- Олександр А***Отзыв от покупателя. Продавец: ЩУПАЧОК
Товар відповідає опису. Якісно прошитий. Буду брати ще. Гарний продавець, при оформленні замовлення та уточнення розмірів а ж захотілось придбати ще щось в цьому магазині.
- Достоинства:
- Якість товару та консультація
- Недостатки:
- Хотілось щоб третій відсік був на всю довжину, так як приходиться знімати вершинку з фідерного вудлища. Це не не недолік а побажання.
- Продавец ЩУПАЧОК
Дякуємо Вам за замовлення та дуже чудовий відгук!
Є кілька відділень для верхньої частини фідера - якщо без квівертипа то коротке відділення біля відділу з тубусом для квівертипами, якщо з квівертипом то є відділення або з правої або лівої на всю довжину, при цьому нижню частину фідера між відділами, видно на фото
- Наталія С***Отзыв от покупателя. Продавец: ЩУПАЧОК
Гарна якість, швидка доставка, продавець уважний - передзвонив та уточнив всі моменти щодо замовлення. Брала сину на подарунок, він дуже задоволений. Дякую за гарне обслуговування.
- Достоинства:
- Якість і матеріалу, і виготовлення
- Недостатки:
- Продавец ЩУПАЧОК
Дякуємо Вам за замовлення та дуже чудовий та приємний відгук, ми раді, що Ви та Ваш син задоволені нашими товарами, гарного вечора та Мирного Неба!
- Олег Є***Отзыв от покупателя. Продавец: ЩУПАЧОК
ОК.
Дякуємо за хорошу оцінку
- Геннадий М***Отзыв от покупателя. Продавец: ЩУПАЧОК
Якість!!!
- Продавец ЩУПАЧОК
Дякуємо за замовлення та чудовий відгук, дуже приємно, що Вам все сподобалось!
- ВолодимирОтзыв от покупателя. Продавец: ЩУПАЧОК
В середині 4 відсіки: в два можна засунути коліна по 127 см, ширина 6 см; третє 85 см на 4,5 см шириною і четверте 65 см на 4,5 см.
Фідер довжиною 3,6м зайшов ідеально.
В середину чохла можна навіть обережно рогачик скласти.- Достоинства:
- 1. Якість матеріалу чохла і пошив. Такі чохли тільки в преміальних спінінгах бачив.
2. Швидкість виконання замовлення. Сьогодні вдень замовив, завтра вже приїхало у відділення НП. - Недостатки:
- Застібка чохла йде не вздовж однієї сторони, а лише на 60-65 см. Короче, чохол не розкривається книжкою, але не критично.
- Продавец ЩУПАЧОК
Велике дякуємо за замовлення та дуже чудовий детальний відгук, поміркуємо над Вашою пропозицією!
- Сергій М***Отзыв от покупателя. Продавец: ЩУПАЧОК
Зручний чохол за невеликі гроші
- Продавец ЩУПАЧОК
Дякуємо за замовлення відміну оцінку та чудовий відгук, дуже приємно, що Вам все сподобалось!
- Миха Б***Отзыв от покупателя. Продавец: ЩУПАЧОК
Якість, ціна і розмір все підходить під фідер 3.60м, задоволений і рекомендую.
- Продавец ЩУПАЧОК
Велике дякуємо за запитання та чудовий відгук, дуже приємно, що Вам все сподобалось!