- ВіталійОтзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 120x190. Высота: 16
Все супер!
- Достоинства:
- Ціна, якість, доставка!
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь))))
- Тетяна Ф***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 160x200. Высота: 16
Неймовірно крутий матрас. Перед покупкой - переживали : чи підійде, чи не буде дуже жорстким.
Переживання були марними. Місяць як придбали .Неймовірно зручний та якісний, комфортно спати. Дякую виробнику за товар ! Однозначно рекомендую- Достоинства:
- Якість та комфорт
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь))))
- ОлексійОтзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 90x200. Высота: 16
Гарний матрас за свою ціну, спати добре на ньому.
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь))))
- СергійОтзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 160x200. Высота: 16
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь))))
- Елеонора Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 90x190. Высота: 16
Отримала швидко,запаковано добре,на вигляд практично
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь))))
- ЮліяОтзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 140x190. Высота: 16
Дуже задоволені матрацом Чудова якість
- Достоинства:
- Матрац достатньої середної жорсткості, гарно запакований, гарно прошите покриття.
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь))))
- ЛюдмилаОтзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 120x200. Высота: 16
Хороший матрац за свою цену, удобен в использовании. Работа магазина и доставка на высоком уровне.
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь))))
- Олександр Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 140x200. Высота: 16
Купив, консультант прояснив всі питання, матрац чудово служить
- Продавец Мій Дім
Дякуємо за відгук. Приємних сновидінь)))
- Наталія Ч***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 180x200. Высота: 16
Ідеальний матрац, професійний консультант
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь)))
- Інна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 160x200. Высота: 16
Дякую за матрац. Він чудовий
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь)))
- Ірина П***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 120x200. Высота: 16
Матрац сподобався. Зручний.
- Достоинства:
- Гарно запакований. Не важкий
- Продавец Мій Дім
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь)))
- Надя Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 90x190. Высота: 16
Дякую за матраци вони чудові. Дітям сподобалися.
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь))))
- Ольга М***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 160x200. Высота: 16
Матрац хороший, якісний, користуємося вже пів року, нарікань немає.
Доставили швидко, гарно запакованим. Дякую.- Недостатки:
- Верхня тканина, як на мене, могла б бути цупкішою, але ми ще купили додатковий водонепроникний наматрацник для захисту.
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь)))
- Левченко В***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 160x200. Высота: 16
Гарний продавець. Матрас ідеальне поєднання ціна-якість.
Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь)))
- Наталия М***Отзыв от покупателя. Продавец: Мій Дім. Популярные размеры: 140x190. Высота: 16
матрац шикарний, якість та ціна просто бомба, розмір підійшов ідеально, все як заявлено в характеристиках, швидка доставка, продавця рекомендую
- Достоинства:
- якість та ціна