Отзывы покупателей о Бутылочка для кормления Philips AVENT Natural Природный поток, 125 мл

Оценка пользователей 4.21/5
  • Отзывы про товар продавца Мамина Валізка
  • Людмила Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Мамина Валізка

Дитині не зайшло, не змогла нічого висмоктати. Пообували голкою зробити дірку, - толку нема.

• Продавец  Мамина Валізка

Добрий день! Дякуємо за відгук. Соска має унікальний J-отвір, з якого молоко подається лише тоді, коли дитина активно п’є, отримували лише позитивні відгуки.

• Олександр Д***

Зручна пляшечка.

Достоинства:
    Соска зручна для дитини

Вітаємо, Олександре!

Дякуємо за відгук. Бажаємо комфортного користування пляшечкою Philips AVENT!

• Вячеслав Л***

Спочатку були проблеми із соскою бутилочки, дитина не могла тягнути з неї молоко, але після звернення в підтримку Філіпс - питання вирішили.

Вітаємо, Вячеславе!

Дякуємо, що поділилися досвідом звернення до команди підтримки споживачів компанії Philips. Ми завжди раді Вам допомогти й бажаємо приємного користування пляшечкою!

• Вікторія Д***

Все добре

Вітаємо, Вікторіє!

Дякуємо за вибір продукції Philips AVENT і відгук. Приємно чути, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо комфортного користування пляшечкою!

• Вячеслав Л***

До представників бренду. Скажіть, чому одну пляшку, яку купували в аптеці, дитина смокче нормально, а таку ж саму бутилочку, яку купив на розетці, не може їсти, він її смокче, а молоко суміші майже не виходить? Виходить мене обманули, продали неякісний товар? Як мені повернути кошти або зробити обмін на нормальну бутилочку?

Достоинства:
    Недостатки:
    Молоко майже не виходить із пляшки

Добрий день, Вячеславе!

Прикро чути, що виникла подібна ситуація.

Просимо Вас від'єднати всі частини пляшечки та прокип’ятити їх у воді протягом 5 хвилин. Під час стерилізації стежте, щоб інші частини не торкалися стінок ємності. Потім у вологому стані зберіть пляшечку. Переконайтеся, що соску для годування повністю просунуто через кільце з отвором. Фіксувальне кільце має бути закріплено на пляшці правильно і не дуже сильно затягнуто.

Після цього, якщо ситуація залишається, будь ласка, зверніться до команди підтримки споживачів компанії Philips: 0 800 50-06-97 (понеділок-п’ятниця з 9:00 до 17:00), або напишіть нам у приватні повідомлення через сторінку Philips Ukraine у Facebook або Instagram у години роботи з 9:00 до 23:20, у будні та 10:00 до 22:00 у вихідні.

Будемо раді допомогти!

• Вячеслав Л***

Дякую Філіпс за підтримку і за вирішення мого питання.

• Вероніка В***

Хороша пляшечка!

Достоинства:
    Дитині сподобалась

Вітаємо, Вероніко!

Дякуємо за вибір продукції Philips AVENT та відгук. Приємного користування пляшечкою!

• Ірина С***

Гарня пляшечка, зручна

Достоинства:
    Зручна у руці, мити також зручно, має клапан для повітря, соска доволі туга, з неї не ллється, тож щоб поїсти треба попрацювати, по формі подібна до грудей

Вітаємо, Ірино!

Щиро дякуємо за теплий відгук та вибір продукції Philips AVENT.

• Аліна Ш***

Купувала пляшечку своему новонародженному але він зовсім не може висмоктувати нічого з пляшки

Добрий день, Аліно!

Соска Natural Природний потік, яка йде в комплекті із пляшечкою, підтримує природний ритм годування дитини, що дозволяє легко поєднувати годування груддю та з пляшечки. Соска має отвір унікальної конструкції, з якого молоко подається лише тоді, коли дитина активно п’є.

Просимо Вас від'єднати всі частини та прокип’ятити їх у воді протягом 5 хвилин. Під час стерилізації стежте, щоб інші частини не торкалися стінок ємності. Потім у вологому стані зберіть пляшечку. Переконайтеся, що соску для годування повністю просунуто через кільце з отвором. Фіксувальне кільце має бути закріплено на пляшці правильно і не дуже сильно затягнуто. Також Варто перевірити, Ви використовуєте відповідну для малюка соску з потрібною швидкістю потоку.

Кожен малюк унікальний та має свої побажання та навички до пиття. Різним дітям можуть знадобитися різні соски, щоб отримати однакову кількість молока. Для того, щоб знайти комфортний потік для Вашого малюка ми рекомендуємо орієнтуватися на поведінку дитини. Якщо дитина не може звикнути до швидкості пиття або молоко просочується з рота, то замінюйте соску на меншу за швидкістю потоку. Якщо дитина засинає під час годування, або годування займає тривалий час, використовуйте наступну за швидкістю потоку соску.

Ми прагнемо до здорового розвитку малюка разом з нашими продуктами та пропонуємо різні варіанти швидкостей потоку рідини, щоб Ви могли знайти ідеальний для Вашої дитини та персоналізували годування з пляшечки. Пляшечки Philips AVENT Natural Природний потік сумісні з усіма сосками Philips AVENT Natural Природний потік. Ми рекомендуємо замінювати соски кожні 3 місяці. Для зручності ділимося посиланням на наш асортимент сосок: ссылка

• Наталія І***

Найкраща пляшечка для новонародженого!

Вітаємо, Наталіє!

Щиро дякуємо за вибір продукції Philips AVENT та теплий відгук. Щиро радіємо, що Ви задоволені покупкою і бажаємо приємного користування!

• ОЛЕНА К***

Гарна пляшечка, дитинка з першого дня їсть з цієї пляшечки, повітря не потрапляє, зручна соска!

Достоинства:
    Користуємось з першого дня

Вітаємо, Олено!

Дякуємо за вибір продукції Philips AVENT та чудовий відгук.

Бажаємо комфортного користування!

• Лілія Г***

Ідеально підійшла для мого сина ,відтворює форму грудей ,тому на змішаному годуванні не відбиває бажання дитини смоктати груди

Вітаємо, Ліліє!

Дякуємо за вибір продукції Philips AVENT та відгук. Щиро радіємо, що пляшечка та соска сподобалісь Вашому сину.

Ми прагнемо до здорового розвитку малюка разом із нашими продуктами. Пляшечки Philips AVENT Natural Природний потік сумісні з усіма сосками Philips AVENT Natural Природний потік. Коли прийде час, Ви можете змінювати соску на наступну за швидкістю потоку. Ми рекомендуємо замінювати соски кожні 3 місяці.
      Для зручності ділимося посиланням на соску, що наступна за швидкістю потоку: ссылка

• Ольга О***

Все чудово,дитині підійшла

Достоинства:
    Зручна у використанні
    Недостатки:
    Поки немає

Вітаємо, Ольго!

Дякуємо за вибір продукції Philips AVENT та відгук. Щиро радіємо, що Вашому малюку сподобалась пляшечка!

• Аліна А***

Пляшечками супер задоволена, це ТОП для годування малечі. Великий в тому що можна поєднувати грудне вигодовування та пляшечку, дитині тиждень і вона прекрасно справляється зі смоктанням даної пляшечки і не відмовляється від ГВ. Дуже рада що обрала саме ці пляшечки

Достоинства:
    Дитина не відмовляється від ГВ. З пляшечки нічого не проливається при годуванні.
    Недостатки:
    Я їх не знайшла.

Вітаємо, Аліно!

Щиро дякуємо за вибір продукції Philips AVENT та чудовий відгук.

Бажаємо приємного користування і надалі!

• Олександр

Підкажіть будь ласка якою сумішшю ви годуєте немовля з цієї пляшечки?

• Дарья С***

Купила пляшку місяць назад. Дитині вже майже чотири місяці, пробували декілька разів, вона не змогла з неї висмоктати ні мілілітра.

Добрий день, Дар'є!

Нам шкода, що виникла подібна ситуація.

Кожен малюк унікальний та має свої побажання та навички до пиття. Ми розробили соски серії Natural Природний потік із 5-ма різними потоками, які оптимізовані відповідно до ритмів смоктання та годування дитини, щоб мама обрала найбільш зручну. Немовлята - ентузіасти з сильним смоктанням використовують менший потік для більш спокійного та комфортного годування. Дітям із лагідним смоктанням потрібен більший потік, щоб молоко надходило легше при їхньому темпі. Інколи необхідно використовувати більшу швидкість потоку рідини для меншого віку дитини або навпаки.

Ця пляшечка має соску з повільним потоком молока. Якщо дитині важко тягнути, засинає під час годування, або годування займає тривалий час, використовуйте вищу швидкість потоку.
      Ділимося посиланням для зручності: ссылка

• Евгения К***

С першою дитиною вони були просто идеальні і вони мені дуже подобалися. А ось з другой( сьогодні забрала пляшечки) повне розчарування, як ви кажете, теж не смогла висмоктати а ні грами і вона сердиця бо голода. Дитині 1м і 2 н, соски стоять від 3 до 6 місяців. І так шкода викинути гроші на вітер.

Добрий день, Євгеніє!

• Андрей У***

Якість як має бути. Задоволений покупкою!

Вітаємо, Андрію!

Дякуємо за Ваш позитивний відгук. Ми щиро радіємо, що Ви задоволені покупкою.

• Денис С***

Малий з неї тіки і робить що їсть

Добрий день, Денисе!

Дякуємо, що поділилися досвідом користування. Ми щиро радіємо, що Ваш малюк із задоволенням їсть із пляшечки.

Ми прагнемо до здорового розвитку малюка разом з нашими продуктами. Пляшечки Philips AVENT Natural Природний потік сумісні з усіма сосками Philips AVENT Natural Природний потік. Коли прийде час, Ви можете змінювати соску на наступний за швидкістю. Ми рекомендуємо замінювати соски кожні 3 місяці.
      Ділимося посиланням для зручності: ссылка

• Іванна О***

кращий із всіх варіантів які ми купували, рекомендую, дякую ! будемо купувати пізніше більший обʼєм

Вітаємо, Іванно!
      Дякуємо за вибір Philips AVENT та Ваш позитивний відгук. Нам приємно чути, що Ви задоволені покупкою. Бажаємо приємного користування!

• Юлія Я***

Гарна пляшечка, зручна та не протікає.

Достоинства:
    Якість
    Недостатки:
    Не виявила

Вітаємо, Юліє!
      Щиро дякуємо, що поділилися досвідом користування! Приємно чути, що Ви задоволені зручністю пляшечки. Бажаємо приємного користування!

• Віталій

Норм пляшка, не протікає, дитині треба норм попрацювати щоб добути молочко, з грудей легше добувати))

Достоинства:
    Виконує свої функції
      Представник бренду

Добрий день, Віталію! Дякуємо за Ваш відгук!
      Соска Natural Природний Потік підтримує природний ритм годування дитини, що дозволяє легко поєднувати годування груддю та з пляшечки. Соска має отвір з унікальною конструкцію, з якого молоко подається лише тоді, коли дитина активно смокче. Отже, коли малюк зупиняється, щоб ковтнути та зробити вдих, подавання молока також зупиняється.
      Оскільки кожна дитина харчується по-різному й розвивається у власному темпі, ми пропонуємо в модельному ряді cocок діапазон з 5 швидкостей потоку рідини, щоб Ви могли знайти ідеальний для Вашої дитини та її віку. Будьте терплячі, поки дитина звикне.
      Якщо малюку складно здобувати молоко Ви також можете спробувати більшу швидкість потоку. Наприклад соску Natural Response Природний Потік з 3 швидкістю потоку SCY963/02 ссылка.

• Віта Д***

Бракований товар. Через маленький отвір в сосці, дитина по довгу смоктала суміш і залишалася голодною.

Представник бренду

Добрий день, Віто! Дякуємо за вибір пляшечки Philips AVENT. Нас занепокоїв Ваш коментар.
      Кожен продукт Philips Avent проходить неодноразову перевірку як на етапі розробки, так і в процесі виробництва для того, щоб мати 100% гарантію якості.
      Оскільки кожен малюк особливий та має свої побажання та навички до пиття, інколи необхідно використовувати більшу швидкість потоку рідини для меншого віку дитини або навпаки. Зазвичай, якщо дитина подовгу смокче суміш, це означає, що Вона потребує швидшого потоку. Оскільки пляшечка комплектується соскою 2 потік, будь ласка, спробуйте замінити його на наступний 3 потік SCY963/02 ссылка
      Також, якщо Ви маєте сумніви у якості продукту, для уточнення інформації та консультації, будь ласка, зверніться на лінію технічної підтримки компанії Philips: 0 800 50-06-97 (понеділок-п'ятниця з 9:00 до 17:00).
      Будемо раді допомогти.

• Лариса К***

Отличная бутылочка, не протекает нигде. Ребенок отказывался от груди поменяла на Philips, продолжаем дальше на смешанном питании быть, хотя консультанты говорили что не поможет.

Вітаємо, Ларисо!
      Щиро дякуємо за вибір пляшечки Philips Avent для Вашої дитини! Дякуємо, що ділитеся досвідом користування – він буде корисним для інших споживачів.

• Ірина А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ХЄХ

Хороша пляшка, молоко не капає швидко, як в інших виробників з антиколіковим ефектом.

Достоинства:
    Потік молока, форма
  • Анна С***

Купляла в роддом, дуже маленькі отвори чи брак, дитина 5мл могла тягнути по 10-20хв. Довелось бігти в аптеку і за ціну всієї бутилки докупити соску - з 3ма отворами і тільки тоді дитина почала їсти нормально. Ця була на 2 отвори

Представник бренду

Добрий день, Анно! Дякуємо Вам за вибір пляшечок Philips Avent. Кожен продукт Philips Avent проходить ретельну перевірку як на етапі розробки, так і під час виробництва, щоб забезпечити 100% якість. Кожен малюк має свій власний стиль годування, залежно від своєї фізіології та досвіду. Деякі діти годуються швидко та з ентузіазмом, інші — повільно та стабільно. Ось чому різним дітям можуть знадобитися різні соски, щоб отримати однакову кількість молока.

• Стас Д***

Хаха) це так треба. Не брак.

• Віта Д***

У нас так само, я думаю, чого донечка так довго ту пляшку смокче, а кількість суміші не зменшується. Дитина була голодна через це. За таке треба в суд на виробника подавати. Ще мають наглість писати що це нормально.

• Наталія К***

Класні пляшечки, але зтираються позначки. Дуже швидко.

• Андрій Л***

Зручна, повітря попадає набагато менше ніж в попередній сосці.

Недостатки:
    Незрозуміло як тестувати температуру, бо з неї нічого не ллється))
    • Максим Р***

Мені вдавалося, видавити на руку невелику кількість, просто натиснувши на сосок. Достатьньо щоб відчути температуру. Вона ж розрахована на смоктання, дитина не вміє їсти по іншому. Але якщо суміш буде просто виливатися- дитина може захлинутися від швидкого потоку.

• Юрій

Хороша зручна пляшечка. Сумісна з грудним вигодовуванням. Малютка від грудей не відмовляється

Достоинства:
    Якісний пластик, без сторонніх запахів
  • Лариса М***

Найкраща пляшечка. Антиколікову дуже вимивати потрібно, а цю ні, і нічим не уступає

• Ирина У***

Пляшечка сподобалась. Брала для 5ти місячної дитини, бо любить засинати з пляшечкою і так як наша попередня прокарувала то часто давився. Смокче добре, нема такого як в попередніх коментарях, що важко смоктати.

Достоинства:
    Не протікає при годуванні лежачі. Малому сподобалось.
    Недостатки:
    Не дуже зручні позначки порції. 125 мл замісь 120 як звично для 4 ложок суміші. І 30мл нема позначки.
  • Тетяна

Чудова пляшечка, малюк після неї не відмовляється від грудей.

• Олеся Ц***

С этой бутылочки ребенок не может высосать молоко. Пол часа 10 мл выпила. Купили меньше размера и с нее идеально пьет

Представник бренду

Добрий день, Олесю! Дякуємо за Ваш відгук. Дана пляшечка, а саме SCY900/01 відноситься до серії Philips Avent Natural Response (природній потік), соска має потік 2 (повільний, від 0 міс.) та має отвір з унікальною конструкцію, з якого молоко подається лише тоді, коли дитина активно п’є. Отже, коли малюк зупиняється, щоб ковтнути та зробити вдих, подавання молока також зупиняється.

• Татьяна З***

Подскажите пожалуйста , какую взяли вмести жилі ?У нас та же проблема

• Алина К***

Может, конечно, нам попалась бракованная бутылочка, но ребенок вообще едва может оттуда что-то высосать. Это была наша первая бутылочка и я уже подумала, что что-то не так с малышом. Мог полчаса сосать, и высосать 10 мл. Потом попробовали другие бутылочки Avent - такой проблемы больше ни с одной не возникало.

Представник бренду

Добрий день, Аліно! Дякуємо за Ваш коментар.Дана пляшечка, а саме SCY900/01 - Philips Avent Natural Response (природній потік), має потік 2 (повільний, від 0 міс.) та її особливістю є те, що підтримує природний ритм годування дитини, що дозволяє легко поєднувати годування груддю та з пляшечки. Соска має отвір з унікальною конструкцію, з якого молоко подається лише тоді, коли дитина активно п’є. Отже, коли малюк зупиняється, щоб ковтнути та зробити вдих, подавання молока також зупиняється.

• Алина К***

Это точно брак. Я попробовала соску #2 от другой бутылочки Avent и с ней не было никаких проблем. Очень жаль, что продали некачественный товар!

• Анастасия Б***

Маленькая, удобная, доступная по цене.

• Екатерина

Не погана. Але коли почала давати перші дні , то дитина відмовлялася від грудей. Зараз все ок.

• Лиля К***

Антикольоковий клапан поганий, дитина давиться. Мий його, колупай, до одного місця. А так ця соска сумісна з грудним годуванням, все ок, окрім клапану.

Достоинства:
    Підходить для змішаного годування
    Недостатки:
    Клапан не працює, дитина давиться, заковтює повітря ззовні
  • Сидоренко О***

Соска схожа на форму грудей, м'яка, не злипається. Спеціальні отвори, тому молоко тіче тільки при смоктанні.

Достоинства:
    Гарний дизайн. М'яка соска.
  • Олеся О***

Пляшечка сподобалась малюку, молочко тече, тільки коли малий смокче. Соска м'яка, максимально повторює форму грудей. Син швидко звик і не відмовився від ГВ.

Достоинства:
    Компактна. Не протікає.