый

Чудовий килимок. Тепер все на місці.

Достоинства:
    Виконує свої функції
    • Продавец  Lemeshop

• Каміла Л***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Черный

Дуже хороший килимок, не ковзає, приємний на дотик.

Достоинства:
    Не ковзає, гарний, стильно виглядає

• Мария Я***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Черный

Килимок чудовий, товаром задоволена)
    Зі своєю задачею справляється

• Анна А***

Гарний килимок

• Юлія Р***

Гарний килимок

Достоинства:
    Швидко відправили, в котячому куточку стало охайніше
    Недостатки:
    Нажаль немає різних розмірів
    • Продавец  Lemeshop

• Вікторія П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Черный

Подобається, але дуже засмічується шерстью тварини)) мити треба просто постійно

• Анжеліка

Килимок чудовий

• Матушевич М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Черный

Коврик шикарный, но к нему примагничивается весь мусор

Недостатки:
    Приходится мыть его каждый день
    • Продавец  Lemeshop

• Олена П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Черный

Просто жахлива якість, я маю такий самий килимок сірого кольору, який замовляла два роки тому, навіть не порівняти з цим товаром. Там грубий якісний силікон, а тут враження наче напівпрозора клейонка. Не рекомендую нікому замовляти цей товар!

Достоинства:
    Недостатки:
    Можна одразу викинути цей непотріб
    • Продавец  Lemeshop

Вітаємо! Килимок повністю відповідає заявленим характеристикам та опису. Він зроблений із харчового силікону. Якщо у Вас виникли питання або проблеми із замовленням - зверніться до нас в особисті, ми Вам допоможемо.

• Роксолана П***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Розовый

Виглядає гарно, але миски все одно скользять, хоч і мають гумову окантовку. Але найбільше мене нервує те, що шерсть з килимка дуже важко прибрати. Прилипає намертво

Недостатки:
    Сильно липне шерсть
    • Продавец  Lemeshop

• Наталья Н***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Синий

Бортик невеликий, скоріш товстий край. Брала для великої собаки,вона все одно товкає з силою і миска все одно рушаєтся.

Достоинства:
    Водонепроникний, великий. Для котів і маленьких собак
    Недостатки:
    Для моєї собаки не підійшов.
    • Продавец  Lemeshop

Дякуємо за ваш відгук! Ви абсолютно праві — дана модель дійсно більше підходить для котів і собак невеликого розміру. Для великих та активних собак миску може бути складно втримати на місці. Ми вдячні, що поділилися досвідом, це допоможе іншим покупцям зробити правильний вибір. Якщо буде актуально — можемо підказати варіанти більш стійких моделей саме для великих собак.

• Сладковська А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Серый

Килим гарної якості, все сподобалось

• Світлана К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Lemeshop. Цвет: Серый

Все чудово, килимок гарної якості, нашому цуценяті сподобався дякуємо

• Бушин В***

Дякую! Все супер!