Осінні пропозиції. Купуйте необхідне до сезону

Отзывы покупателей о Зарядное устройство ColorWay Power Delivery PPS USB (USB-A + USB-C) (100W) Black (CW-CHA044PD-BK)

Есть в наличии

5/5
  • Володимир А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Выходной разъем: USB Type-C. Цвет: Black

Зарядний пристрій відмінної якості, характеристики якого відповідають заявленим. Рекомендую.

Достоинства:
    Потужний, підтримує практично всі протоколи швидкого заряджання, цифрова індикація поточної напруги та потужності на виході, гарний шнур type-C в комплекті.
    Недостатки:
    Не виявив.

Доброго дня, Володимире! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!

• Анна

Це перша необхідність для довгих поїздок) краще, що можна було купити) дуже добрий пристрій)

Доброго дня, Анно! Щасливі отримувати відгуки від наших задоволених покупців! Користуйтесь із задоволенням!

• Антон

Приобрел зарядную станцию Ecoflow River 2 и для расширения портов для зарядки (за счет использования прикуривателя) также приобрел это зарядное устройство. Нравится индикация напряжения и мощности на каждом из портов. Устройство для своего класса мощное - питание ноутбука в 70 Вт (пик) осуществляется без проблем. Покупкой доволен!

Единственная претензия - на малых мощностях зарядки немного привирает показания мощности. Например, при мощности зарядки телефона в 9 Вт (эту мощность отображают станция и кабель Toockie с индикацией) устройство показывает 13 Вт - погрешность примерно на 25% все-таки есть.

Достоинства:
    Добротно сделанное и мощное зарядное устройство, хорошая комплектация
    Недостатки:
    На малых мощностях искажает показания (в сторону увеличения)

Антоне, вітаю! Дякуємо, що поділилися досвідом користування! Зворотній зв'язок дуже важливий для нас!

• Юрій Л***

Гарна зарядка, кабель type c в комплекті, брав на заміну старому зарядному, так як це має потрібну потужність

Достоинства:
    Швидка зарядка
    Недостатки:
    Не виявив

Доброго дня, Юрій! Дякуємо за високу оцінку! Користуйтесь із задоволенням!

• Олександр К***

Дякую що ви написали що є ще кабель. Не додумався би в ту коробочку зазирнути

• Сергій К***

Цікавий пристрій, підтримує Turbo power. Задоволений

Достоинства:
    Компактний, індикація
    Недостатки:
    Не помітив

Доброго дня, Сергію! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!

• Тетяна С***

Задоволена покупкою. Показує необхідні дані по заряду акумулятора Швидко заряджає телефон. Єдине, що досить туго входить в прикурювач.

Доброго дня, Тетяно! Дякуємо за відгук - зворотній зв'язок дуже важливий для нас! Користуйтесь із задоволенням!