Отзывы покупателей о Успокаивающий шампунь для волос и чувствительной кожи головы - Dermedic Capilarte 300ml (446495-121392)
- Ганна Т***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Хороший лечебный шампунь)запах приятный)для чувствительной кожи головы то что нужно ,без всяких добавок)отлично подходит для слабых склонных к выпадению волос)теперь буду пользоваться только этой линейкой))))
- Недостатки:
Доброго дня, Ганна. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!
- ТамараОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Найкращий заспокійливий шампунь, якщо лупа негрибкового походження. Задоволена даним товаром на всі 100%.
Доброго дня, Олена! дякуємо Вам за відгук, високу оцінку та Вашу лояльність до нашої продукції.
- ДаринаОтзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Гарний шампунь, прибирає також пухнастість
Доброго дня, Дарина!
Дякуємо за Вашу довіру та лояльність! Нам приємно, що Ви обираєте нашу продукцію.
- Любов Г***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Користуючись шампунем не вперше, головне правильно користуватися, спінити, залишити на голові на 2-3хв, змити, потім просто ще раз помити голову шампунем. Однозначно дуже якісний шампунь.
- Достоинства:
- Прибирає зуд та почервоніння
- Рожеві С***Отзыв от покупателя. Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
Брала цю шампунь, покористувалась тижня два-три і зрозуміла, що не підходить для моєї шкіри голови і волосся. Шампунь в мене не вимивається в коренях волосся. В цілому шампунь не поганий, але не сподобалось що не вимивається.
Доброго дня, Рожеві Слоники)
дякуємо Вам за відгук.
надзвичайно важливо дотримуватись інструкції виробника:
"Нанесіть невелику кількість шампуню на руки, а потім на вологу шкіру голови. Обережно помасажуйте шкіру голови та волосся приблизно 2 хвилини, потім ретельно змийте. У разі потрапляння в очі промити їх водою".
Дотримання умов використання гарантує заявлений результат підтверджений трихологами та дерматологами.
Дуже дякуємо, що обрали нас.
Мирного та безпечного Вам дня!
- Мария С***Продавец: Rozetka. Объем: 300 мл
я брала мужу, чтобы он мог решить свою проблему , хочу отметить, что этот шампунь помог ему удрать раздражение, зуд и перхоть, волосы стали крепче и меньше выпадают. Хорошее средство
- Достоинства:
- хороший и эффективный шампунь