Безкоштовна доставка Rozetka + Prom

Отзывы покупателей о Набор крышек (9шт.) для вакуумного хранения продуктов с насосом Система для консервирования

Код :  439192154
  • Сергей З***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sam Vary

Товар НЕ ГОДЕН вакумируется буквально 10-15 минут и воздух заходит зря выбросил деньги и время ВСЕМ НЕ РЕКОМЕНДУЮ.

Достоинства:
    Недостатки:
    Не работают
    • Продавец  Sam Vary

Добрий день! Ми цінуємо вашу думку і вдячні за зворотній зв'язок. Нам шкода,що у вас склалося негативне враження від використання даного товару. Цю інформацію ми обов'язково донесемо і до виробника. Хоча,дотримуючись простих правил, легко закрити банку вакуумним способом: Переконайтеся в цілісності(ви це робили). Кришки необхідно залити окропом (не кип'ятити), накрити кришкою.Діставати коли банки готові до закупорювання,не можна торкатися руками внутрішніх поверхонь кришок -порушується стерильність.При консервуванні необхідно не доливати до горловини рідини на 3-4 см.,щоб утворився вакуум.

• Михайло П***

Кришки не тримають!!!

Достоинства:
    !!!
    Недостатки:
    Нетримають
    • Продавец  Sam Vary

• Андрей С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sam Vary

Викинув у сміття. Не тримає вакуум. Що я тільки не робив

• Продавец  Sam Vary

Добрий день! Нам шкода,що у вас склалося негативне враження від використання даного товару. Цю інформацію ми обов'язково донесемо і до виробника. Хоча,дотримуючись простих правил, легко закрити банку вакуумним способом: Переконайтеся в цілісності. Кришки необхідно залити окропом (не кип'ятити), накрити кришкою.Діставати коли банки готові до закупорювання,не можна торкатися руками внутрішніх поверхонь кришок -порушується стерильність.При консервуванні необхідно не доливати до горловини рідини на 3-4 см.,щоб утворився вакуум.

• Петро Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sam Vary

Всі кришки пропускають вакуум яка клапаном другі кришкою

Недостатки:
    Неякісна підробка
    • Віталій К***

Це всі кришки пропускають

• Вадим К***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Sam Vary

Неякісний товар, кришки не тримають вакуум.

• Продавец  Sam Vary

Добрий день! Нам шкода,що у вас склалося негативне враження від використання цього набору. Цю інформацію ми обов'язково донесемо і до виробника. Хоча,дотримуючись простих правил, легко закрити банку вакуумним способом: Переконайтеся в цілісності. Кришки необхідно залити окропом (не кип'ятити), накрити кришкою.Діставати коли банки готові до закупорювання,не можна торкатися руками внутрішніх поверхонь кришок -порушується стерильність.При консервуванні необхідно не доливати до горловини рідини на 3-4 см.,щоб утворився вакуум.