Великий літній розпродаж до −55%

Отзывы покупателей о Успокаивающий шампунь для волос и чувствительной кожи головы - Dermedic Capilarte 300ml (446495-121392)

Оценка пользователей 4.6/5
  • Ганна Т***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Хороший лечебный шампунь)запах приятный)для чувствительной кожи головы то что нужно ,без всяких добавок)отлично подходит для слабых склонных к выпадению волос)теперь буду пользоваться только этой линейкой))))

Недостатки:

Доброго дня, Ганна. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!

• Тамара
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Найкращий заспокійливий шампунь, якщо лупа негрибкового походження. Задоволена даним товаром на всі 100%.

Доброго дня, Олена! дякуємо Вам за відгук, високу оцінку та Вашу лояльність до нашої продукції.

• Дарина
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Гарний шампунь, прибирає також пухнастість

Доброго дня, Дарина!
      Дякуємо за Вашу довіру та лояльність! Нам приємно, що Ви обираєте нашу продукцію.

• Любов Г***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Користуючись шампунем не вперше, головне правильно користуватися, спінити, залишити на голові на 2-3хв, змити, потім просто ще раз помити голову шампунем. Однозначно дуже якісний шампунь.

Достоинства:
    Прибирає зуд та почервоніння
  • Рожеві С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

Брала цю шампунь, покористувалась тижня два-три і зрозуміла, що не підходить для моєї шкіри голови і волосся. Шампунь в мене не вимивається в коренях волосся. В цілому шампунь не поганий, але не сподобалось що не вимивається.

Доброго дня, Рожеві Слоники)

дякуємо Вам за відгук.
      надзвичайно важливо дотримуватись інструкції виробника:

"Нанесіть невелику кількість шампуню на руки, а потім на вологу шкіру голови. Обережно помасажуйте шкіру голови та волосся приблизно 2 хвилини, потім ретельно змийте. У разі потрапляння в очі промити їх водою".

Дотримання умов використання гарантує заявлений результат підтверджений трихологами та дерматологами.

Дуже дякуємо, що обрали нас.

Мирного та безпечного Вам дня!

• Мария С***
    Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл

я брала мужу, чтобы он мог решить свою проблему , хочу отметить, что этот шампунь помог ему удрать раздражение, зуд и перхоть, волосы стали крепче и меньше выпадают. Хорошее средство

Достоинства:
    хороший и эффективный шампунь