Отзывы покупателей о Регулируемый ремешок - держатель для смартфона, шнурок для телефона на шею / через плечо, 70 см, белый (86749721)

Оценка пользователей 3.73/5
  • Оксана С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет: Black

Симпатичний поки все подобається.

Недостатки:
    Карабін треба трішки кращий, покищо тримає все добре
    • Продавец  Disero

Дякуємо за відгук та за вашу оцінку
      Раді, що ремінець вам сподобався. Ми передамо ваш коментар щодо карабіна виробнику, щоб покращити його в майбутніх партіях.

Дякуємо, що обрали нас!

• Михайло С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет: White

Гарний ремінець. Підходить під чохол iPhone 16promax. Не довелося перевірити чи витримає він спробу крадіжки телефону, щоб не порватися. Як пасивна безпека саме те.

• Продавец  Disero

Велике дякую за 5 зірок і такий класний відгук!
      Раді, що ремінець сподобався, ідеально підійшов під чохол iPhone 16 Pro Max і виглядає гарно
      Особливо приємно чути, що ви оцінили його як надійну пасивну безпеку — саме для цього багато хто його й обирає. Бажаємо, щоб він служив довго і ніколи не довелося перевіряти його на міцність у «екстремальних» ситуаціях

• Олена В***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет: Dark Green

Прийшов з браком

• Анна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет: Red

Ну так собі, тягнеться сильно, під вагою телефону довго не проживе, стане розтягнутий, і ще не тримається регулятор довжини, хіба що плоскогупцями затискати. Вважаю, що ціна завишена.

Колір, як на фото.

Достоинства:
    Колір, як на фото
    Недостатки:
    Ціна\якість, не тримає довжину, звичайний шнурок, як для взуття, тільки довгий, швидко розтягнувся.
    • Продавец  Disero

Добрий день, Анно! Дякуємо Ва за відгук, ми дійсно цінуємо вашу думку та враження від нашого товару. Щодо міцності шнурка - все залежить індивідуально від самої ваги телефону, можливо ваш смартфон трішки важче ніж очікувалось. тому це сприяло додатковому навантаженню на ремінець та регулятор. Ми передамо цю інформацію виробнику для покращення якості шнурочків. Звертайтесь до нас в приватні повідомлення з продавцем, якщо виникнуть питання упродовж 14-ти днів після покупки.

• Вікторія М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет: Pink

Всем довольна. Незаменимая вещь, чтобы смартфон был всегда под рукой (практически в прямом смысле слова :)

• Ліна
    Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет: White

Гарний ремінець , добре тримає :)

• Гаврилов О***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет: White

Абсолютно не практична річ ! Сам холдер зроблено з пористого матеріалу який брутниться відразу , шнурок не тримає регуліровку , розтягується ....взагалі не раджу !

Достоинства:
    Недостатки:
    Всі
    • Продавец  Disero

Олексій, дякуємо за Ваш відгук!
      Нам важливо знати думку наших покупців щодо того чи іншого товару!

Прикро, що товар не виправдав Ваших очікувань.
      Звертаємо увагу, що холдер виготовлений із м’якого пористого матеріалу саме для того, щоб не пошкоджувати поверхню смартфона.
      Кріпиться він між телефоном та чохлом, де завжди є скупчення пилу мікрокрихт.

Оскільки обраний колір — білий, він, на жаль, дійсно може швидше забруднюватись у щоденному використанні, що є загальною особливістю світлих аксесуарів.

Щодо фіксатора, дякуємо, що налогосили. Ми протестуємо, щоб розуміти наскільки він виконує свій функціонал.

Наш менеджер вже написав Вам в особисті повідомлення - листування з продавцем для можливого вирішення даного питання

• Євген П***

Ок!

Добрий день, Євген! Дякуємо за відгук! Приємного користування

• Алла
    Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет: Pink

Прочный, надёжный. Носила телефон на шнурке на шее зимой под верхней одеждой. Очень удобно. Длина регулируется.

Добрий день, Алла! Дякуємо за відгук! Приємного користування

• Юлия С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет: Yellow

Дуже низької якості. Регулятор довжини під вагою телефона просто ковзає.
    Колір-яскравий відповідає фото. Але якість матеріалівнажаль дуже низька.

На фото завʼязала вузлик бо інакше довжина не тримається якщо робиш коротше

Достоинства:
    Яскравий колір.
    Недостатки:
    Низька якість.
  • Марія
    Отзыв от покупателя. Продавец: Disero. Цвет: Blue

Ремінець прийшов швидко. Гарної якості. Зручний.

Достоинства:
    М'який (вельветовий), через що він не зламається, як пластиковий