- Юрій М***Отзыв от покупателя. Продавец: Grl
Товар досить якісний,мені сподобалось!
Юрій, вдячні за відгук
- Вікторія Н***Отзыв от покупателя. Продавец: Grl
Тільки починаю використовувати, трохи довго налаштовувати, але загалом подобається. Спілкуванням з продавцем задоволена!
- Продавец Grl
Вікторія, вдячнi за вiгук.
- НікаОтзыв от покупателя. Продавец: Grl
Штатив дуже швидко відправили, надійшов як слід. Загалом задоволена. Комплектація з чохлом та тримачем для смартфону. Користувалась знімаючи на камеру та телефон - без нарікань, стабільний, є багато різних варіантів повороту. Хотілося б звісно, щоб був трішки плавніше при повертанні під час зйомки, але розумію, що це вже до професійного оснащення треба звертатись) Тримач для телефону підійшов на iphone 13 на максимальну ширину без чохла, для більших моделей буде замалий
- Достоинства:
- Ціна, функціональність
- Недостатки:
- Зважаючи на цінову категорію, жодних
- Продавец Grl
Нiка, вдячнi за розгорнутий вiдгук.
- Марина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Grl
Міцний, стійкий. Зручно регулювати висоту. Прийшов час чохлі. Є тримач для телефону. Розміри такі, як вказано в описі. Дякую
- Достоинства:
- Стійкий. Високий. Є тримач для телефону
- Недостатки:
- Важкуватий для подорожі)
- Продавец Grl
Марина, вдячнi за вiдгук
- Дмитро Щ***Отзыв от покупателя. Продавец: Grl
Відправили швидко. За свої гроші - топ
- Достоинства:
- Ціна / якість
- Продавец Grl
Дмитро, дуже вдячнi за вiдгук.
- Костя Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Grl
Рекомендую
Все швидко і якісно- Достоинства:
- Швидкість,якість
Костянтин, вдячні за відгук
- Ирина Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Grl
Хороший штатив за свої гроші, відповідає ціна-якість, тяжку камеру з объективом тримає добре, якщо використовувати для телефону чи невеликої камери то взагалі топ, відправили душе швидко, рекомендую
- Продавец Grl
Iрина, дуже дякуємо за вiдгук
- Лиза К***Отзыв от покупателя. Продавец: Grl
прийшло швидко все працює
- Продавец Grl
Єлизавета, дуже вдячні за відгук.
- Рустам В***Отзыв от покупателя. Продавец: Grl
Перед замовлення перечітав відгуки
звернув увагу на поганий выдгук
Але штатив підходить під мої завдання
Замовив! Отримав та зразу перевірив. Все було чудово та в гарному стані
Дякую відправнику.- Достоинства:
- Зручний
- Недостатки:
- немае
- Продавец Grl
Рустам, дякуємо за відгук та фото.
- Юля К***Отзыв от покупателя. Продавец: Grl
Міцний штатив, сподобалося управління
Відповідає своїм грошам
Перед покупкою бачив попередній відгук
Зателефонував до магазину, відправили і насамперед переглянув зупчасте з'єднання. Все було на найвищому рівні
Рекомендую GRL- Достоинства:
- Міцний штатив
- Недостатки:
- немае
- Продавец Grl
Юля, дякуємо за відгук.
- Іван М***Отзыв от покупателя. Продавец: Grl
Пользоваться можно, всё удобно, но Подъёмный механизм был сломан. Я хотел чтобы мне поменяли товар но к сожалению, "они не могут быть Уверены что он был поломан при отправке". И если поставить камеру от 1.5 кг то не получится наклонить на 90° (камера падает) очень советую посмотреть другие варианты если вдруг захотели купить это!
- Достоинства:
- Чехол в комплекте
- Недостатки:
- Штатив поломан, камера падает если повернуть на 90°!
- Продавец Grl
Іван вітаємо!
Мабудь правильно що написали в такому вигляді відгук. Це можливість ще раз нагадати покупцям, що відповідальність за перевірку та контроль за якістю товару, спiльно з продавцем.
Іван, товар придбав у серпні, а звернулися вже у грудні. Пройшло 5 місяців від моменту покупки. Гарантія товару 3 місяці. Звернулися з проблемою, яка вирішується швидко, поверненням або заміною товару, за умови перевірки товару покупцем у строк та звернення до нас.
Перевірити товар у покупця є як мінімум на двох етапах:
1. При отриманні товару у відділенні.
Покупцеві не завжди зручно у відділенні перевірити товар, що отримується. Що ж тоді?
2. Законом передбачена можливість повернути товар протягом 14 днів, при збереженнi товарного вигляду, упаковки та комплектації.
3. Але навіть за умови, коли покупець протягом короткого часу (1-2 дні) звертається з якимось питаннями. Завжди намагаємось вирішити його. Оскільки самі є покупцями і розуміємо проблеми, з якими можуть зіштовхнутися покупці.
На друге питання про те, що штатив падає. Звичайно, покупець розумітиме як використовуватиметься штатив і під яки завдання підбирає. Якщо говоримо про бюджетну модель, у нашому випадку якраз така, багато не можемо вимагати. Якщо потрібно більш стійка, то такі штативи є в магазині, але коштують набагато дорожче.