Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Телевизор Xiaomi TV A PRO 65

• Владислав Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный

Самий класний для виконання при частих переїздів, якісь і ціна цілком задовільна

Якість
    Комплектація
    Недостатки:
    Поки не виявлено
  • Андрій К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Черный

Від товара відмовився бо телевізор неумикався.

Недостатки:
    Несправний
    • Александр К***

Там внизу посередине с зади маленькая кнопочка есть ее так невидно надо насчупать Я тоже по началу не мог включить.

• Компанец А***

Забрали сьогодні. Завтра повертаємо. Виявлено брак, який проявляється через певний час перегляду, а саме через увесь екран з'являється час від часу чорна тонка вертикальна полоса. Після виключення і повторного включення ТВ полоса зникає, через 2 хвилини знову з'являється. У точці видачі такий нюанс не можливо перевірити. Дуже розчаровані.

Недостатки:
    Брак
  • Олена К***

Достоинства:
    Легкий
  • Вікторія С***

Дуже класний телевізор, за такі гроші. Все працює, дитина задоволена

Достоинства:
    Хороше качество екрану і звук
    • Андрій Б***

Вітаю. Ви пишете, що все працює. А чи вийшло з'єднати з телевізором смартфон через Miracast або Chromecast? Я вже другий тиждень б'юсь, нічого не виходить :((

• Володимир
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 55". Цвет рамки: Черный

Хороший телевізор, гарна картинка та непоганий звук. Як міні недолік нема vga входу але це не критично. Але чомусь швидко сідають батарейки в пульті, вистачає десь до тижня.

Достоинства:
    Достойна картинка та звук
    Недостатки:
    Швидко сідають батарейки в пульті
  • Андрій Б***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный

В користуванні два дні. Заділюся першими враженнями. Система GoogleTV для мене щось зовсім незвичне. Все не так, не на тих місцях, не завжди зрозуміло, але прикольно. Придбаний мною екземпляр зроблено в грудні 2023 року на базі Андроід11. Запустив оновлення системи, оновлень немає. Патч системи безпеки аж травень 2023 року, ось це дивно. При налаштуванні одразу понизив «Підсвічування» зі 100 одиниць до 55. Яскравість, контрастність, різкість залишив на заводських налаштуваннях. До налаштувань звуку ще не лазив, все і так влаштовує. Телебачення Т2 знайшов 55 каналів, але штук 7 каналів там тестові, видалив. Картинка залишає бажати кращого, але воно і не дивно – більшість каналів в якості SD. Ті канали, що в FHD, там картинка вогонь! В Ютубі, звичайно, все набагато краще, але якщо якісний контент. З Miracast та Chromecast поки що не можу розібратись, смартфон в упор не знаходить телевізор. Сподіваюсь, що з часом розберусь. Внутрішньої пам’яті для користування доступно 13 гігабайт. Оперативної пам’яті вистачає на все з головою! Роз’єм Common Interface відсутній, не знаю, з якого дива в описі на всіх сайтах він є?!? Що ще порадувало, це пульт дистанційного керування, в комплекті йде мультимедійний Bluetooth пульт з голосовим управлінням, прикольна штука)))) Взагалі, перші враження позитивні, напевно можу рекомендувати до придбання. Але у кожного свій вибір, може хтось знайде і краще за цю ціну. Я ось не знайшов. В інших тєлєках щось та не влаштовувало, тут майже все до вподоби. P.S. Не вздумайте читати тему по нашому тєлєку на 4PDA, бо залишитесь без нього. Там з ним таке витворяють, що я зі смартфонами не роблю)))))

Достоинства:
    Швидка робота як власне телевізора, так і Смарт частини. Сочна картинка, нормальний звук.
    Недостатки:
    Відсутність оновлень Андроід11 та дуже старий патч безпеки (травень 2023 року)
  • Руслан Р***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 65". Цвет рамки: Черный

Телік за ці гроші просто бамболейла. Не вистачає лише аеромиші.А так огонь.

Достоинства:
    Величезний,картинка,швидкість,андроід тв
    Недостатки:
    Не має пульта аеромиші
    • Николай А***

Аэромышь для андроид тв ?) Сильно

• Роман К***
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 43". Цвет рамки: Черный

Ксяоми как всегда топ за свои деньги)

Достоинства:
    Красивая картинка, куча настроек под все прихоти
    Недостатки:
    Не нашел
  • Ігор
    Продавец: Rozetka. Диагональ экрана: 50". Цвет рамки: Черный

Гарний телевізор, всі сучасні функції. Але є одне "але" - сі-слоту немає в цьому телевізорі, а в описі - він є.

Достоинства:
    У своїй ціновій категорії - топ
    Недостатки:
    В описі помилка - сі-слоту немає, дешева збірка