Картка Rozetka

Отзывы покупателей о Чехол для фидерного удилища 132х12см черный

Оценка пользователей 4.86/5
  • Олександр А***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЩУПАЧОК

Товар відповідає опису. Якісно прошитий. Буду брати ще. Гарний продавець, при оформленні замовлення та уточнення розмірів а ж захотілось придбати ще щось в цьому магазині.

Достоинства:
    Якість товару та консультація
    Недостатки:
    Хотілось щоб третій відсік був на всю довжину, так як приходиться знімати вершинку з фідерного вудлища. Це не не недолік а побажання.
    • Продавец  ЩУПАЧОК

Дякуємо Вам за замовлення та дуже чудовий відгук!
      Є кілька відділень для верхньої частини фідера - якщо без квівертипа то коротке відділення біля відділу з тубусом для квівертипами, якщо з квівертипом то є відділення або з правої або лівої на всю довжину, при цьому нижню частину фідера між відділами, видно на фото

• Наталія С***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЩУПАЧОК

Гарна якість, швидка доставка, продавець уважний - передзвонив та уточнив всі моменти щодо замовлення. Брала сину на подарунок, він дуже задоволений. Дякую за гарне обслуговування.

Достоинства:
    Якість і матеріалу, і виготовлення
    • Продавец  ЩУПАЧОК

Дякуємо Вам за замовлення та дуже чудовий та приємний відгук, ми раді, що Ви та Ваш син задоволені нашими товарами, гарного вечора та Мирного Неба!

• Олег Є***

ОК.

Дякуємо за хорошу оцінку

• Геннадий М***

Якість!!!

• Продавец  ЩУПАЧОК

Дякуємо за замовлення та чудовий відгук, дуже приємно, що Вам все сподобалось!

• Володимир
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЩУПАЧОК

В середині 4 відсіки: в два можна засунути коліна по 127 см, ширина 6 см; третє 85 см на 4,5 см шириною і четверте 65 см на 4,5 см.
    Фідер довжиною 3,6м зайшов ідеально.
    В середину чохла можна навіть обережно рогачик скласти.

Достоинства:
    1. Якість матеріалу чохла і пошив. Такі чохли тільки в преміальних спінінгах бачив.
    2. Швидкість виконання замовлення. Сьогодні вдень замовив, завтра вже приїхало у відділення НП.
    Недостатки:
    Застібка чохла йде не вздовж однієї сторони, а лише на 60-65 см. Короче, чохол не розкривається книжкою, але не критично.
    • Продавец  ЩУПАЧОК

Велике дякуємо за замовлення та дуже чудовий детальний відгук, поміркуємо над Вашою пропозицією!

• Сергій М***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЩУПАЧОК

Зручний чохол за невеликі гроші

• Продавец  ЩУПАЧОК

Дякуємо за замовлення відміну оцінку та чудовий відгук, дуже приємно, що Вам все сподобалось!

• Миха Б***
    Отзыв от покупателя. Продавец: ЩУПАЧОК

Якість, ціна і розмір все підходить під фідер 3.60м, задоволений і рекомендую.

• Продавец  ЩУПАЧОК

Велике дякуємо за запитання та чудовий відгук, дуже приємно, що Вам все сподобалось!