- Евгений Ш***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Харчування з хорошим складом, перетравлюється добре. На розетці виходить дешевше, ніж в аптеці.
- Анастасія П***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Дитині більше подобається ваніль, завжди даю одразу з холодильника, бо так смачніше.
- Ірина Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Пила після операції на шлунку, смак приємний. Мені нагадало густий йогурт.
- ОлександраОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купувала для людини в глибокій депресії, яка не могла самостійно харчуватись. На протязі декількох місяців замовляла. Суміш реально працює для таких випадків, рятує життя. Дякую.
- Достоинства:
- Якісний товар
- ЗахарОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Купував дитині перед операцією, впринципі задоволений, все пройшло успішно.
- Достоинства:
- безпечний для дітей
- Софья А***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Коли лікуюсь антибіотиками завжди купую нутрідрінк компакт.
- Yankova G***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
После лучевой терапии использую это питание как альтернативу обычному.
- Достоинства:
- В нем больше белков и витаминов, чем в обычной еде.
- ВитаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Покупаю для бабушки. Она в возрасте, все дается ей очень тяжело. Покупаем такие смеси для облегчения ее состояния. Также для нее важно удобство этих бутылок, которые она самостоятельно может открыть и пить. Это придает ей оптимизма.
- Штир В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смак нормальний, п'ється легко. Ті харчові волокона у цьому продукті не впливають на смак.
- Капіш В***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Допоміг відновитися після інсульту і набрати вагу
- Peverza N***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Вживаю цю суміш при загострені панкреатиту. Біль,тошнота і слабкість постійно виснажує. Це харчування допомогає полегшити симптоми
- Достоинства:
- Стає легше, можу нормально харчуватись
- Марія К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Розвожу рослинним молоком, так більш подобається
- Диана М***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Смесь уже готова к употреблению, для ребенка выглядит йогурт с приятным ванильным вкусом. Используем из-за проблем со жкт. Сыну 8 лет, по рекомендации врача.
- Достоинства:
- Ребенок пьет с удовольствием, удобно брать с собой
- Недостатки:
- объем (за сутки 2-3 бутылки используем). Во время акций сразу заказываем несколько паков, срок годности разрешает
- АртурОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Восхитительное энтеральное питание с нежным ванильным вкусом.
- Достоинства:
- пробиотики
- Лидия Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Просто чудовий продукт. Я рекомендую всім, так як мені рекомнедував лікар. Дякую за це
- ЛінаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Готова до споживання жидка суміш з високим вмістом енергії. Почуваюсь набагато краще
- Достоинства:
- клітковина
- Диана Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Рекомендую це лікувальне харчування для дітей при захворюванні органів травлення
- СофіяОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Я не можу їсти глютен, тому лікар запропонував доповнити раціон цим харчування. Я відчуваю себе бадьоріше і енергійнішим
- Людмила С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Чудовий дієтичний продект, з великим вмістом корисних речовин. Запакований досить гарно, що гарантує його свіжіть та базпеку.
- Людмила К***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Nutricia для мене - це найкращий харчовий продукт для спеціальних медичних цілей. Я як лікар можу сміливо рекомендувати всім, та і роблю це
- Марианна Б***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Останній рік, через нерви, взагалі нема апетиту та погано почала спати. Всі аналізи в нормі, але бажання їсти так і немає. Вирішила спробувати так доповнювати харчування. Мені подобається, почуватись стала краще. Але якщо ви маєте схожі проблеми, то краще звертайтесь до лікаря
- Світлана Л***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
Все добре
- Павел Я***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka
После пройденного курса этого напитка,у ребенка полностью восстановился желудок!Рекомендую!!
- Достоинства:
- Чудо-йогурт.
- Недостатки:
- Не обнаружил.
- Талайло О***
скільки проходив курс і який саме? вік дитини?
- Светлана Г***Продавец: Rozetka
Беру медичне харчування через проблеми з шлунком. Воно не погане, склад гарний, але постійно пити не можу. Роблю перерви між прийомами.
- Достоинства:
- Позитивно впливає на стан здоровя
- ЮліяПродавец: Rozetka
Шукала в складі соєвий білок, бо так найкраще перетравлюється. Тільки ввела в харчування, зараз стан задовільний.
- ЯрославаПродавец: Rozetka
Важко думати про їжу, але отакі напої спасають мене. Зараз кг не зменшуються, краще працює шлунок. Плюс там є речовини для підтримки організму.
- Валентина Б***Продавец: Rozetka
Покупаю отцу для зондового кормления. Цена нормальная среди такого питания, смесь много калорийная.
- Любовь К***Продавец: Rozetka
У отца образовались пролежни и мази на самом деле не очень помогли, сейчас перешли на медицинское питание и результат намного лучше.
- Даниил У***Продавец: Rozetka
Швидке поповнення білка та енергії після тренувань. Непам'ятаю навіть як дізнався за це харчування. Але дуже крута штука, особливо, якщо є проблеми з травленням.
- Тимчук А***Продавец: Rozetka
Раніше дитині це харчування видавали в лікарні безкоштовно, цього року ні, тому купуємо самі. Без нього вже ніяк
- Валерия Л***Продавец: Rozetka
Cначала в больнице попробовала, почувствовала улучшение состояния, теперь покупаю домой.
- СлаваПродавец: Rozetka
Дотримуюсь дієти і не вживаю глютен. Саме це харчування спробувала вперше і впринципі я задоволена. На шлунок ок.
- Ангеліна Ш***Продавец: Rozetka
Після операції перейшла на медичине харчування. Вже в перший день могла пройтися по палаті сама, та швидко виписали додому, бо не було ускладнень, як лікар і обіцяв, коли радив вживати це харчування.
- Достоинства:
- Новий дизайн упаковки подобається більше
- Недостатки:
- ціна, але вона повністю виправдана
- Max777Продавец: Rozetka
Не перший раз купую. Доповнює моє харчування та дійсно мене вразив сам смак, пробувала інші нутрікомпи в пляшечках 200 мл, то було неприємно пити.
- Ираида Б***Продавец: Rozetka
Дуже гарно вплаиває на моє травлення, я це почала замічати майже одразу після першого використання. Зникли неприємні віжчуття в животу.
- Достоинства:
- волокна
- НатаПродавец: Rozetka
хорошее белковое питание с дополнительно улучшает микрофлору кишечника
- Достоинства:
- пробиотики