- ОленаОтзыв от покупателя. Продавец: Friendly Group. Цвет: Серый
Кішки зацінили, завітали, сказали норм. Чистити зручно. За знижкою відповідає ціна-якість. Дякую!
- Продавец Friendly Group
Олена, ми дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати високу оцінку нашого товару! Будемо щасливі бачити Вас серед наших постійних покупців!
- БогданаОтзыв от покупателя. Продавец: Homeday. Цвет: Серый
Наче кришка не від цього туалету
- Недостатки:
- Кришка не плотно зачиняється
- Продавец Homeday
Богдана, дякуємо за відгук! Шкода, що вам не зовсім підійшов товар. Маємо надію, що всі наступні замовлення в нашому магазині пройдуть виключно вдало!
- Аня В***Отзыв от покупателя. Продавец: Homeday. Цвет: Серый
Дуже хороший туалет
- Продавец Homeday
Анна, раді, що змогли виправдати ваші очікування. Заходьте до нас ще!
- Зоряна С***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Серый
Дуже класний туалет.
Гарний зовнішній вигляд.
Легко прибирається.
Коту подобається.- Достоинства:
- Наповнювач не розкидається. Запахи теж відсутні.
- Недостатки:
- Немає.
- Продавец SunDay
Зоряна, дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що у Вас залишилося позитивне враження від нашого товару!
- Анастасия В***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Серый
Відповідає опису, швидко відправили, але приїхав зовсім інший колір сірий з білим.
- Продавец SunDay
Анастасія, дякуємо за відгук! Шкода, що сталась така ситуація. Маємо надію, що всі наступні замовлення в нашому магазині пройдуть виключно вдало!
- Іван Г***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Серый
Туалет підійшов сантиметр у сантиметр, там де і треба. Якість непогана і зручний у збиранні/розбиранні, а головне що котикам зручно! Тож ми задоволені
- Достоинства:
- Не габаритний, зручний у збиранні/розбиранні
- Продавец SunDay
Іван, дякуємо за Ваш відгук. Ми дуже раді, що у Вас залишилося позитивне враження від нашого товару!
- Владимир В***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Серый
Хорошая цена. Теперь не приходится собирать наполнитель по всей ванной
- Продавец SunDay
Володимир, дякуємо за позитивний відгук. Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Оксана О***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Серый
Сам будиночок дуже класний , але питання є до пакування товару. Не відкриваючи коробки в мене відразу з неї випали: дверцята та лопатка
- Достоинства:
- Якісний
- Недостатки:
- Повезло, що по дорозі не випали деталі
- Продавец SunDay
Оксана, Приносимо свої вибачення за спричинені незручності. Дякуємо за надану інформацію. Ми вживатимемо заходів для поліпшення якості роботи нашого магазину і недопущення подібних ситуацій у майбутньому. Завжди будемо Вам раді в нашому інтернет-магазині.
- Мирошниченко Е***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Серый
Товар пришёл очень быстро, очень удобный в использовании. Хорошего качества. Всем очень довольна. Рекомендую к покупке.
- Достоинства:
- Очень удобный, наполнитель не высыпается из лотка
- Віталія А***Отзыв от покупателя. Продавец: SunDay. Цвет: Серый
Достатньо глибока нижня частина для того щоб кіт не розсипав наповнення, але якщо ваш кіт великогабаритний то верхньою частиною ви користуватись не будете
- Достоинства:
- За свою ціну ідеальний
- Продавец SunDay
Віталія, ми дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно отримувати високу оцінку нашого товару! Будемо щасливі бачити Вас серед наших постійних покупців!