- Ірина Л***Отзыв от покупателя. Продавец: SunUmberella. Цвет оправы: Коричневый. Диоптрии: +3.50
Хороші окуляри. Дякую
- Ірина К***Отзыв от покупателя. Продавец: SunUmberella. Цвет оправы: Коричневый. Диоптрии: +1.75
Дякую за швидку доставку. На перший погляд товар якісний, нарікань немає. Співпадає з тим, що заявлений на фото . Сподіваюся, що в процесі експлуатації також все буде добре.
- Оксана П***Отзыв от покупателя. Продавец: SunUmberella. Цвет оправы: Коричневый. Диоптрии: +3.25
Гарний і якісний товар. До вподоби. Окуляри міцні, надійні.Дякую і за доповнення(матерчатий чехол і серветка для протирання скельць.)
Раджу і добросовісного виконавчого продавця, і товар.- Достоинства:
- Легкі. Добре тримаються
- Недостатки:
- Вероніка П***Отзыв от покупателя. Продавец: SunUmberella. Цвет оправы: Коричневый. Диоптрии: -4.50
Окуляри повністю відповідають опису, за таку ціну супер
Окрема подяка за швидкість - Оксана Д***Отзыв от покупателя. Продавец: SunUmberella. Цвет оправы: Черный. Диоптрии: +2.50
Дуже хороші окуляри. Дужки тісно прилягають. Задоволена покупкою. Це моя третя покупка у цього продавця.
- Достоинства:
- Ціна/якість на рівні. Продавець швидко зв'язується, комунікує. Рекомендую! Я вже купила окуляри всім членам сім'ї.
- Недостатки:
- Поки немає
- Наталія Х***Отзыв от покупателя. Продавец: SunUmberella. Цвет оправы: Коричневый. Диоптрии: -5.00
Дуже вічливий продавець, скоро відправили, дякую все підійшло